Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Titinho
Director del Fútbol

2009.02.27. 11:13:27

Én tegnap este 11-től néztem az Eurosporton egy 1 órás összefoglalót a tegnapi UEFA-kupa meccsekről. Kb. minden második meccs összefoglalójánál nyálaztam, habzottam, leesett az állam! :shock: Hihetetlen milyen eredmények születtek! Az, hogy az ukrán csapatok továbbmennek? Ki számított rá úgy őszintén? Erre mindhárom csapat a legjobb 16 között.

Nagyon lebecsülték a "nagyobb" csapatok a kicsiket és nagyon ráfáztak! Ilyen, hogy a Milan, Valencia, Bordeaux, Tottenham, Stuttgart, Fiorentina, Sampdoria, stb. esik ki? Atyavilág...

A spanyol csapatokkal is mivan? Nem igaz, hogy 2 meccsre (oda-visszavágó) nem tudják felszívni magukat! Mind a BL-ben, mind az Uefa-kupában nagyon leszerepeltek ismét a spanyol csapatok! Az 5 európai csapatból akik a héten játszottak 1-nek!!! (a Barcának) van reális esélye a továbbjutásra, ebből 2 már ki is esett! Az 5 csapatból egyik sem nyert meccset ezen a héten! A Valenciát is nem értem...ősszel jók voltak, tényleg szép focit is játszottak és ott is voltak az élmezőnyben. Erre most már 21 ponttal vannak lemaradva és 5.-ek, az Uefából meg kiveri őket egy D.Kijev. Unai Emerynek asszem megvannak számlálva a napjai...idén már semmit nem nyerhetnek megint!!! Most már csak azért küzdhetnek, hogy bent legyenek a legjobb 4-ben. :? Hihetetlen...küldjék is elfele Emeryt és hozzanak végre egy normális edzőt. Pl. Roberto Mancini.

A Tottenham-nek is így már csak a vasárnapi Liga-kupa maradt, amúgy semmi, a Milánnak meg megint semmi. Azért nem semmi "mumus csapat" lett ebből a Werderből a milánóiak számára. Ősszel leikszeltek idegenben az Interrel, otthon meg is verték őket, aztán az Uefában kiverték a Milant. Grat. nekik.

Egyedül az Ajax és a Zenit továbbjutásának örülök, innentől nekik fogok szurkolni mivel az Ajax régi kedvenc (bár a Marseille ellen nincs sok esélyük), a Zenitnek pedig Huszti miatt. :wink: A Zenit szerintem kiüti majd az Udinese-t is.

Na ennyit akartam "csak". Folyt.köv. 2 hét múlva.

Peace. :wink:

Szerk:
Ha már megemlítettem a spanyol csapatokat is, akkor megemlítenék még az olaszokat is. Ők ugye 7 csapattal szerepeltek ezen a héten az európai kupákban. A 3 BL csapat mind kikapott, de úgy, hogy még gólt sem lőttek!!! a 4 Uefás csapatból pedig 1 továbbjutott és 3 kiesett. Ha valaki ezt a mondatot mondja nekem 2 héttel ezelőtt, sírásig röhögtem volna magam, de így, hogy meg is történt, inkább leesett az állam. :?
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Norberto 25
Jugador del Barça

2009.02.27. 09:06:12

Sziaszok!
Csak annyit szeretnék hozzátenni a témához,hogy a Spanyol csapatok szégyelhetik magukat. Az Uefa -Kupa már kezdi kinőni magát és rangos sorozatot produkál,de egyes klubbok nem veszik elég komolyan.Lásd: Spanyolország.Deportivo,Valencia.Holott nekik tudván hogy nincs esélyük a bajnokságban igenis kellene hajtaniuk.Sajnos Olaszországban sem más a helyzet lásd: Milán,Sampdoria. Nem hiszem el,hogy így kell szenvedni és a kedvelt foci stílusu bajnokságaim csapatait így kell szenvedni látni :(
antiimperialista
Director del Fútbol

