Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyi h örülne ha Ronnieval jácchatna egy csapatban , semmi több , röviden ennyi és nagyon boldog h a válogatottban legalább együtt jáccanak , és meg nem erősített lapértesülések szerint már csak aláírásra várnak ( ez kacsa)Szakacs írta:a sport.es en van egy cikk baptistartol h akar ronnival egyutt jaccani pls vki ha tudja forditsa le nekem...
Én már a kezdeteknél ezt mondtam....Enrique21 írta:Szerintem rapinak igaza van
Sztem az egész "történet szavanként" topic rosszul sül elColin írta:PLS AKKOR TÖRÖLJÉTEK KI A TÖRTÉNET SZAVAKBÓL A HSZEIMET.... PLS!! nem akarom elrontani a játékot...redlions írta:Hajrá, Badi! Csak keményen!Badi írta: Csak azokat, amelyeknek semmi értelme sincs, és csak azért írod hogy növeld a hsz-eid számát.
PLS AKKOR TÖRÖLJÉTEK KI A TÖRTÉNET SZAVAKBÓL A HSZEIMET.... PLS!! nem akarom elrontani a játékot...redlions írta:Hajrá, Badi! Csak keményen!Badi írta:Csak azokat, amelyeknek semmi értelme sincs, és csak azért írod hogy növeld a hsz-eid számát.Rivaldinho írta:Valaki itt nagyon durván törölgeti a hozzászólásaimat!!
Hajrá, Badi! Csak keményen!Badi írta:Csak azokat, amelyeknek semmi értelme sincs, és csak azért írod hogy növeld a hsz-eid számát.Rivaldinho írta:Valaki itt nagyon durván törölgeti a hozzászólásaimat!!