danko94 írta:lionelmessi19 írta:
Azt az elég kicsit olyan 98%ra tippelem momentán. És puszta tájékozottságból, mert magamtól 100% hogy vennék.
Henrynek jövőre egyszerűbb dolga lesz, csak középen kell majd tudni teljesíteni.
Pep től óriási hiba lenne ha elküldené Henry-t. Én azt mondom jöjjön Frank és Eto'o cseréje maradjon Henry. Így is kaphanta játéklehetőséget bőven, főleg úgy h Ribery jobb szélen is bevethető szal ha Messin nincs a pályán akk Henry lehet balszélen. Egy esetleges sérülés miatt Henry egyből a kezdőbe kerülhet. Szvsz Ribery lenne a lehető legjobb megoldás hiszen képes kp-n is játszani ha kell és tud jobb és bal oldalon is játszani, így rengeteg variáció lenne a csatársorra.
Pl.:
Messi---Eto'o---Ribery
Messi---Henry---Ribery
Messi---Eto'o---Iniesta
Ribery---Eto'o---Henry
Ribery---Eto'o---Iniesta
Ribery---Henry---Iniesta
És akk még ott van Bojan cserének...
Meg Hleb és akkor még nem beszéltünk Pedroról, akit jövőre már játszatni kéne sztem időnként és Jeffren, aki szintén naon tehetséges. Bojannak jövöre sokat kell játszatni, mert egyébként meccshiánya lesz, pedig hatalmas tehetség és ritkán játszatni kéne Pedrot és Jeffrent. Hleb meg nagy kérdés, h menjen, maradjon, ha marad mennyit játszon...
Mikaos!
Mi az, h Ini nem megoldás. A futball csapatjáték
Ini rengetegszer hozza a társait olyan helyzetbe, melyből gol születhet. Ezeket a golokat rendszerint Samu rugja. Tehát Ininek sok golban nagyobb az érdeme, mint a gollövönek. Ezáltal van, h a csapat több golt rug, mint amikor titi van a pályán.
De a titi vs. Ini vita már lefolyt, nem is egyszer itt a forumon, akkor is kifejtettem álláspontomat.