Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.02.17. 01:41:41

Az sem biztos, hogy bárhol kapna olyan játszótársakat, mint
amilyenek nálunk vannak.
Ilyen kiszolgálást nem biztos, hogy bárhol megkap.
Xavi, Iniesta tömik őt bogyóval, nomeg a sortársai is tudják
minden mozdulatát.
Ráadásul hol lenne akkora gólöröme, ha nem nálunk, ha újra
gólt lőne a Madridnak?
K.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.02.17. 01:06:48

Én meg annyit mondanék,h szerintem ugyan azon okok miatt amik miatt nyáron nem kelt el idén se fog.

Elég kevés az olyan csapat aki megengedheti magának Eto'ot és szüksége is lenne rá...

A Barca az egyetlen csapat akinek égető szüksége van rá jelen pillanatban,valamint azt hiszem több esze van annál,h egy (reméljük) kupahalmozó csapatot otthagyjon...

Én azt mondom marad a srác. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.17. 00:29:08

Hát elég érdekes, több dolog is lehet a mostani kavarodás mögött. Szerintem 3 eshetőség van:

1. Samu a tavaly nyári események után úgy döntött, hogy idén a sírig is küzdeni fog, bebizonyítja a vezetőségnek és a csapatnak is, hogy mit tud, ráadásul nyáron már nyilván érezhette, hogy ez a csapat sokra képes. Belerak mindent a szezonba (ahogy látjuk is) és címekkel fog távozni, de kellő "elégtételt" szerezvén fog továbbálni, büszkén és eredményesen, viszont a háttérben a tavalyi események azért nyomnak a latba.

2. Eldöntötte, hogy marad és hosszabbít, csak profi módon úgy érzi, hogy nincs szüksége arra, hogy elterelje a figyelmét bármi is, ahogy eddig sem válaszolt a kérdésre. Ráadásul nyilván benne van a pakliban az is, hogy a nyári események után a büszkesége sem engedi fél év alatt azt mondani: megbocsátottam, maradok. Sokkal könnyebb lesz nyáron egy reményeim szerint cím-győztes csata után közölni, hogy itt boldog és továbbra is segíteni akar a csapaton.

3. Hajlik a maradásra, de ezzel a cirkusszal is emeli a leendő fizetését. Valljuk be, hogy Eto'o pont a magas pénzügyi igényeiről is híres (drága autók, hatalmas fizetés - nyáron is hallhattuk), neki sem rossz, ha kicsit ráijeszt a szurkolókra és ezáltal a vezetőségre, így tényleg lesz pénz, jó pénz. Meg is kapja, nem kérdés.

Ha a 3 lehetőséget megnézem, abból 2 a maradás mellett van, tehát minimum 66% esélyt látok. Ha a realitást nézem, akkor szerintem az 1. esetre van a legkisebb esélye, 20-30 között, de benne van. Megérzéseim alapján a 3. a valószínű, a játékos karakterét ismerve.

Hogy lehetne-e pótolni? Játékrendszerünket, összeszokottságunkat illetően nem hiszem. Vannak nagy csatárok a fociban, de nem tudnék egy olyat mondani, aki minden téren képes pótolni, akár Torres, akár Ibra névre hallgat. Egyszerűen nekünk Ő a tökéletes támadó.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.17. 00:08:11

http://www.youtube.com/watch?v=wtCP8iGs ... annel_page

Pep szereti nagyon Eto'o-t, Eto'o nem árulja el a titkot, de Pep így is szereti Eto'ot...nincs itt gond :twisted: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bando8
Jugador del Barça

2009.02.16. 23:59:44

az a véleményem h ez a barca azért ilyen jó amilyen mert nem "zsoldosokból" áll, talán ő az egyetlen ilyen most Henry mellett. nem tetszik a nyilatkozata. legyen elkötelezett ehhez a klubhoz lássa már milyen nagy dolgokban vehet részt és becsülje ezt meg. szerintem csak el kell beszélgetni vele és rájön hol van és mit érhet még el.
bando8
Jugador del Barça

2009.02.16. 23:49:55

sztem tényleg gondolkozik azon h távozik. nem tudom miért de ő iylen csapongó ember. sok minden tetszik neki és sok minden nem. és emellett még ösztönös is. nagyon rossz döntés lenne tőle ha távozna nem csak a Barcának ártana vele hanem magának is. Fantasztikus amit ebben az idényben csinál és ahány gólt lő, lőtt. de most azt érzem h nem pótolhatatlan mint mondjuk Messi Xavi vagy Pujol. furcsa és hihetetlenül rossz is ezt mondani de ha menni akar menjen és olyat ne nyilatkozzon h a szíve nem a barcáé, mert ha itt játszik azé kell h legyen. pláne tudva h mit adott a csapatnak és a csapat neki. persze mindezektől függetlenül sem hiszem h elmenne, ahhoz túl jó neki most itt, és ha nyerünk címeket ami most már nagyon valószínű akkor méginkább így lesz.
ziipp
Capitá del Barça

