2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem. Felfújni a szurkolók fújják fel. A sportujságokat semmi más nem érdekli, csak a szenzáció, ezzel együtt meg a eladási szám. Ha csak a tényeket irnák le, nem tudnák megtölteni az oldalakat. Az kinek jó? Mai világban a pletykákra, szenzációra van igény. Az újságírás is a média része, éppen úgy mint a TV. Ez mit jelent? Abból élnek, Hogy olvassák/ nézik őket. Nem hüék, értik a szakmájukat. Az emberek igényeit próbálják kiszolgálni... Lehet szidni a különböző szinvonaltalan sportujságokat. pl NSO hogy mennyi marhaságot irnak össze, de erre van igény. Vegyünk egy másik példát. Győzike show. Annál szánalmasabb tv műsort nem nagyon tudok elképzelni, de mégis hihetetlen nagy igény van rá ezek szerint és rengeteg embert odaszegez a tv elé. Ha veszteséges lenne, nem menne évek óta. Emiatt nem az rtl klub a hibás mert ilyen mocskokat ad le.Csakis a nézők. HA nem nézte volna senki akkor max 2 hétig ment volna. Helyette adnának természetfilmet, vagy valamilyen kulturális műsort, ki a francot erdekelne? Van igény erre is csak teljesen elhanyagolható mértékű... Nem érné meg nekik. Ugyanez van az újságírásnál is. Ne haragudjatok de én csak nevetni tudok azokon akik komolyan vesznek mindenféle jött-ment cikket. Ha kicsit is logikusan belegondol az ember láthatja, hogy egy-egy ilyen cikk valóságtartalma kb 5%-nál megakad. a többi csak kitaláció, olyan trükkök, amik csalogatják az embereket. Ez van. Kinek mik az igényei, én pl. a tv-t két dologra használom, amikor meccset nézek meg forma1-et. Nap mint nap rengeteg információ árad felénk, szerintem a lényeg, hogy ezeket tudjuk szelektálni és ennek megfelelően mindent a helyén kezelni.2.Vagy csak a lapok fújják fel az egészet.
Ha már ide írni tudsz, akkor ugye van neted otthon, ami lehetőségetlui1698 írta:Olyan kérdésem lenne, hogy valaki nem tudja véletlen, hogy mikor lesz a Spektrumon az a műsor amit a SportKlubon is szoktak reklámozni?
Foci az egész világ-asszem ez a címe, de nem biztos.
teljesen egyetértek Tamással, még nem láttam kb egy normálisan alátámasztott hírt tőlük! a belinkelt hírek fele kacsa, és nagy részük az nso-tól vanVarga Tamás írta:Egy ki s OFF, de talán jó helyre írom.
Javaslom az oldal Tisztelt Szerkesztőinek, moderátorainak, hogy az nso nevű vicc- és bulvárlapot is szíveskedjenek tiltólistára venni. Ennél szánalmasabb, alacsonyabb színvonalú firkálmánnyal nem mostanában találkoztam. Ennél még a Hahota, a Blikk és a Story is ezerszer komolyabb orgánum.
Javaslom bojkottálni ezt az oldalt, és ezt az újságot is.
![]()
![]()
Nekünk UPC Digital Goldunk van,de mégsincs TV 6.Szóval akinél nem elérhető a digi már annak se kell bánkódnia mer upc-vel se marad le semmi fociról(TV6 is van. ).
jaja. Elég sokan mwgszeretnék a forma-1-et