Cáratyuska írta:mucs1 írta:Én nem mondtam, hogy nagyképű vagy, csak túlságosan magabiztos! Egyébként, ahogy irtátok is, lehet, hogy a Milan nem is fog játszani, mert ők is selejtezni fognak!a multkor is a Juve Btől kaptunk ki, ha ők túljutnának a selejtezőn, akkor most visszavághatnánk nekik! És azért egy kis turpisság előfordulhat, miszerint a Juve Aból besegít 1-2 jobb játékos a kistesó B csapatnak, hogy ott legyenek a tornán! De ez csak feltételezés!
Gratuláklok!!! Igen sportszerű emberke vagy. Most leszögezem a Juve B olyanokból fog állni akik nem lesznek a Juve Aban a VI. Szurkolói Tornán. Szóval már most szeretném a te kis feltételezésedet eloszlatni!
üdv.: Cáratyuska
Nem hiszem, hogy bocsánatot kéne kérnem bárkitől is!

Ez csak feltételezés volt, én nem mondtam, hogy igy is lesz. egyébként a két csapat közt az előző tornán volt átfedés,nem? És ha most lenne, az miért lenne baj, miért ne segithetnétek a kisebb csapatot?! De mindegy, téma akkor lezárva részemről!Ja, és sportszerűségről pedig légy szives ne oktassál ki! Egyezzünk ki abban, hogy találkozunk a döntőben!!!
Természetesen én is azt szeretném, ha megnyernénk (végre) a tornát, de nem hiszem, hogy túlzott óvatoskodás volt a részemről, hogy beláttam, hogy van rajtunk kivűl is elég sok jó és erős csapat!De akkor hogy örüljetek: természetesen elhozzuk a kupát és pezsgővel fogom locsolni az utat hazafelé Szigethalomig!!!!!!!!!!

És ha megnyertük, ráérünk utána B csapattal foglalkozni! Előbb legyen az "A" csapatnak legalább 10-12 biztos játékosa, és utána ráérünk a második csapattal foglalkozi! A Juvénak és a Milannak nyilván nagyobb hagyományai vannak a tornán való részvételben, azért vannak ilyen sokan, mi még elég friss csapat vagyunk, de mikor már országos lesz a mozgalom, akkor mi is ki tudunk állítani 2 csapatot!

Na meg gondolni kéne az utánpótlás nevelésre is!