Én tegnap este 11-től néztem az Eurosporton egy 1 órás összefoglalót a tegnapi UEFA-kupa meccsekről. Kb. minden második meccs összefoglalójánál nyálaztam, habzottam, leesett az állam!

Hihetetlen milyen eredmények születtek! Az, hogy az ukrán csapatok továbbmennek? Ki számított rá úgy őszintén? Erre mindhárom csapat a legjobb 16 között.
Nagyon lebecsülték a "nagyobb" csapatok a kicsiket és nagyon ráfáztak! Ilyen, hogy a Milan, Valencia, Bordeaux, Tottenham, Stuttgart, Fiorentina, Sampdoria, stb. esik ki? Atyavilág...
A spanyol csapatokkal is mivan? Nem igaz, hogy 2 meccsre (oda-visszavágó) nem tudják felszívni magukat! Mind a BL-ben, mind az Uefa-kupában nagyon leszerepeltek ismét a spanyol csapatok! Az 5 európai csapatból akik a héten játszottak 1-nek!!! (a Barcának) van reális esélye a továbbjutásra, ebből 2 már ki is esett! Az 5 csapatból egyik sem nyert meccset ezen a héten! A Valenciát is nem értem...ősszel jók voltak, tényleg szép focit is játszottak és ott is voltak az élmezőnyben. Erre most már 21 ponttal vannak lemaradva és 5.-ek, az Uefából meg kiveri őket egy D.Kijev. Unai Emerynek asszem megvannak számlálva a napjai...idén már semmit nem nyerhetnek megint!!! Most már csak azért küzdhetnek, hogy bent legyenek a legjobb 4-ben.

Hihetetlen...küldjék is elfele Emeryt és hozzanak végre egy normális edzőt. Pl. Roberto Mancini.
A Tottenham-nek is így már csak a vasárnapi Liga-kupa maradt, amúgy semmi, a Milánnak meg megint semmi. Azért nem semmi "mumus csapat" lett ebből a Werderből a milánóiak számára. Ősszel leikszeltek idegenben az Interrel, otthon meg is verték őket, aztán az Uefában kiverték a Milant. Grat. nekik.
Egyedül az Ajax és a Zenit továbbjutásának örülök, innentől nekik fogok szurkolni mivel az Ajax régi kedvenc (bár a Marseille ellen nincs sok esélyük), a Zenitnek pedig Huszti miatt.

A Zenit szerintem kiüti majd az Udinese-t is.
Na ennyit akartam "csak". Folyt.köv. 2 hét múlva.
Peace.
Szerk:
Ha már megemlítettem a spanyol csapatokat is, akkor megemlítenék még az olaszokat is. Ők ugye 7 csapattal szerepeltek ezen a héten az európai kupákban. A 3 BL csapat mind kikapott, de úgy, hogy még gólt sem lőttek!!! a 4 Uefás csapatból pedig 1 továbbjutott és 3 kiesett. Ha valaki ezt a mondatot mondja nekem 2 héttel ezelőtt, sírásig röhögtem volna magam, de így, hogy meg is történt, inkább leesett az állam.