2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igy van. Első góljára sokáig fogunk emlékezni, azthiszem. Messi góljánál gólpaszt adott, + okosan magára vonta a védők figyelmét, igy megnyitva Messi előtt a területet. A 3 gólnál nem volt olyan nehéz dolga, de azért oda kellett rá érni.Mikaos írta:Barca legjobbja volt ma.
2 gól és 1 assist. Magyarul mindhárom gólból maximálisan kivette a részét.
Nagy kár, hogy ez a produkció beárnyékolódik
semmi bajom henry-val, az egyik kedvenc játékosom, és nagyon jó idényt fut. de eto'o-val nem tudnak együttjátszani. ez van.tudomka958 írta:chi omega!
akkor most mi a bajod henry-val,ha rúg két gólt! ini négyet rúgott volna..?
pedig ma látszott igazán, amit te is mindig meg akarsz fogalmazni:lionelmessi19 írta:Rég volt hogy elégedett voltam nagyjából teljesen Vele.
Ennél a játéknál is nagyobb az elvárás, de tekintve a többiek formáját, a helyzetet, a fontos gólokat, baromira illik fejet hajtanom.
Meg Hleb és akkor még nem beszéltünk Pedroról, akit jövőre már játszatni kéne sztem időnként és Jeffren, aki szintén naon tehetséges. Bojannak jövöre sokat kell játszatni, mert egyébként meccshiánya lesz, pedig hatalmas tehetség és ritkán játszatni kéne Pedrot és Jeffrent. Hleb meg nagy kérdés, h menjen, maradjon, ha marad mennyit játszon...danko94 írta:Pep től óriási hiba lenne ha elküldené Henry-t. Én azt mondom jöjjön Frank és Eto'o cseréje maradjon Henry. Így is kaphanta játéklehetőséget bőven, főleg úgy h Ribery jobb szélen is bevethető szal ha Messin nincs a pályán akk Henry lehet balszélen. Egy esetleges sérülés miatt Henry egyből a kezdőbe kerülhet. Szvsz Ribery lenne a lehető legjobb megoldás hiszen képes kp-n is játszani ha kell és tud jobb és bal oldalon is játszani, így rengeteg variáció lenne a csatársorra.lionelmessi19 írta: Azt az elég kicsit olyan 98%ra tippelem momentán. És puszta tájékozottságból, mert magamtól 100% hogy vennék.
Henrynek jövőre egyszerűbb dolga lesz, csak középen kell majd tudni teljesíteni.
Pl.:
Messi---Eto'o---Ribery
Messi---Henry---Ribery
Messi---Eto'o---Iniesta
Ribery---Eto'o---Henry
Ribery---Eto'o---Iniesta
Ribery---Henry---Iniesta
És akk még ott van Bojan cserének...
Pep től óriási hiba lenne ha elküldené Henry-t. Én azt mondom jöjjön Frank és Eto'o cseréje maradjon Henry. Így is kaphanta játéklehetőséget bőven, főleg úgy h Ribery jobb szélen is bevethető szal ha Messin nincs a pályán akk Henry lehet balszélen. Egy esetleges sérülés miatt Henry egyből a kezdőbe kerülhet. Szvsz Ribery lenne a lehető legjobb megoldás hiszen képes kp-n is játszani ha kell és tud jobb és bal oldalon is játszani, így rengeteg variáció lenne a csatársorra.lionelmessi19 írta:Azt az elég kicsit olyan 98%ra tippelem momentán. És puszta tájékozottságból, mert magamtól 100% hogy vennék.Drukker írta:
Csakhogy egyelőre annak az esélye h balszélsőt igazolunk elég kicsi
Henrynek jövőre egyszerűbb dolga lesz, csak középen kell majd tudni teljesíteni.
Azt az elég kicsit olyan 98%ra tippelem momentán. És puszta tájékozottságból, mert magamtól 100% hogy vennék.Drukker írta:
Csakhogy egyelőre annak az esélye h balszélsőt igazolunk elég kicsi
Nálam, egyértelmű, h kell egy balszélső és sztem erre a posztra hozzánk Frank a legalkalmasabb.Drukker írta:Csakhogy egyelőre annak az esélye h balszélsőt igazolunk elég kicsi főleg ha az a balszélső Ribery. Én is naon bírom Frankotde nem vok biztos abban h kell nekünk.kabekabe írta:Amennyiben a nyáron sikerül szereznünk egy balszélső támadót, annyiban nyilván felvetődik za ő távozásának lehetősége, főleg azok után, h Samu maradni akar.
Na most nyilván érdeklődne is utána vmelyik amerikai csapat, kérdés az, h ha jön mondjuk Ribery, akkor ő kell-e Pep-nek?
Kellhet, mert:
-Balszélen és középen is bevethető,
-Fontos gólokat tud szerezni,
-Rutinos,
-Jól, fejel márpedig nem sokan vannak így a csapatban.
Nem kellhet, mert:
-Ini-t és az esetleges uj balszélsőt is jobbnak tartja, középen meg Samu cseréjének Bojant tartaná.
-Mert fiatalitani akar,
-Mert nem feltétlen azt a játékot akarja játszatni, amit ő játszik.
Én eladnám.
Mert, Ribery is tud golt lőni és Ini-vel együtt mind2en remek labdákat tudnak osztani, amiből következhet a gól. Ezeken kívül még ha mondjuk egy amerikai csapat érdeklődne iránta, nem rossz pénzér is mehetne.
Csakhogy egyelőre annak az esélye h balszélsőt igazolunk elég kicsi főleg ha az a balszélső Ribery. Én is naon bírom Frankotde nem vok biztos abban h kell nekünk.kabekabe írta:Amennyiben a nyáron sikerül szereznünk egy balszélső támadót, annyiban nyilván felvetődik za ő távozásának lehetősége, főleg azok után, h Samu maradni akar.
Na most nyilván érdeklődne is utána vmelyik amerikai csapat, kérdés az, h ha jön mondjuk Ribery, akkor ő kell-e Pep-nek?
Kellhet, mert:
-Balszélen és középen is bevethető,
-Fontos gólokat tud szerezni,
-Rutinos,
-Jól, fejel márpedig nem sokan vannak így a csapatban.
Nem kellhet, mert:
-Ini-t és az esetleges uj balszélsőt is jobbnak tartja, középen meg Samu cseréjének Bojant tartaná.
-Mert fiatalitani akar,
-Mert nem feltétlen azt a játékot akarja játszatni, amit ő játszik.
Én eladnám.
Mert, Ribery is tud golt lőni és Ini-vel együtt mind2en remek labdákat tudnak osztani, amiből következhet a gól. Ezeken kívül még ha mondjuk egy amerikai csapat érdeklődne iránta, nem rossz pénzér is mehetne.