Josep Guardiola
Ezt az egyet én sem értem, egyértelmű h Messi középen nem tudott mit csinálni. Szélről sokkal veszélyesebb lett volna.Slither írta:Egyenlőre még mindig nem formálok véleményt Pep munkásságára, de van 1 dolog ami nagyon zavar: mi a fenének kell állandóan középre küldeni a törpe Messit, amikor pályán van egy Samu és egy Titi?!![]()
Néha-néha lehet keverni a dolgokat, hogy az ellenfél védelmét megzavarjuk de hogy egész félidőket szenvedjen belül Leo...
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Most nem értem, Agüero annyira jó hogy lefejeli a nála 15centivel nagyobb védőket letudja venni mellel szóval ő jó ennyire vagy a mi védőink ilyen gyatrák? Messi fejjel nem a legerősebb, de ő miért nem tudja levenni vagy ennyire jó mondjuk az AtMa védelem?
FENÉKET! Nem azzal van a baj, hogy középen van Messi, hanem igazából nem kap most olyan forintos labdákat ( Xavi számlájára írnám, egy pihi meccs és újra feltöltődne, biztos vagyok benne) Agüeronak meg azért megy, mivel van tere a kp és a védő sorunk között fickándozni ha még el is pattanna tőle! Megnézzük a meccset Simao, Forlán hányszor jött vissza, míg nálunk ilyet nem sűrűn csinál egy Messi/Henry (bár még ő leginkább)/Eto'o.
Kicsit off, de Lahm ezért lenne jó megoldás balbekknek, mert sokszor a meccsen is Sly úgy elindulhatott volna középre, meglepte volna vele a védelmet, és mint tudjuk a német ezt szereti csinálni!
FENÉKET! Nem azzal van a baj, hogy középen van Messi, hanem igazából nem kap most olyan forintos labdákat ( Xavi számlájára írnám, egy pihi meccs és újra feltöltődne, biztos vagyok benne) Agüeronak meg azért megy, mivel van tere a kp és a védő sorunk között fickándozni ha még el is pattanna tőle! Megnézzük a meccset Simao, Forlán hányszor jött vissza, míg nálunk ilyet nem sűrűn csinál egy Messi/Henry (bár még ő leginkább)/Eto'o.
Kicsit off, de Lahm ezért lenne jó megoldás balbekknek, mert sokszor a meccsen is Sly úgy elindulhatott volna középre, meglepte volna vele a védelmet, és mint tudjuk a német ezt szereti csinálni!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Egyenlőre még mindig nem formálok véleményt Pep munkásságára, de van 1 dolog ami nagyon zavar: mi a fenének kell állandóan középre küldeni a törpe Messit, amikor pályán van egy Samu és egy Titi?!
Néha-néha lehet keverni a dolgokat, hogy az ellenfél védelmét megzavarjuk de hogy egész félidőket szenvedjen belül Leo...

Nem nagyon olvasgattam vissza a fórumon, szóval lehet írtak már hasonló hozzászólásokat.
Már egy hete leírtam a a véleményem a Messi Henry Eto'o hármasról: Nem tudom felfogni, hogy miért cserélgetik a posztjaikat. Eto'o semmit nem ér a jobboldalon, Messi pedig középen halovány. Neki terület kell ahonnan befelé tud cselezni és magára vonni a védőket. Ezen Pep mostmár változtathatna!
A másik, ami megint "felidegesített", hogy Pep egyszerűen nem tud cserélni. Van egy Hlebünk akinek a játékfelfogása hasonlít Iniestáéhoz, és az eredti posztja a középpálya. Kérdem Én, hogy miért nem lehetett őt behozni? Vagy Bojant? Eto'o mostani formáját, amit a meccsen nyújtott, azt simán tudta volna hozni Bojan is, sőt még fel is frissült volna a csapat.
Nem tudom, hogy most Pique miért nem játszott, szóval ha eltíltás miatt, akkor nagy baromságot fogok írni, de Őt is be lehetett volna hozni az igen gyenge Puyol vagy Marquez helyére.