2009.02.16. 23:35:02

Szerintem Eto'o egy rafinált ember, és csak a fizetését próbálja feljebb tornászni. 8)

A posztján Villa, Toni is jó még. Legsanszosabb, hogy Villát hozzák a helyére, ha megy. Spanyolországban él, ismeri a körülményeket, nem kell átállnia, és nem utolsó sorban egy gyenge Valenciában is tudja tartani a lépést Eto'oval, akit a Barcában jobb csapattársak vesznek körül.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.16. 23:21:34

miihii írta:
Varga Tamás írta: Hogy ki-mit érez, az egyéni gondolat.
Én azt érzem, maradni fog!
Legyen ez a közös nevezőnk mindannyiunknak.
OFF
Apróság ugyan,de sztem nem jó a sorrend... :arrow:
Hogy ki-mit érez, az egyéni gondolat.
Így nekem jobban hangzik,mert azon van a hangsúly,h mindenki egyénileg döntse el és ez legyen a közös,nem pedig az,h Te úgy gondolod:marad :wink:
Mihii!

Én szándékosan írtam ebben a sorrendben.
Ugyanis úgy gondolom, hogy a piac jelenlegi kínálatát elnézve nem látok olyan csatárt, aki képes lenne őt megfelelően pótolni. Még David Villát sem. Egyedül Ibra lenne a megfelelő megoldás, csakhát ő megfizethetetlen - ahogy írtad.
A többi, amit leírtál, az a Te személyes érzésed, amivel vitázni nem lehet. Én ezt nem érzem. A szombati második góljánál épp azt éreztem, hogy boldog, hogy egyenlíthetett, hogy féktelenül örült, és üzent mindenkinek.

Ezek az én érzéseim, az én gondolataim. :wink:
Kép
miihii
KHAL

2009.02.16. 23:09:04

Varga Tamás írta: Hogy ki-mit érez, az egyéni gondolat.
OFF
Apróság ugyan,de sztem nem jó a sorrend... :arrow:
Így nekem jobban hangzik,mert azon van a hangsúly,h mindenki egyénileg döntse el és ez legyen a közös,nem pedig az,h Te úgy gondolod:marad :wink:

ON
Amikor átfutottam a nyilatkozatán,vhogy olyan fura hangulata volt az egésznek,de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.De most utánaolvasva a topicnak,elég rendesen rám ijesztettetek :? A zöm úgy érzi,h jövőre már nem valószínű,h nálunk fut ki a pályára Samu,egy-két dologgal "megtámogatva".Annyian említettétek ezt,h görcsbe is rándult a gyomrom.Igazándiból ő egy elég kiszámíthatatlan playa,egyedi gondolkodással és váratlan megnyilvánulásokkal,konok természettel.
Én vhogy nem tudom elképzelni nélküle a csapatot,ilyen gólérzékeny csatárra feltétlenül szükségünk van.Az,h neki szüksége van e a BARCELONA-ra,sztem hamarosan ki fog derülni.Gondolom a háttérben már folynak a szerződésével kapcsolatos munkálatok,puhatolózás.
Én most naon bizonytalan lettem vele kapcsolatban.A tavalyi "létszám feletti státuszba" helyezés biztos nyomot hagyott benne,hajlok affelé,h csakazértis alapon teker idén és egy káprázatos idény után dobbant,mondva,h: "Ti komolyan gondoltátok,h ez nem kell nektek?Akkor most én lépek,aztán főjetek a levetekben..."
De az is könnyen előfordulhat,h ebben a fantasztikus játékot produkáló csapatban igazán elemében érzi magát és megvalósíthatja a trófeák iránt érzett vágyának sokszorosát.Ez esetben csak egy pöttyet játszik az idegeinkkel -ami abszolút rá vallana :wink: - és ha a lovettában megegyeznek,akkor mindenképpen maradna...
Azért igaz,ami igaz,a Titinho által felvetett dologban (vmi nem olyan nála, mint szokott...) érzek némi igazat,így utánagondolva.Volt egy idő,amikor állandóan őrjöngve rohangált ki a közönséghez és ott tüzelte őket.Mostanában mintha ezek is elhalványultak volna... :-k Hmm,remélem cs bebeszéljük magunknak és szó sincs erről.
Alternatívaként -ha minden kötél szakad,és távozik- ,akkor én is Villát jelölném meg.Torres sztem sem jönne ide,Ibra "megfizethetetlen" és amúgy sem ide való a stílusa (bár ezt gondoltam Daniról is,és kellemesen csalódtam.De Zlatanban nem érzem,h le tudná vetkőzni a parnyák fociját.).Benzema meg igen nagy lutri,ezen kívül vhogy nem tudom elképzelni itt.Nekem nem passzos a csávó,nemtom miért...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.02.16. 22:58:04

