Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eh... a témát kitalálni könnyű neked, de megcsinálni bannerben az közel lehetetlen... Persze, tudom mit jelent a Fair Play. De elképzelésem sincs, hogy mit akarsz látni a bannerekben... Hand of God? sablonos... néztem a google -n a fair play -t, és nincs 1 kép se a fair play fogalomról, csak buta logók... szóval fogalmam sincs hogy mit akarsz a témával... rakjak be egy focistát és irjak oda, hogy "Hé' ezafalábú minggyá' elesik, Oscar dijat neki"...mindorokke_barca írta:Fair Play: Sportszerű játék, vagy egyszerűen a "sportszerűség" mint fogalom. Nem tudom, hogy mit lehet ezen túlzottan magyarázni. Nyilván sport vonalon a legegyszerűbb bemutatni. Manapság sok más kontextusban is használjuk, de eredetileg a sportból jött.
Természetesen nem csak pozitív jelleggel bíró bannereket fogadunk el. Pl egy szimulálás, vagy amikor feldobják magukat a játékosok, az sportszerűtlen.V pl a a szándékosan kézzel szerzett gólok is ezt a kategóriát képviselik nálam. Ezek nyers ötletek, csak példát adtam, hogy milyen vonalon próbáljatok gondolkodni. Vagyis nem szeretnék 15 olyan bannert látni, amin CR épp készül elesni:) Egyedi ötletekre van szükség.
Bízom benne, hogy sikerült válaszolnom a kérdéseitekre.
Spec. szerintem kevés kép-ötlet létezik a fairplay témához, ami jobban hathatna.Katalán88 írta:De Aprieto azt írta a másikra, hogy lehet pl egy baráti kézfogás... Ebben az esetben baráti ölelés még úgy is, hogy az argenítnok és a brazilok ős ellenségek fociban.mindorokke_barca írta:
Katalán88 kérdésedre a válasz: ennek semmi köze a sportszerűsághez. összeölelkeznek, de nem látom ebben mi a fairplay. Bár nem tudom milyen elvont jelentését próbáltad bemutatni.
De Aprieto azt írta a másikra, hogy lehet pl egy baráti kézfogás... Ebben az esetben baráti ölelés még úgy is, hogy az argenítnok és a brazilok ős ellenségek fociban.mindorokke_barca írta:
Katalán88 kérdésedre a válasz: ennek semmi köze a sportszerűsághez. összeölelkeznek, de nem látom ebben mi a fairplay. Bár nem tudom milyen elvont jelentését próbáltad bemutatni.
ÉjjjóóLa Pulga írta:
köszönöm dícsérő szavait mester :hail:La Pulga írta:Köszi Poldi![]()
Tiéd is nagyon királyak lettek. istencsászár
Nem röhögök ki, eszem ágában sincs. Kezdetnek nem rossz.bence8 írta:nah én is kedvet kaptam a banner csináláshoz és megcsináltam az első bannerem ( remélem nem röhögtök ki)
http://kepfeltoltes.hu/view/090222/mess ... es.hu_.jpg
bence8 írta:nah én is kedvet kaptam a banner csináláshoz és megcsináltam az első bannerem ( remélem nem röhögtök ki)
http://kepfeltoltes.hu/view/090222/mess ... es.hu_.jpg