Bízom még mindig Guardiolában, mert 4 ponttal vezetjük a bajnokságot. Remélem nem fog tovább csökkenni a diferencia a Real javára!
Már egy hete leírtam a a véleményem a Messi Henry Eto'o hármasról: Nem tudom felfogni, hogy miért cserélgetik a posztjaikat. Eto'o semmit nem ér a jobboldalon, Messi pedig középen halovány. Neki terület kell ahonnan befelé tud cselezni és magára vonni a védőket. Ezen Pep mostmár változtathatna!
A másik, ami megint "felidegesített", hogy Pep egyszerűen nem tud cserélni. Van egy Hlebünk akinek a játékfelfogása hasonlít Iniestáéhoz, és az eredti posztja a középpálya. Kérdem Én, hogy miért nem lehetett őt behozni? Vagy Bojant? Eto'o mostani formáját, amit a meccsen nyújtott, azt simán tudta volna hozni Bojan is, sőt még fel is frissült volna a csapat.
Nem tudom, hogy most Pique miért nem játszott, szóval ha eltíltás miatt, akkor nagy baromságot fogok írni, de Őt is be lehetett volna hozni az igen gyenge Puyol vagy Marquez helyére.
Bízom még mindig Guardiolában, mert 4 ponttal vezetjük a bajnokságot. Remélem nem fog tovább csökkenni a diferencia a Real javára!
-
- Director del Fútbol
Balinhonak és VT-nek is igaza van. Ha jól megy a csapatnak és elkapja a fonalat, sokkal könnyebb dolga van az edzőnek is. Akkor a játékosok megszakadnak, élvezik a játékot, elemi ösztönből jön a trükk és a csoda, nem kell pörgetni őket, élvezik a játékot.
Ámbátor egy hullámvölgyben gyakorlatilag csak az edzőn áll, vagy bukik minden. Ő rakja össze a csapatot, ő cserél (?), ő motivál és ő az, aki a játékosok pszichés állapotáért felel.
Guardiola nagy leckéje most jön, nem a 6 gólos gálázások után. Akkor talán még egy másodedző is megtarthatja az edzéseket. A nagy feladat most jött el Pep életében.
És miért csodálom Mourinhot? Mert Ő ebben a legnagyobb profi. Közepes tempoval is 3 pontok hétről-hétre, hatékony és fejben kivételesen masszív csapatjáték.
Ámbátor egy hullámvölgyben gyakorlatilag csak az edzőn áll, vagy bukik minden. Ő rakja össze a csapatot, ő cserél (?), ő motivál és ő az, aki a játékosok pszichés állapotáért felel.
Guardiola nagy leckéje most jön, nem a 6 gólos gálázások után. Akkor talán még egy másodedző is megtarthatja az edzéseket. A nagy feladat most jött el Pep életében.
És miért csodálom Mourinhot? Mert Ő ebben a legnagyobb profi. Közepes tempoval is 3 pontok hétről-hétre, hatékony és fejben kivételesen masszív csapatjáték.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Így van, Rijkaard is addig volt kiváló, amíg nem kerültünk gödörbe. Akkor látszott a töketlensége, amikor nem tudott újítani, képtelen volt lökést adni a csapatnak.Varga Tamás írta:Nos, a mai meccs 70%-ban az övé, 30-ban a védelemé.
Miért nem cserél?
Mit csinálnak a védelemmel?
Pep, az utolsó esélyed előtt vagy. Még bízom Benned, de ez egyre fogy.
Lehet, hogy fiatal még ehhez a munkakörhöz.
Most mondom, ha elbukjuk ezt a bajnokságot, akkor májusban itt vér fog folyni. És Pepnek is a lelkén szárad ez.
Nem decemberben kell elsőnek lenni, hanem májusban.