én a magam részéről úgy vagyok vele, h inkább így legyen beszólogató, mert a műringyó-féle mindenkitlenézek stílus a legundorítóbb a "műfajban"...
a nyilatkozatai őszinték Samu-nak, és a focipályán is profiként viselkedik, nem úgy mint a másik luzitán, akit szintén rühellek...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.16. 22:41:26

Samuel Eto'o a klub meghatározó, eredményes játékosa, aki meglehetősen makacs, konok, és szókimondó. Van akinek ez tetszik, van akinek nem. Nekem igen, és remélem, még évekig itt marad "beszólongatni".
Mindig szívvel-lélekkel küzd a csapatért, és nem lehet rá egy rossz szavunk sem. Azt teszi, amihez ért: ipari mennyiségben termeli a gólokat. Így nincs párja ma a mezőnyben. Talán egy, Ibra. A többiek - szerintem - nem érik el az ő szintjét. A kapu előtt kegyetlenül pontos, még ha néha ordító helyzetekben is hibázik. De, ki nem?

Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.02.16. 22:10:22

Nyuginyugi na. :)

Igen, aranycipellőre gondoltam természetesen. :wink:

Magam részéről úgy vagyok, hogy talán a világ legjobb középcsatára jelenleg (bár kevés más focit nézek már), de nem mindig volt és lesz ez így, vannak még páran (köztük elérhetőek is) ezen a szinten. Ebből következik nálam, hogy ha elmegy, tehát eladjuk, lesz bőven pénzünk a pótlására, és még akár egy balszélsőre is ugyanabból a pénzből.

Remélem, hogy marad, ugy ítélem a jelen helyzetet, hogy ez is a döntése, amit már meghozott ugye, de ha végül mégis menni akarna, hát egyrészt bekaphatja a kisujjam (moderálom ha vkit zavar, csak szóljatok :P ), másrészt pedig megoldjuk majd, a végén még jobban is kijöhetünk a dologból akár.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.16. 22:04:57

Varga Tamás írta:
Sanama írta:Szerintem Senki nem mondta,hogy Eto'o biztosan elmegy.
Én olyan hsz-ekkel találkoztam Tamás,hogy a hozzászólók érzése az,hogy elmegy,illetve rossz érzésük van a nyilatkozat után,és furcsának tekintik azt.

Azt,hogy megy vagy marad,csak ő tudja.
A hozzászólók 95%-a azt írta, hogy el fog menni - úgy érzi, szerinte. Azaz: ők meg vannak győződve arról, hogy elmegy. Legalábbis én így értelmezem, ha valaki szerint elmegy. Ő azt gondolja, hogy Samu a távozása mellett döntött, azaz: menni fog.

Én nekem ez jött le, de gondolom, megint a felfogó-képességem hibádzik. :wink:
Semmit nem mondtam a felfogóképességedről. Csak nem értem miért kell Caps Lock-al beszólni az embereknek mikor egyikük sem írta azt,hogy:
Srácok,Eto'o elmegy,kész,ennyi...

Véleményekről és érzésekről volt szó,nem tényekről.

Mind1 Tamás,nem fogok erről vitázni veled. Megvádolsz embereket olyan dolgokkal amit le sem írtak. Kitől láttad azt leírva,hogy:
"ETO'O - AZT MONDTA -, HOGY AZ IDÉNY VÉGÉN TÁVOZIK"
Senkitől. És megmondom,én úgy gondolom,hogy el fog menni nyáron,ettől még nem mondom,hogy Biztos ,hogy elmegy.És ettől függetlenül nem változik semmi. De nem szólok be annak,aki azt mondja,hogy marad.
giefLove
Jugador del Barça

2009.02.16. 21:56:35

Varga Tamás írta:
Én olyan hsz-ekkel találkoztam Tamás,hogy a hozzászólók érzése az,hogy elmegy,illetve rossz érzésük van a nyilatkozat után,és furcsának tekintik azt.

