Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mihii!miihii írta:OFFVarga Tamás írta: Hogy ki-mit érez, az egyéni gondolat.
Én azt érzem, maradni fog!
Legyen ez a közös nevezőnk mindannyiunknak.
Apróság ugyan,de sztem nem jó a sorrend...![]()
Hogy ki-mit érez, az egyéni gondolat.
Így nekem jobban hangzik,mert azon van a hangsúly,h mindenki egyénileg döntse el és ez legyen a közös,nem pedig az,h Te úgy gondolod:marad![]()
OFFVarga Tamás írta: Hogy ki-mit érez, az egyéni gondolat.
Semmit nem mondtam a felfogóképességedről. Csak nem értem miért kell Caps Lock-al beszólni az embereknek mikor egyikük sem írta azt,hogy:Varga Tamás írta:A hozzászólók 95%-a azt írta, hogy el fog menni - úgy érzi, szerinte. Azaz: ők meg vannak győződve arról, hogy elmegy. Legalábbis én így értelmezem, ha valaki szerint elmegy. Ő azt gondolja, hogy Samu a távozása mellett döntött, azaz: menni fog.Sanama írta:Szerintem Senki nem mondta,hogy Eto'o biztosan elmegy.
Én olyan hsz-ekkel találkoztam Tamás,hogy a hozzászólók érzése az,hogy elmegy,illetve rossz érzésük van a nyilatkozat után,és furcsának tekintik azt.
Azt,hogy megy vagy marad,csak ő tudja.
Én nekem ez jött le, de gondolom, megint a felfogó-képességem hibádzik.
semmi baj a felfogó-képességeddel csak annyi a "ha" hogy a 95%-ból olyan 30% marad meg..Varga Tamás írta:A hozzászólók 95%-a azt írta, hogy el fog menni - úgy érzi, szerinte. Azaz: ők meg vannak győződve arról, hogy elmegy. Legalábbis én így értelmezem, ha valaki szerint elmegy. Ő azt gondolja, hogy Samu a távozása mellett döntött, azaz: menni fog.Sanama írta:Szerintem Senki nem mondta,hogy Eto'o biztosan elmegy.
Én olyan hsz-ekkel találkoztam Tamás,hogy a hozzászólók érzése az,hogy elmegy,illetve rossz érzésük van a nyilatkozat után,és furcsának tekintik azt.
Én nekem ez jött le, de gondolom, megint a felfogó-képességem hibádzik.
A hozzászólók 95%-a azt írta, hogy el fog menni - úgy érzi, szerinte. Azaz: ők meg vannak győződve arról, hogy elmegy. Legalábbis én így értelmezem, ha valaki szerint elmegy. Ő azt gondolja, hogy Samu a távozása mellett döntött, azaz: menni fog.Sanama írta:Szerintem Senki nem mondta,hogy Eto'o biztosan elmegy.
egyenlőre a brutális gyilkos fog darabolni. amelyik szót írni akartad az az egyelőre..kleno04 írta:Szerintem is elfog menni Eto'o legalább is én erről a korai döntéséről ezt szűröm le bár ne lenne igazamDe ha már meghozta döntését és mégis elmegy akkor majd sok sikert fogok neki kívánni mert eddig is sokat tett a csapatért és még most is azon igyekszik
![]()
Ha elmegy akkor majd hozzuk helyére Villa-t és akkor majdnem lesz egy olyan kaliberű játékosunk mint Eto'o volt de mondom remélem még nem megy el egyenlőre
Aranylabdára azér nem (őt) tartom a legfőbb esélyesnek. Inkább az Aranycipőre. Gondolom te is ezt akartad írni....lionelmessi19 írta:100 % hogy a maradás mellett döntött.![]()
23 gólos kérem, aranylabdás és gólkirály jelölt, vezet mindkét versenysorozatban, és úgy nyerheti meg őket, hogy ezzel a világ jelenleg és talán az elmult években is legszebben játszó csapatában a lejobb góllövő, és toronymagas esélyese 3 rangos kupasorozatnak.