Nem mondom, hogy a gödör mélyén vagyunk de láthatólag elindultunk lefelé, várom h képes lesz-e megfékezni ezt. Vajon lesz-e annyira keménykezű, hogy ha kell padraültesse VV-t (nem elsősorban mai teljesítménye miatt), Marquezt vagy Eto'ot. A bizalom mindenesetre részemről töretlen, de türelemnek van határa.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Ne haragudj, de Yaya és Xavi elég halovány volt ma, míg Gudy egy helyzetett elpuskázott, majd gólpasszt adott Henrynek, meg Etonak is, ha nem fejbe akarta volna vele kólintani J.Ramost... Míg Xavi ma nagyon szürke volt, ahhoz képest mint amit megszoktunk tőle, kéne neki is pihi, mert neki kevés jut, míg Yaya nem volt ma igazi vkp. igazából, ő se a megszokott harcosságát mutatta VÉDEKEZÉSBEN.lionelmessi19 írta:Megint csak az a probléma a legszembetűnőbb, amit már húde sok ideje hajtogatok. És úristen hányszor leírom naponta. Egyszerűen semmi mozgás elől. Nem lehet három klasszikus csatárral játszani... amikor a húzóemberek problémásak, akkor meg pláne nem.
Ezenkívül pedig az átjáróház középpájánk.. jó választás volt megint Guddy. Touré és Xavi meg játssza be az egész pályát.
- faithnomore
- Entrenador del Barça
szerintem nem kezelte jól ezt a meccset sem pep....nem kell megdobálni mindenkit ha ilyeneket mond, de nekem ez az én egyéni véleményem:
Espanyol ellen is elszúrta a cseréket, Eto't akkor nem kellett volna lehoznia és Serginek meg nem centerezni kellett volna és talán nem Guddyt kellett volna behozni emberhátrányban
ma se votl sokkal jobb, én már rég lecseréltem volna Rafát meg Eto'o-t és helyettük Cáceres és Bojan.....mindkettő harmatgyenge volt
Espanyol ellen is elszúrta a cseréket, Eto't akkor nem kellett volna lehoznia és Serginek meg nem centerezni kellett volna és talán nem Guddyt kellett volna behozni emberhátrányban
ma se votl sokkal jobb, én már rég lecseréltem volna Rafát meg Eto'o-t és helyettük Cáceres és Bojan.....mindkettő harmatgyenge volt
Az,hogy hányat cserél, a szubjektív dolga!Ő van ott, és tudom, hogy sablon szöveg,de ő látja, hogyan teljesítenek a padon ülők...BarcasKrisz írta: Miért 1-ET cserél a meccsen?
Miért van az, hogy a védelmünk a tavaszi szezonkezdet óta csak kóvályog?
A védelem meg nehogy már az ő hibája legyen, ősszel,amikor 2őt kaptunk nagyságrendileg 10 meccs alatt, akkor is ő volt az edző...

Hogy felpörgetni a csapatot nem tudná,azt kétlem, mert azért jó pár olyan meccs volt már,ami előtt ezt kellett tennie(BL utolsó meccs utáni Real meccs)
.
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Aki azt mondta róla hogy, a Barca Fergussonja az nagy badarságokat beszélt!! Télleg ritkán írok ide, de folyamat olvasom a fórumot, és télleg vannak nagy badarságok!!!
Talán utoljára akkor szóltam hozzá 2 nél többet amikor a Rejkárd csapat eladta a bajnoki címet!!
Talán utoljára akkor szóltam hozzá 2 nél többet amikor a Rejkárd csapat eladta a bajnoki címet!!
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Emberek, 1hónapja még Istenként kezeltük a csapatot és Pep-et is, szóval nem kéne ennyire drasztikusan felfogni! Viszont amit a nyakába varnék az a védekezési taktika! Nem emberfogásra megyünk, hanem letámadásra amikor nem letámadunk területet védünk! Szerintem ez borzasztó az ilyen lövöldözős csapatok ellen! Oda kéne állni ilyenkor és visszazárni, nem kell állandóan lerohanni, mert csak elfáradunk. Kiváncsi lennék a statisztikára, hány fejpárbajt nyertünk középpályán.