2009.02.27. 09:04:38

Etooka írta:
antiimperialista írta:Hogy lehet kiesni egy ilyen [auto_cenzúra] Ajax ellen????
Számomra viszont a nagyobb meglepetés, hogy hogyan lehet kiesni egy ilyen [auto_cenzúra] Werder ellen? :?
Az az igazság, hogy annak örülök, mert a Milan nálam a top 3 undorító klub között van. Sőt, ott is az első helyen.
De basszus, még mindog nem tudom felfogni, h a Fio jobban játszott az Ajaxnál, mégis kiesett :(
19
rszergej
Capitá del Barça

2009.02.27. 08:38:34

Dinamo Kijev - Valencia 3-3 idegenbeli góllal tj a Kijev :shock:

Amikor összekerúltek akkor előre sajnáltam a Kijevet, de tövábbjutott és ennek azért örülök :D

Sakhtar Donyeck - Tottenahm 3-1

Ezen viszont nagyon meglepődtem, azt ugye tudtam, hogy jó a Donyeck, de ennyire???

Metaliszt Harkiv- Sampdoria 3-0 :shock:

Ez se volt kis meglepetés számomra. A Metaliszt évek óta egy jó középcsapat ukrajnában, de a Kijevet meg a Donyecket nem tudták megelőzni sok éve. De ebben az évben nagyon ütős csapat lett, vezette sokáig a bajnokságot, de hát persze a Kijev behozta.

Ajax - Fiorentina 2-1

Mérges vagyok a fiora, az egyetlen olasz csapat, aki képes jó focit is játszani. Elbénázták, nagyon.

Barcaman14 írta:Jo kis párositások vannak:

Werder Bremen-St. Étienne
CSZKA Moszkva-Sahtar Donyeck
Udinese-Zenit
Paris SG-Braga
Dinamo Kijev-Metaliszt Harkov
Manchester City-Aalborg
Marseille-Ajax
Hamburg-Galatasaray

Én azt mondom nyerje meg az uefat ismét a zenit és Huszti legyen a torna játékosa és ő löje a győztes golt a döntőben!!Rem ők nyerik!Hajrá Zenit!!Hajrá Huszti!!

Látom lezs egy ukrán rangadó is, kár, később kelltt volna összekerülniük. Legalábba annyi biztos, hogy egy ukrán csapat tovább fog jutni :lol:
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.02.27. 07:42:56

Jo kis párositások vannak:

Werder Bremen-St. Étienne
CSZKA Moszkva-Sahtar Donyeck
Udinese-Zenit
Paris SG-Braga
Dinamo Kijev-Metaliszt Harkov
Manchester City-Aalborg
Marseille-Ajax
Hamburg-Galatasaray

Én azt mondom nyerje meg az uefat ismét a zenit és Huszti legyen a torna játékosa és ő löje a győztes golt a döntőben!!Rem ők nyerik!Hajrá Zenit!!Hajrá Huszti!!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
van Bommel
Capitá del Barça

2009.02.26. 23:18:26

Basszus benéztem. De legalább az országot eltaláltam :lol: Én Cacaut soxor nem láttam játszani, de ma hihetetlen vakon volt. Mondhatnám mint Esmeralda :lol:
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.02.26. 23:03:56

Az európai "sztárcsapatok" közül még a Tottenham szégyellheti magát. A bajnokságba leégtek, most meg nem tudták a Kijevet kiverni.
Az egyetlen gond,h a Sahtarral játszottak...

Amúgy tényleg gáz de legalább Gio betalált.
Én nem tudom, de aki látta a meccset, mi a véleménye Cacauról? Ez az ember egy nagy 0, mellette anno Szabicsnak esélye sem volt bekerülni. Akkor Imi milyen lehet... Rolling Eyes
Azért amikor Szabics ott volt lődözte a gólokat ha jól emlékszem...

