Eh... a témát kitalálni könnyű neked, de megcsinálni bannerben az közel lehetetlen... Persze, tudom mit jelent a Fair Play. De elképzelésem sincs, hogy mit akarsz látni a bannerekben... Hand of God? sablonos... néztem a google -n a fair play -t, és nincs 1 kép se a fair play fogalomról, csak buta logók... szóval fogalmam sincs hogy mit akarsz a témával... rakjak be egy focistát és irjak oda, hogy "Hé' ezafalábú minggyá' elesik, Oscar dijat neki"...mindorokke_barca írta:Fair Play: Sportszerű játék, vagy egyszerűen a "sportszerűség" mint fogalom. Nem tudom, hogy mit lehet ezen túlzottan magyarázni. Nyilván sport vonalon a legegyszerűbb bemutatni. Manapság sok más kontextusban is használjuk, de eredetileg a sportból jött.
Természetesen nem csak pozitív jelleggel bíró bannereket fogadunk el. Pl egy szimulálás, vagy amikor feldobják magukat a játékosok, az sportszerűtlen.V pl a a szándékosan kézzel szerzett gólok is ezt a kategóriát képviselik nálam. Ezek nyers ötletek, csak példát adtam, hogy milyen vonalon próbáljatok gondolkodni. Vagyis nem szeretnék 15 olyan bannert látni, amin CR épp készül elesni:) Egyedi ötletekre van szükség.
Bízom benne, hogy sikerült válaszolnom a kérdéseitekre.
vagy ez pl jó lesz?
http://api.ning.com/files/l5PB5p6g-b1U7 ... r_play.jpg
áh, mindegy... normálisabb témát kellett volna kitalálni.