A másik, az, hogy nem értem miért passzolunk olyan sokat hátul/hátra. Nincs ezzel baj ha vezetünk, meg így is nyertük a meccseket, de kérem egy Aggüero többször megzavarta az egymástól 40méterre lévő védőt, és nem is tudták kipasszolni sokszor, ilyenkor mi a fenének nem rúgjuk mi is picsán a lasztát hadd rohangáljon Messi/Eto/Henry?
Na mindegy, nem féltem továbbra se a csapatot, csak a fogadóirodák rácsörögtek Laportára, hogy figymár' így a sok fehér mezes nem fogja csorgatni a lóvét, így legalább csorog a nyáluk és teszik fel a házukat
Malaga ellen nagyon remélem Xavi kicsit pihenni fog, mintha egy kicsit őt érezném fáradtabbnak, amit meg is értek, de egy Hleb tudná pótolni!
A másik, az, hogy nem értem miért passzolunk olyan sokat hátul/hátra. Nincs ezzel baj ha vezetünk, meg így is nyertük a meccseket, de kérem egy Aggüero többször megzavarta az egymástól 40méterre lévő védőt, és nem is tudták kipasszolni sokszor, ilyenkor mi a fenének nem rúgjuk mi is picsán a lasztát hadd rohangáljon Messi/Eto/Henry?
Na mindegy, nem féltem továbbra se a csapatot, csak a fogadóirodák rácsörögtek Laportára, hogy figymár' így a sok fehér mezes nem fogja csorgatni a lóvét, így legalább csorog a nyáluk és teszik fel a házukat

Malaga ellen nagyon remélem Xavi kicsit pihenni fog, mintha egy kicsit őt érezném fáradtabbnak, amit meg is értek, de egy Hleb tudná pótolni!
Etooka!
Ez igaz,mind amit leírtál.
Engem csupán az zavar,hogy a Racing elleni meccs után megy ez a szöveg,hogy fokmérő meccs. Aztán a Betis ellen is ezvolt,a Lyon ellen is meg az Espanyol ellen is.
Edzőnek jó,de egyre kevésbé képes felpörgetni a csapatot,és mintha nem ismerné a cseréket.
Ez igaz,mind amit leírtál.
Engem csupán az zavar,hogy a Racing elleni meccs után megy ez a szöveg,hogy fokmérő meccs. Aztán a Betis ellen is ezvolt,a Lyon ellen is meg az Espanyol ellen is.
Edzőnek jó,de egyre kevésbé képes felpörgetni a csapatot,és mintha nem ismerné a cseréket.

- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Miért 1-ET cserél a meccsen?Etooka írta:Ugyan már srácok, 4 meccse még a legkirályabb edző, a Barca Fergusonja és az ÉV Menedzsere volt...Most meg "B" csapat és [auto_cenzúra] edző?![]()
Ez nem az ő veresége, mert ő biztosan nem azt mondta Puyolnak, hogy a keresztezéseknél vigyázzon Agüero lábára, mert sérülékeny a gyerek!Biztos nem ő mondta Eto'onak, hogy 3 meccslabdát hibázzon el...Biztos nem ő mondta Márqueznek, hogy adjon gólpasszt Agüeronak és biztos nem ő mondta a védelemnek, hogy ne lépjenek ki Forlánra...
Guardiola egy remek edző, de most gödörben vagyunk. Ez egy fokmérő, hogy hol is tart mind a csapat, mind ő!
Ennek ellenére tartom, egy hazai meccs egy gyengébb csapat ellen és visszajön a normális kerékvágás. Mert ennek a csapatnak csak el kéne kapnia a fonalat és meglennének megint a gálák és a többi...
