Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj, hogy 20 embert szoktunk összehívni, és ebből 15 csatár akar lennipety27 írta: én mennék,no nem kapusnak,csatárnak,tesóm lakik nyiregyen,imádom nyiregyet,nagyon sok jo emlék,haver köt oda !
én mennék,no nem kapusnak,csatárnak,tesóm lakik nyiregyen,imádom nyiregyet,nagyon sok jo emlék,haver köt oda !Mihu írta:Srácok!
Egy elég hülye kérdéssel fordulnék hozzátok, mivel fcjoc-on kívül senkit sem ismerek innen személyesen. A haverokkal minden évben 2-3 alkalommal ki szoktuk bérelni a stadionban a műfűves pályát, és állandó kapusgondokkal küzdünk. Legutóbb is már hatalmas veszekedés közepette "sikerült" bezavarnunk egyik haverunkat a kapuba, de ezt most szeretnénk elkerülni. Mindenki játszon ott, ahol szeretne.
Úgyhogy a nyíregyházi focistákhoz fordulnék a kérdésemmel. Van itt közöttetek kapus? Vagy esetleg úgy is jó hogy ha valaki védő, vagy középpályás és szívesen eljönne erre a műfűves focira velünk, és tudna hozni egy kapust. Úgyse ismerek még senkit a fórumról, jó alkalom lenne összehaverkodni. Legalább mi nyiregyiek tartsunk össze![]()
Szerk: Ja azt elfelejtettem mondani, hogy lehetőleg ne legyen idősebb 20-21-nél, és ne játszon a Nyírsuliban vagy a SzparibanA kapus az játszhat mert az annyira nem feltűnő, de a védő az lehetőleg max Kölyök SC-s legyen
Engem megölnek ha oda viszek egy Nyírsulis vagy Szparis védőt és lealáz mindenkit
![]()
Ennek kapcsán végeztem egy kis kutatómunkát,és találtam egy gyermekkori képet Bálintról,találjátok ki melyik lehet!Drigo írta:.. Neked nincs olyan képed, amin ne mutatnál be, vagyis 1-2 van, de akkor másik képen kétszer is bemutatsz
Nem. Tudtam, hogy éjfélre itthon kell lenni.Messa írta:B99! Csak ezért maradtál fent?