2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
csak annyi h a Betis elfáradt először a Sevilla "idegenben" utána mi mostanra meg elfogytakKowa írta:6-1 a Realnak...:![]()
a Betis ellen mi alig xeltünk velónk:S
Mi van ezzel a medriddal:?
Érdekes volt, hogy miután beszélt Pep a 4. játékvezetővel, azután kezdett el komolyan reklamálni.Sanama írta:Van valami információ arról,hogy Busquets mit mondott?
Mert utána csak röhögtek a bíron,meg is értem.
Nemtudom,.hogy hogyan vezetheti ezt a meccset,borzalom.
Persze...már 5öt rúghatott volna nem???ok ,h gyengén játszik,de azért nem kell túlzásokba esni!lionelmessi19 írta:Csak ugy mondom hogy akinél 3nál több káromkodást számolok össze ebben a topicban meccs után (akár 1 hszen belül) az ki lesz vágva 1-2 hétre, de ugy hogy az oldalt sem olvashatja. Töröltem most is eleget. Uralkodjatok már magatokon.![]()
A meccs eddig baromi gyenge amúgy, nagyon meddő a játékunk. Mondani se kell, hogy a bal oldal a nullával egyenlő. Eto'o nem találja a helyét, Messi a jó megoldásokat, Henry meg a gólt, merthogy már rúghatott volna vagy hármat simán.
Keita ahogy számítottam is rá szintén teljes nulla volt, amíg ki nem állították, ami amúgy jogtalan volt. Max sárgás megmozdulás volt. Ezen felül viszont a bírónak igazán nagy hibája nem volt konkrétan, viszont látszik hogy nem való neki egy ilyen derbi, nem bírja kézben tartani, tiszta káosz van.
Am. simán nyerhetjük a meccset még... én hoznám Hlebet v Busquetst Henry helyére, középpályára.
Fogjátok vissza a bírózást, nem olyan nagyon súlyos, és amúgy is simán le kell hoznunk ezt a meccset így is.
Szerk: megjegyzem, az Espanyol játékosokra egyel jobban ki vagyok akadva, mint a játékvezetésre... ezek ide jöttek balhézni, az az érzésem.
Röviden, nagyon.Buitre írta:bocsi, nem néztem a meccseteket, mennyire érződik Iniesta hiánya? Kösz a választ
Na ez a beszéd most nem azért de a Lyon nem ezt fogja játszani mivel otthon tolják hanem támadni fognak!Barcaman14 írta:Én mostmár csak attol tartok nehogy lesérüljön mondjuk messi v eto'o!MErt ebben a meccsben minden benne van!!Az espanyol nagyon jo taktikát választott!!Tördelik a játékot mint állat.Szinte percenként megkell állni és ez láthatoan nem fekszik nekünk ugyhogy sztem a lyon is ezt fogja jáccani!!a második félidőben sztem azért megnyugodnak a kedélyek és behuzzuk a meccset!!!
egyet értek ...ugyanezt érzemkovinho írta:Ez a kiállítás feltétlen kellett.
Gyengék vagyunk, nincs helyzetünk. Lehet hogy most nagyon borúsan látom a dolgokat, de... Nem tudom. Valami nincs rendben. Hullámvölgyben vagyunk. Semmi erőt nem érzek a csapatban, hogy megnyerje ezt a meccset. 7 vagy 8 pont...