Közben a Kijev egyenlített Valenciában.Lehet nekik is véget ér az európai móka...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.26. 22:57:47

Etooka írta:
Számomra viszont a nagyobb meglepetés, hogy hogyan lehet kiesni egy ilyen [auto_cenzúra] Werder ellen? :?
ennek én csak örülök, tavaly bayern,most milán :lol: :lol:

Ukrán csapatok se semmik..
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
van Bommel
Capitá del Barça

2009.02.26. 22:55:57

Végigszenvedtem a Zenit stuttgarti vendégjátékt, elsősorban természetesen Huszti miatt. A Zenit elég védekezőfocit játszott, Husztinak ez nem igazán fexik. Ment harcolt, küzdött becsülettel, majd Advoocat lecserélte, és a helyére beálló Fajzulin szerezte a győztes gólt.
Én nem tudom, de aki látta a meccset, mi a véleménye Cacauról? Ez az ember egy nagy 0, mellette anno Szabicsnak esélye sem volt bekerülni. Akkor Imi milyen lehet... :roll:
Milan: szégyen gyalázat az a csapat, nem igazán kedvelem őket, de talán Berlusconin kívül mindenki látja, eljött a váltás ideje. Úgy a padon, mint a keretben. Lassan nincs 25 alatti játékosuk Pato kivételével.
Az Ajax-Fiorentina meccset csak bele-belenézve követtem, jó kis derbi lehetett, Gila gólja "kis" megoldás volt :lol:
Az európai "sztárcsapatok" közül még a Tottenham szégyellheti magát. A bajnokságba leégtek, most meg nem tudták a Kijevet kiverni. Ennyi pénzt elköltve ez szégyen!
Na jóccakát Mindenkinek! :wink:
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.26. 22:51:43

A Fiorentina tényleg döbbenetes, bár nekik 1 hete elment már, a Milan meg ott tolta el, hogy 1 hete nem lőtte be a helyzeteit 1-0nál. akkor most Ők vannak ott.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.26. 22:47:01

.
antiimperialista
Director del Fútbol

2009.02.26. 22:42:29

Hogy lehet kiesni egy ilyen [auto_cenzúra] Ajax ellen????
19
Andris
Adminisztrátor

2009.02.26. 22:41:16

Nájsz. :D
Még az UEFÁból is kipottyannak..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.26. 22:41:02

Olasz csapatok kritikán aluliak... a BL-ben se nyújtottak sokat, erre most kihullot a Milan és a Fio is... talán az Udine továbbmegy. :D

szerk.: nem tudjátok a Zenitnél miért volt csak 4 csere nevezve?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2009.02.26. 22:43:33-kor.
sasi1
Entrenador del Barça

2009.02.26. 22:40:49

Lampiao írta:Anyám! A milan ki fog esni...:D:D:D 2-0-ról 2-2 a Bremen ellen...:D:D:D
Ez jó..........
:P :P :P :P :P
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.02.26. 22:39:16

Anyám! A milan ki fog esni...:D:D:D 2-0-ról 2-2 a Bremen ellen...:D:D:D
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.26. 22:35:35

Hú de jó kis meccs volt az Ajax-Fio, 1-1

a végén mentette meg a hosszabbítástól a cuccost a hazai csapat. jó hangulat, jó meccs.

am enyhén meglepetések születtek :o nem semmi forduló...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.26. 19:32:44

kabekabe írta: Mért?Lehet több spanyol csapat is a 8ban. De az nem kis szó lenne, ha görög csapat is bekerülne a 8ba. Az angol bajnokság a legerősebb és ez ujra bebizonyosodott.
Persze lehet, akár mind a 4 is. De az biztos, h az első meccs alapján csak a Barcának van nagy esélye rá. A Realnak szinte semmi...idegenben a Poolt nem fogják mefverni. A görögök otthon nagyon erőssek, nekik is nagy esélyük van továbblépni. Még Atleticonak adok ugy ahogy komolyabb esélyt, de hát ők is bekaptak 2 gólt otthon.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.26. 19:30:45

Azért jól játszott a Bayern. Nincs bennük ekkora potenciál, szerintem komoly csapat ellen elvérezhetnek könnyedén, de akkor is.. és meglepően jó, sokpasszos, támadó foci volt. Sajnálom hogy ilyen még mindig ritkán van náluk, és ha Ribbery elmegy, még kevesebb lesz. Eddig kifejezetten utáltam ezt a csapatot a stílusuk miatt, mostmár az a legfőbb probléma, ami bármely német csapatnál. A németek. Utálom a tipikus német játékos stílusát, mentalitását, játékát, és azt hogy mindezek ellenére tud eredményes lenni. És ez sajnos a focin kívül is mindenre igaz jóformán. Tipikus példája mondjuk a Bayernben Svájnstájger, nemtom hogy írják sajnos, nem gúnyolódni akarok, bár szivem szerint az is menne.