A hozzászólók 95%-a azt írta, hogy el fog menni - úgy érzi, szerinte. Azaz: ők meg vannak győződve arról, hogy elmegy. Legalábbis én így értelmezem, ha valaki szerint elmegy. Ő azt gondolja, hogy Samu a távozása mellett döntött, azaz: menni fog.

semmi baj a felfogó-képességeddel csak annyi a "ha" hogy a 95%-ból olyan 30% marad meg..
gergo9
Director del Fútbol

2009.02.16. 21:53:18

Goal.com szerint a Barca tárgyal Eto'oval a szerződéshosszabításról. Addig aggódtok itt míg bejelentik hogy 2014 meghoszabbítják a szerződését :wink: :)
Engem spec nem zavar hogy a szíve nem idehúz legalább őszinte és nem a maszlagot nyomja mint tavaly R10 hogy minden álma a barsza meg szíve is a klubbé erre a mikor megláttam mit csinál a pályán a sírás környékezett. Eto'o meg küzd hajt a belét kiteszi a pályára és szórja a gólokat. :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.16. 21:53:15

Kép
matyi25
Capitá del Barça

2009.02.16. 21:53:05

Ha már elmegy az év végén ami persze teljesen nem biztos szerintem Agüerot kéne megszerezni a helyére. Tökéletes lenne. És ha náha rutin kéne meg mindig ott lenne Henry.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.16. 21:49:17

Szerintem Senki nem mondta,hogy Eto'o biztosan elmegy.

giefLove
Jugador del Barça

2009.02.16. 21:48:32

kleno04 írta:Szerintem is elfog menni Eto'o legalább is én erről a korai döntéséről ezt szűröm le bár ne lenne igazam :!: De ha már meghozta döntését és mégis elmegy akkor majd sok sikert fogok neki kívánni mert eddig is sokat tett a csapatért és még most is azon igyekszik :!:
Ha elmegy akkor majd hozzuk helyére Villa-t és akkor majdnem lesz egy olyan kaliberű játékosunk mint Eto'o volt de mondom remélem még nem megy el egyenlőre :!:
egyenlőre a brutális gyilkos fog darabolni. amelyik szót írni akartad az az egyelőre..
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.02.16. 21:42:07

az aranylabda már le van foglalva, sőt ha így halad a csapatunk, akkor az egész dobogója le lesz foglalva :D :D :D

úgy legyen!
Lesy
Capitá del Barça

2009.02.16. 21:35:13

lionelmessi19 írta:100 % hogy a maradás mellett döntött. :)

23 gólos kérem, aranylabdás és gólkirály jelölt, vezet mindkét versenysorozatban, és úgy nyerheti meg őket, hogy ezzel a világ jelenleg és talán az elmult években is legszebben játszó csapatában a lejobb góllövő, és toronymagas esélyese 3 rangos kupasorozatnak.
Aranylabdára azér nem (őt) tartom a legfőbb esélyesnek. Inkább az Aranycipőre. Gondolom te is ezt akartad írni.... :wink:
Andris
Adminisztrátor

2009.02.16. 21:31:20

100 % hogy a maradás mellett döntött. :)

23 gólos kérem, aranylabdás és gólkirály jelölt, vezet mindkét versenysorozatban, és úgy nyerheti meg őket, hogy ezzel a világ jelenleg és talán az elmult években is legszebben játszó csapatában a lejobb góllövő, és toronymagas esélyese 3 rangos kupasorozatnak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.16. 21:26:53

Szeretettel és Barcás barátsággal szeretném megkérdezni a kedves fórumozóktól:

HOL OLVASTÁTOK AZT, HOGY ETO'O - AZT MONDTA VOLNA -, HOGY AZ IDÉNY VÉGÉN TÁVOZIK?

Én azt olvastam, hogy döntött, amit majd az idény végén mindannyiunkkal közölni fog. Ennyit, és nem többet. Ebből arra is lehet következtetni, hogy marad, arra is, hogy nem. Fifty - fifty.

Az pedig, hogy a Mallorcáé a szíve - semmi gondot nem jelent. Valószínűleg Fernando Torres szíve is az Atléticóért dobod, de ettől még a Liverpool sikereiért küzd.

Én így gondolom. :wink:
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.02.16. 21:08:27

Kitudja, hogy elmegy-e. Ilyen idény után, ahogy a mondás is tartja a csúcson kell abbahagyni, amíg még a szépre tudunk emlékezni, és az örömökre amivel megajándékoz minket és amúgy is úgy szép. Viszont elképesztő amióta itt van, ontja a gólokat, és az az akarat amit a pályán visszaad. Nekem viszont, és szurkolók többségének is sztem több Eto'o mint egy munkás, picit fura érzelmeket váltott most ki belőlem. Ha elmegy, ha nem nehéz lesz pótolni, jöhet ide Villa meg Torres, Eto'o az Eto'o marad.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.02.16. 20:56:12

az eneso "picit" másképp adta le a nyilatkozatot...
Lezárt