Aprieto írta:Puyol a balhátvéd poszton. Király. Miért nem lehet Sylvinhot odacsűrni a saját posztjára?
Őrület.
Viszont ha a cikkben ismertetett módon áll fel a Lyon, akkor sokgólos meccs lesz. És szerintem nyerünk is, mert erősebbnek tartom a középpályánk így is.
Már nagyon várom a meccset

Egyetértek, én is mindenképpen Sylvinho-t játszatnám a bal oldalon Pep helyében.
A hsz-ed második felével is egyetértek.

Ha tényleg így áll fel a Lyon védősora, akkor Messi és Henry sok szép mozdulatot fog bemutatni.

Egyébként a BL legjobb 16 csapata között a LYON kapta a legtöbb gólt eddig a BL-ben, számszerint 10-et, mi pedig a legtöbbet rúgtuk (18-at) és a legtöbb kapuralövésünk volt (54), valamint eddig mindhárom idegenbeli meccsünket kivétel nélkül megnyertük a BL-ben. És engem még most az sem zavar, hogy most két meccset nem tudtunk megnyerni. Csak hogy Cruyff szavaival éljek: "És?..."
Biztos, hogy a Lyon is fog támadni, de én nem adok nekik sok esélyt a győzelemre, max egy döntetlen lehet benne a meccsben. Szerintem vagy 2-2 lesz, vagy esetleg nyerünk egy góllal 3-2-re.
Remélem Messi jó formában lesz, ráférne már ismét egy jó meccs, mert valljuk be őszintén az utolsó 4 meccsén nem csillogott valami fényesen, de a BL-ben szerintem kettőzött akarással játszik majd ő is.
Ugyanez igaz Valdes-re is, fogjon ki egy jó napot, mert a Juninho féle szabadrúgásoktól már előre görcsben van a gyomrom.
SOM-HI TOTS!!! VAMOS BARCA!