Ha már nemzetközi foci, nemtudom leírtam-e, de ha még nem, hát most:

Az általam kifejezetten utált csapatok sorrendjének eleje:
1. madridék
2. Bayern
3. Inter
4. Milan
stb...

Utálom a német focit, szerencsére teljesen visszaszorult klubszinten mostanság... mégjobban utálom az olaszt, semmire nem tartom. Nem kivétel a két ország válogatottja sem, pfujj. Klubszinten viszont a németeknél a Werder volt anno, most nemtom hogy játszanak, illetve olaszországban a Roma, de őket se láttam már rég.

Zavar engem is valamelyest, hogy angol uralom van, de sokkal inkább legyen 4 angol 3 spanyol és egy kakukktojás csapat a legjobb 8ban, mint 2 német, 2 olasz, 2 angol meg 2 spanyol..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.02.26. 19:36:28-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
pety27
Capitá del Barça

2009.02.26. 19:30:20

Mijatovic:
"Nem gondolom, hogy katasztrófa lenne, ha kiesnénk, hiszen már 5 éve nem sikerült bejutnunk a negyeddöntőbe. Meglátjuk mi lesz a visszavágó után.”

ekkora szégyent :lol: :lol:
Kép

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
Henry forever
Barça B

2009.02.26. 19:22:53

Szerintem, nem lehet összehasonlítani egy portugál csapat meccsét, a többi nagy európai bajnokságokhoz. Tény, hogy a Bayern továbbjut. És? Milyen "csapat" ellen. Majd kiváncsi leszek, ki lesz a következő ellenfele és vele milyen meccset játszik?! Pl. megnéznék egy Bayer-Inter párosítást. Azt hiszem 1értelmű a továbbjutó. :D
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.02.26. 19:22:22

[/quote]Azért egy 5 gólos győzelmet nehogy magyarázni kelljen. Kitett a Bayern magáért, el kell ismerni, én is meglepődtem. Legalább német csapat lesz a legjobb 8 között, mert olasz, hát nagyon ugy fest, h nem, és hát spanyol is csak 1. Megint a rohadt angolok uralkodnak.[/quote]
Mért?Lehet több spanyol csapat is a 8ban. De az nem kis szó lenne, ha görög csapat is bekerülne a 8ba. Az angol bajnokság a legerősebb és ez ujra bebizonyosodott.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.26. 19:09:48

Benga írta:
..:Poldi:.. írta:Több gólt lőttünk, mint a többi 7 csapat együtt. 8)
Van még kérdés? :D
Ribery nélkül nagyon ikszes meccs lett volna :D Ha őt valaki leszedi ellenettek akkor annyi. Amúgy meg Klose lesgólja se ártott :)
Ezeket csak úgy kiegészítésként:D
Azért egy 5 gólos győzelmet nehogy magyarázni kelljen. Kitett a Bayern magáért, el kell ismerni, én is meglepődtem. Legalább német csapat lesz a legjobb 8 között, mert olasz, hát nagyon ugy fest, h nem, és hát spanyol is csak 1. Megint a rohadt angolok uralkodnak.
baas11
Entrenador del Barça

2009.02.26. 10:55:17

Varatrix írta:Most tudtam meg RMadrid-Liverpool 0-1.
Hatalmas!
Bearanyozta a napomat!

Ez inkább katasztrófa...a nagy riválisunkat (PD. címvédőt)úgy verték meg a saját pályáján h nem is akarták...mi meg ezzel a Madriddal görcsölünk(az elmúlt években ) ...
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Lezárt