Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ettől sem kapnék sírógörcsöt, elég szépen tolta a bilbaoban. viszont a nyúl sztem sokkal jobb, mint a gili, nagy előnye vele szemben, h tud csellózni is. csípem a franciát is, de igazából már az év elején sem nagyon értettem, miért hozták, a savit meg miért zavarták el kölcsönbe. még a magasságuk is hasonló, szal a toronymániás rijkaard sem nagyon problémázhatna.El Payaso írta:Gyerekek szerintem Ezquerrot nem cserének hoztuk. Ő kezdő lesz figyeljétek csak majd meg!
Nézd meg az Argentín válogatottat hol játszik,pont csatárt játszott tegnap ha jól láttam,de amikor van Crespo meg hasonló tipikus csatárok,akkor mindig jobbszélen nyomja,és nagyon JÓL!El Payaso írta:Mert jobban játszik azért. Mert ő inkább szélső mint a Pibito.antiimperialista írta:Giuly miért lenne jobb Saviolánál???
Igen, én is úgy tudtam h 7végén tárgyal Laporta Eto'o-val, szóval kéretik finoman kezelni ezt a hírt!!Grege írta:A Hírstart nekem kicsit gyanús, Decot írják Marcán is, asszem soccerneten is......de Eto'oról szó sincs. Max, ha Laporta megegyezett vele Kamerunban, akkor lehet, mivel ő ott se volt Japánban. Ettől függetlenül persze lehet, sőt, remélem... Pl. ott van a sport.es, ott van vmi hír róluk, de aztat én nem értem, szal gondolom azért csak van benne vmi....
Cserének felesleges lenne, jobbszélen Giuly sokkal jobb nála. Csatárnak eleve nem lehet, mert ha marad a 4-2-3-1 akkor tuti nem ő lesz a csatár.Charlie írta:Csatár,vagy jobbszél Giuly cseréjének,Ezquerro meg mehetne Ronaldinho cseréjének,balszélre pl.De ő mindenhol bevethető,bármely támadóposzton.El Payaso írta:Saviola hova? Légyszi írjatok posztot ahol el tudjátok képzelni!Charlie írta:Saviola kell és 1 védő(Gallas)!
C.
C.
Csatár,vagy jobbszél Giuly cseréjének,Ezquerro meg mehetne Ronaldinho cseréjének,balszélre pl.De ő mindenhol bevethető,bármely támadóposzton.El Payaso írta:Saviola hova? Légyszi írjatok posztot ahol el tudjátok képzelni!Charlie írta:Saviola kell és 1 védő(Gallas)!
C.
NO VÉGRE!!! Nem ismerem ezt a HírStart-ot, de ha ezek igazat írnak, akkor JUHHHÍÍJJJJ!!!! Örülök, hogy Eto'o marad, viszont annak nem, hogy Rafa alatt inog a szék!?... Remélem ő is marad, ALAP EMBER!!! De most Eto'o volt a legfontosabb!!!!! Éljen - éljen - éljen ! ! !balboa7 írta:http://www.hirstart.hu/sport.htmlEl Payaso írta:Balboa hol olvastad?
http://www.hirstart.hu/sport.htmlEl Payaso írta:Balboa hol olvastad?
monnyuk ez is igaz. de a rooney nem fiatal, mint már régebben említettem volt. ő egy 40 körüli masszív alkesz, csak meghamisították a papírjait.Vito írta:lehet, de nézd meg:Boixos írta:nagyon fiatal még a messi. sztem lelkileg nem bírná.
Fabregas, v.Persie,Koppány,Iniesta,a bumfordi Rooneystb...
nem erőltetem, csak 1 5let
Az a baj h ő is inkább irányító, vagyis nem baj, de kevesebbet játszik ezért...Vito írta:nemtom' -attól függ, h ki megy el és ki jönEl Payaso írta: Ki helyett gondoltad?
valamelyik szélső, v. csatár helyett.