Pep bzegg,mutasd meg,miért Te vagy ott
Miért van az, hogy a védelmünk a tavaszi szezonkezdet óta csak kóvályog?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcasKrisz 2009.03.01. 21:10:23-kor.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Ugyan már srácok, 4 meccse még a legkirályabb edző, a Barca Fergusonja és az ÉV Menedzsere volt...Most meg "B" csapat és [auto_cenzúra] edző?
Ez nem az ő veresége, mert ő biztosan nem azt mondta Puyolnak, hogy a keresztezéseknél vigyázzon Agüero lábára, mert sérülékeny a gyerek!Biztos nem ő mondta Eto'onak, hogy 3 meccslabdát hibázzon el...Biztos nem ő mondta Márqueznek, hogy adjon gólpasszt Agüeronak és biztos nem ő mondta a védelemnek, hogy ne lépjenek ki Forlánra...
Guardiola egy remek edző, de most gödörben vagyunk. Ez egy fokmérő, hogy hol is tart mind a csapat, mind ő!
Ennek ellenére tartom, egy hazai meccs egy gyengébb csapat ellen és visszajön a normális kerékvágás. Mert ennek a csapatnak csak el kéne kapnia a fonalat és meglennének megint a gálák és a többi...
P.k.:Ja,és nem a 4 pont a lényeg!Kit érdekel,hogy mennyivel vagyunk elöl! Bátran merem állítani, hogy sokatok azt mondta a 12 pontos előnynél, hogy milyen jó lesz, ha lesz egy hullámvölgy!
No, itt van 3 meccs nyeretlenül és még mindig az élen vagyunk!Az idény végén elég csak 1 ponttal előrébb lennünk, mint a második...

P.k.:Ja,és nem a 4 pont a lényeg!Kit érdekel,hogy mennyivel vagyunk elöl! Bátran merem állítani, hogy sokatok azt mondta a 12 pontos előnynél, hogy milyen jó lesz, ha lesz egy hullámvölgy!
No, itt van 3 meccs nyeretlenül és még mindig az élen vagyunk!Az idény végén elég csak 1 ponttal előrébb lennünk, mint a második...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2009.03.01. 21:10:35-kor.
.
A középpályát kell jobban megszerveznie.
Gyakorlatilag nem volt rendes szűrés, és az Atlético egyből a védelmünkkel találta magát szemben. Persze reálisnak látszik ilyenkor, hogy a "védelem a hibás", sokan is mondjátok, de ez nem így működik: olyan könnyen jutnak el a védősorunkig az ellenfél játékosai, hogy az bizony nem a védelem hibája!!!
Gyakorlatilag Touré az egyedüli középpályás, aki jó formában van, sajnos a többiek messze maguk alatt teljesítenek. De épp ezért itt kellene változtatni, vagy erre a meccsre be kellett volna vállalni egy Keita / Busquets cserét Guddy, vagy Xavi helyett.
Persze lehet hibáztatni az edzőt, de az eddigi meccseket nem írnám az ő számlájára feltétlenül. A mai meccsen viszont tényleg úgy vélem én is, hogy hibázott, a középpályával.
És ne feledjétek, a mai meccs borzasztó csapkodó volt, és gyakorlatilag óriási szerencsével nyerte ezt a meccset az Atlético. Akár mi is megnyerhettük volna a meccset, de arról nem tehetett Guardiola, hogy Eto'o 3 ziccert kihagyott...
Gyakorlatilag nem volt rendes szűrés, és az Atlético egyből a védelmünkkel találta magát szemben. Persze reálisnak látszik ilyenkor, hogy a "védelem a hibás", sokan is mondjátok, de ez nem így működik: olyan könnyen jutnak el a védősorunkig az ellenfél játékosai, hogy az bizony nem a védelem hibája!!!
Gyakorlatilag Touré az egyedüli középpályás, aki jó formában van, sajnos a többiek messze maguk alatt teljesítenek. De épp ezért itt kellene változtatni, vagy erre a meccsre be kellett volna vállalni egy Keita / Busquets cserét Guddy, vagy Xavi helyett.
