Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig néha jó ha nincs kommentár. Néha olyan hülyeségeket tudnak mondani. :Swikko írta:Én Tv-ben nézem... Én meg kommentár nélkül rossz minőségben nem szeretemÚgy se tom meg addig az eredményt
és a MU-Inter mecset is látom
- mert nem bízik benne...., ez lejött az elmúlt 1/2 szezonból már többször is.Aprieto írta:Puyol a balhátvéd poszton. Király. Miért nem lehet Sylvinhot odacsűrni a saját posztjára?
Őrület.
Viszont ha a cikkben ismertetett módon áll fel a Lyon, akkor sokgólos meccs lesz. És szerintem nyerünk is, mert erősebbnek tartom a középpályánk így is.
Már nagyon várom a meccset
a viasat 6 adja felvételről :Smadmushroom írta:v.melyik magyar adó közvetíti ?
akár felvételről ...?
Egyetértek, én is mindenképpen Sylvinho-t játszatnám a bal oldalon Pep helyében.Aprieto írta:Puyol a balhátvéd poszton. Király. Miért nem lehet Sylvinhot odacsűrni a saját posztjára?
Őrület.
Viszont ha a cikkben ismertetett módon áll fel a Lyon, akkor sokgólos meccs lesz. És szerintem nyerünk is, mert erősebbnek tartom a középpályánk így is.
Már nagyon várom a meccset
Szerintem nemzetközire nem vonatkozik csak kupa és bajnoki meccsre és ott is eldönthetik,hogy letölti-e a kupában vagy inkább a bajnokságban...faithnomore írta:eltörölték Keita lapját? vagy én tudom rosszul? mert úgy tudom a spanyol ligában az eltiltás a soron következő meccsre szól, mindegy az hogy nemzetközi vagy kupa vagy bajnokság-e
ezt csak onnan gondolom hogy tavaly Zambrottát állították ki és a kiállítását a következő spanyol kupameccsen töltötte le![]()
minden szavaddal egyetértek, a Puyol-Marquez duó nálam az elsőszámú középen, mégha szokott is Rafa hibázni, akkor is nagyszerű bekk-nek tartom.szeg írta:xbalix írta:Tehát a kezdő:
---------------Valdés--------------
Alves---Márquez---Puyol---Sylvinho
---------------Yaya-------------------
---------Xavi---------Keita-----------
Messi---------------------------Henry
----------------Eto'o------------------
Ezzel egyetértek, bár szerintem Keita helyén Busquets lesz ott a kezdőben, viszont sajnos sinte száz százalékra veszem, hogy Puyol lesz a balhátvéd, márpedig neki középen a helye Marquezzel, mig Abidal hiányában egyértelműen Sylvinho az emberem balon.