Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az az igazság, hogy annak örülök, mert a Milan nálam a top 3 undorító klub között van. Sőt, ott is az első helyen.Etooka írta:Számomra viszont a nagyobb meglepetés, hogy hogyan lehet kiesni egy ilyen [auto_cenzúra] Werder ellen?antiimperialista írta:Hogy lehet kiesni egy ilyen [auto_cenzúra] Ajax ellen????
Barcaman14 írta:Jo kis párositások vannak:
Werder Bremen-St. Étienne
CSZKA Moszkva-Sahtar Donyeck
Udinese-Zenit
Paris SG-Braga
Dinamo Kijev-Metaliszt Harkov
Manchester City-Aalborg
Marseille-Ajax
Hamburg-Galatasaray
Én azt mondom nyerje meg az uefat ismét a zenit és Huszti legyen a torna játékosa és ő löje a győztes golt a döntőben!!Rem ők nyerik!Hajrá Zenit!!Hajrá Huszti!!
Az egyetlen gond,h a Sahtarral játszottak...Az európai "sztárcsapatok" közül még a Tottenham szégyellheti magát. A bajnokságba leégtek, most meg nem tudták a Kijevet kiverni.
Azért amikor Szabics ott volt lődözte a gólokat ha jól emlékszem...Én nem tudom, de aki látta a meccset, mi a véleménye Cacauról? Ez az ember egy nagy 0, mellette anno Szabicsnak esélye sem volt bekerülni. Akkor Imi milyen lehet... Rolling Eyes
ennek én csak örülök, tavaly bayern,most milánEtooka írta:Számomra viszont a nagyobb meglepetés, hogy hogyan lehet kiesni egy ilyen [auto_cenzúra] Werder ellen?antiimperialista írta:Hogy lehet kiesni egy ilyen [auto_cenzúra] Ajax ellen????
Számomra viszont a nagyobb meglepetés, hogy hogyan lehet kiesni egy ilyen [auto_cenzúra] Werder ellen?antiimperialista írta:Hogy lehet kiesni egy ilyen [auto_cenzúra] Ajax ellen????
Ez jó..........Lampiao írta:Anyám! A milan ki fog esni...:D:D 2-0-ról 2-2 a Bremen ellen...
:D:D
Persze lehet, akár mind a 4 is. De az biztos, h az első meccs alapján csak a Barcának van nagy esélye rá. A Realnak szinte semmi...idegenben a Poolt nem fogják mefverni. A görögök otthon nagyon erőssek, nekik is nagy esélyük van továbblépni. Még Atleticonak adok ugy ahogy komolyabb esélyt, de hát ők is bekaptak 2 gólt otthon.kabekabe írta: Mért?Lehet több spanyol csapat is a 8ban. De az nem kis szó lenne, ha görög csapat is bekerülne a 8ba. Az angol bajnokság a legerősebb és ez ujra bebizonyosodott.
Azért egy 5 gólos győzelmet nehogy magyarázni kelljen. Kitett a Bayern magáért, el kell ismerni, én is meglepődtem. Legalább német csapat lesz a legjobb 8 között, mert olasz, hát nagyon ugy fest, h nem, és hát spanyol is csak 1. Megint a rohadt angolok uralkodnak.Benga írta:Ribery nélkül nagyon ikszes meccs lett volna..:Poldi:.. írta:Több gólt lőttünk, mint a többi 7 csapat együtt.![]()
Van még kérdés?Ha őt valaki leszedi ellenettek akkor annyi. Amúgy meg Klose lesgólja se ártott
Ezeket csak úgy kiegészítésként:D
Varatrix írta:Most tudtam meg RMadrid-Liverpool 0-1.
Hatalmas!
Bearanyozta a napomat!