Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem olyan kicsit buzis, legalábbis ahogy Ronie csináljaDanka00792 írta:
Én is a Messi-Ronaldinho sig-re szavazok, az nagyon üt.
Én is a Messi-Ronaldinho sig-re szavazok, az nagyon üt.Katalán88 írta:
![]()
Melyik képet fogadjátok el? ha mind2-őt akkor melyiket válasszam?
akartam még írni amikor beraktad de elmaradt. Egyszerűnek tűnik, de mégsem az, hanem igényes, szépen kidolgozott banner. Ahogy tőled megszokhatta mindenkiLa Pulga írta:La Pulga írta:
Nekem tetszik, annyi,hogy a sötétebb részre 1 felirat jól nézne ki szerintem.La Pulga írta:La Pulga írta:
Atomjó. Nekem nagyon tetszik. Ha nem lenne a Cozmás bannerem, használnám.CFirpo3 írta:
Véleményt kérnék...
szerk.: Építő jellegűt.
A háttér extrabrutál, nekem nagyon bejön, egyedül a kép minőségével van gondom, meg szerintem Denilson abba az Arsenalos mezbe valahogy nem illik oda. De lehet nekem nincs ízlésem.Z.Chris írta:Hát most ez sikerült(szerintem elég jó)
[img]...[/img]
Vélemények?Kritikák?(Épitő jellegűek)
Hát én nem értek hozzá, de sztem:Z.Chris írta:Hát most ez sikerült(szerintem elég jó)
Vélemények?Kritikák?(Épitő jellegűek)
Én személy szerint elfogadom a negatív témájú képet is.Katalán88 képét is elfogadom.Ilúvatar írta:Akkor a negatív fair playt is elfogadod ugye?Bányász írta:Viszont azt ne mondjátok,h nem tudjátok mit várunk mert már 3an is leírtuk mit szeretnénk látni a képekenNem C.ronnyáldóról fogok csinálni, megnyugtatlak
Akkor a negatív fair playt is elfogadod ugye?Bányász írta:Viszont azt ne mondjátok,h nem tudjátok mit várunk mert már 3an is leírtuk mit szeretnénk látni a képeken
Nézd.Én elfogadnámKatalán88 írta:Na dejó...ezek szerint a Messis Dinhos képet nem fogadjátok el...
jó, mindegy, most ezt a videót találtam, s muszáj volt beraknom ide, mert nagyon jó fair play -es videó:Aprieto írta:Szerintem simán lehet ilyen mozzanatokról nagyon jó bannereket csinálni. Szerencsére sok példát hoz a sportvilág.