2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nagy szeretettel gratulálok Édesapádnak!VIII.Henrik írta:Emberek, nagy büszkeség érte családomat! Édesapám sokéves kitartó, hűséges munkáját, és tudását elismerték végre! Kinevezték a székesfehérvári Alba Volán SC Öttusa szakosztályának vezetőedzőjévé!![]()
![]()
Biztos hogy korlátozzák a Torrentet.barca99 írta:Én is élnék a gyanúval, hogy a UPC-nél nincs valami rendben torrent ügyben. Albérletben az van, reggel betettem egy torrentet, 1-2 kb-al jött le a cucc (volt elég seed), itthon (T-online) simán 7-800-al. Viszont mióta felröppent ez a hír, azóta minden más letöltésnél gyorsabb az eddiginél a UPC-nél. Eddig max. 6-700-al jött a rapidshare premiumról, most jön 1000-1200-al.(Elméletileg 10/1-es csomag).
Igen, ezt én is tapasztaltam pár alkalommal. Viszont volt, hogy a rapidshare-ról 100-120-val jött le, míg mondjuk a megauploadról 8-900-zal. Ugyanakkor, pár perces különbséggel.barca99 írta:Én is élnék a gyanúval, hogy a UPC-nél nincs valami rendben torrent ügyben. Albérletben az van, reggel betettem egy torrentet, 1-2 kb-al jött le a cucc (volt elég seed), itthon (T-online) simán 7-800-al. Viszont mióta felröppent ez a hír, azóta minden más letöltésnél gyorsabb az eddiginél a UPC-nél. Eddig max. 6-700-al jött a rapidshare premiumról, most jön 1000-1200-al.(Elméletileg 10/1-es csomag).
Én az Albertirsai Serdülő csapatnak vok a CSK-jaTheo írta:Egyébként közületek, ki, hol, hányad osztályban focizik?
Kozármislenyben focizok, és a Bogád ellen játszottunkBadi írta:Theo, melyik csapat volt az?![]()
Grat!Theo írta:Ma mentem edzésre, kevesen voltunk, az ifisták is, ezért beálltunk (mi serdülősök U17) hozzájuk játszani. Egy NB3-as felnőtt csapattal játszottak. A második félidőben játszottam, a második percben egy 2 méteres 30 éves csávó szöglet után akkora könyököst osztott ki, hogy felszakadt a szám. Folytattam a meccset, és kb. a félidő 15-20. perce körül kontráztunk, jobb szélről kaptam egy indítást, a kapus elindult kifele és amikor lépett nagyon ütemtelenül elgurítottam mellette
Jó érzés, hogy 4 hónapja múltam el 16 éves és egy Nb3-as felnőtt csapatnak gólt lőttem
Az én lelkivilágomat a "nagy arccal" vagy ehhez hasonló mondat sértette. Meg az, hogy hogyan kerültem bele Gekkodan és Saviola párbeszédébe. Kb. úgy, mint Pilátus a Credóba.ozsimiki írta:nah akkor mégis csak vehette személyeskedésnek, jé kiderült. na megyek,törlök párat akkor messi topikból, ha még maradt ehhez hasonló bármelyik részről is.Varga Tamás írta:
Bocsi, ha megsértettelek a "szemellenzős" mondatrésszel. Elismerem, nem volt helyénvaló.
Remélem, így minden a helyére került.
nah akkor mégis csak vehette személyeskedésnek, jé kiderült. na megyek,törlök párat akkor messi topikból, ha még maradt ehhez hasonló bármelyik részről is.Varga Tamás írta:
Bocsi, ha megsértettelek a "szemellenzős" mondatrésszel. Elismerem, nem volt helyénvaló.
Remélem, így minden a helyére került.
Az összevetés abból indult ki, amikor azt írtad - kb. a Messi topikba -, hogy itt most miért nem oltogatja őt senki, mikor ő is meccsek óta halvány. És mivel a meccs alatt, és az azt megelőző napokban is VV-ről folyt a diskurzus, számomra egyértelmű volt, hogy - burkoltan - a kapus ellenpontjaként írod. És mivel nem egyedül gondoltam így, nem lehetek olyan butácska.Saviola írta:Nincs igazam,mert nem egyezik a te véleményeddel?![]()
"..a szemellenzőt le kéne venni."Írtad az egyik hozzászólásomra.Ez nem személyeskedés,persze,hogy nem.Tamás,Tamás,elég gyenge lábakon állnak az állításaid.Emellett meg nem igazán érdekel,hogy szerinted igazam van,a véleményemet tartom.
Az meg nem összevetés,hányszor írjam le.Ha nem érted,minek véleményezed?Katasztrófa.Inkább hagyjuk is,ennyit nem ér az egész,légy boldog!
"Emellett csak a VT általt olyan nagy arccal hozzám vágott szemellenzős dolog háborít fel."Saviola írta:Hallucinálsz kedves Tamás.A kettős mércét a helyedben meg nem erőltetném,mert ez tőled kicsit hiteltelenül hangzik.![]()
Miért személyeskedő a hozzászólásom?Én csak abból idéztem,amit te nekem írtál.Ki is személyeskedik?