Varga Tamás írta:lionelmessi19 írta:Hát a keret függvényében még változhat a dolog, de .. :
--------------------Valdes--------------------
-Alves-------Rafa---------Puyol-------Syl--
------------Touré---------Sergi-------------
-----Messi---------Xavi----------Hleb-------
--------------------Samu---------------------
Bojan, Henry, Cáceres mehetnek cserének, hacsak nem kell más.
Andris!
A Barca 4-3-3-ban nyomja, immár 20 éve. Ezen nem fognak változtatni mostanában. A 9 éves kölyköktől felfelé minden korosztályos csapat ebben a rendszerben tanulja a bugit.
Persze, ettől még leírhatod a 4-5-1-es felállásodat. Reménykedhetsz is benne, csak nincs neki alapja túl sok.
Tamás!
Ha így vesszük az egész forumnak semmi értelme, mivel nincs ráhatása a csapatra. Én is 4-3-3-ban játszatnám a csapatot, de ő ahogy azt az utolsó mondatodban kifejtetted, reményykedhet benne, ebből következik hogy tarthatja ezt a felállást a legjobbnak.
MÁS: Nálam ők lennének:V.V-Puyol,Martin, Rafa, syl-Yaya,Sergi-Xavi-Hleb,Titi-Bojan
Gondolkoztam, hogy esetleg Rafa mehetne vkp-nak, de sztem ma az lenne a legideálisabb és én ki leszek akadva ha ma Hleb nem kezd, mert ilyenkor amikor fontos BL meccs van és Ini sérült, akkor ő naon kell. Ha nem játszik akkor nagyon komolyan felvetődik bennem az a kérdés ami már egy ideje bennem van, h:Mér kelett ő 15+2 millio euroért?