Persze lehet hibáztatni az edzőt, de az eddigi meccseket nem írnám az ő számlájára feltétlenül. A mai meccsen viszont tényleg úgy vélem én is, hogy hibázott, a középpályával.
És ne feledjétek, a mai meccs borzasztó csapkodó volt, és gyakorlatilag óriási szerencsével nyerte ezt a meccset az Atlético. Akár mi is megnyerhettük volna a meccset, de arról nem tehetett Guardiola, hogy Eto'o 3 ziccert kihagyott...
- Andris
- Adminisztrátor
Megint csak az a probléma a legszembetűnőbb, amit már húde sok ideje hajtogatok. És úristen hányszor leírom naponta. Egyszerűen semmi mozgás elől. Nem lehet három klasszikus csatárral játszani... amikor a húzóemberek problémásak, akkor meg pláne nem.
Ezenkívül pedig az átjáróház középpájánk.. jó választás volt megint Guddy. Touré és Xavi meg játssza be az egész pályát.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én is így vagyok ezzel a dologgal kapcsolatban.Varga Tamás írta:Nos, a mai meccs 70%-ban az övé, 30-ban a védelemé.
Miért nem cserél?
Most mondom, ha elbukjuk ezt a bajnokságot, akkor májusban itt vér fog folyni. És Pepnek is a lelkén szárad ez.
Mai meccs előtt is megmondtam,hogy Agüero,Forlan villanni tudnak akármikor. A védelmünk megint összehozott 2gólt.
De Pep.. Miért van a cserepad? Behozza Cácerest, 2-2nél. Minek?
Én bíztam bízok benne,de ilyen meccseken,mikor még a legkisebb faluban is felhoznak legalább 2cserét,nem értem miért nem cserél.
Hleb,Bojan úgy meg tudta volna frissen forgatni az ATm védőit.De mind1,feltételes mód tudom.
Egyre jobban haragszok Pepre a cserék miatt. a Mai meccs nagyrészben miatta ment el. Ja meg a védelmen..
KATASZTRÓFA a védelem:
Alves- gusztustalan módon szinészkedik,a szabiakt nem bírja másnak odaadni.
Marquez-instabil
Puyol-még kb ő a biztos
Syl- sokat vesztett labdát fontos helyen
Cáceres- ..
A mai meccsünk a védelmünkön, és sajnos Guardiola tétlenségén ment el.
Edző úr tessék belenyúlni a meccsbe, ha muszáj.
off.
Edző úr tessék belenyúlni a meccsbe, ha muszáj.

off.
Igazából a sorokat is kár pazarolnom... de elmesélnéd kit tartanál meg jövőre?Stelios írta:Ha nem lesz meg a BL vagy a bajnokság akkor küldjék vissza a B csapathoz.
- Lionel86
- Jugador d'estrella
De ezt megmondta Pepp is nem??? Akkor min csodálkozunk?? Nem értem az a baj lehet naívak a srácok??Varga Tamás írta:Nos, a mai meccs 70%-ban az övé, 30-ban a védelemé.
Miért nem cserél?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nos, a mai meccs 70%-ban az övé, 30-ban a védelemé.
Miért nem cserél?
Miért nem cserél?

- danko94
- Entrenador del Barça
Pep nem lesz ez így jó. Mért nem mersz váltani vagy váratlant húzni??? Messi 0 volt (a gólján kívül em sok mindent csinált) Eto'o meg DUPLA 0...Hihetetlen h mért nm hozta le Eto'o-t egy értelmes megmozdulása sem volt. Az meg h miért Messi tolja középen azt még annyira sem értem... Ez a mai játék semmivel sem volt különb az előző szezonban látottaknál hátul tökölődés elöl semmi mozgást nm lehetett látni. A bajnoki cím elúszni látszik

-
- Capitá del Barça
Stelios írta:Ha nem lesz meg a BL vagy a bajnokság akkor küldjék vissza a B csapathoz.