Más az amikor valaki leírja, hogy mennyire örül, hogy 4 pont és más az amikor elkezdi a régi meccseinket is máknak titulálni... Mindegy milyen szurkoló... Akár a mi oldalunkon is.. Az ilyen emberek Taügetosz pozitív... Egyáltalán minek mentek át a madridistára emberek??? olyan jó? Annyival igényesebb mint az eurobarca??? Akik meg idejönnek legalább ne legyenek parasztok a szó szoros értelmében...
Szerintem mind a két félnek voltak "mákos" mérkőzései. Talán idén több volt a Barcelonának, mert ősszel amikor nem voltunk jobbak az ellenfélnél, akkor elég gyakran ellenünk tévedett a játékvezető, és azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy nagyon gyengén rajtoltunk. A Barcelona meggyőzően kezdett, viszont télre kissé elfogyott a lendület, sok mérkőzést tényleg szerencsével nyernek. De a szerencsével semmi bajom, az a játék része. Engem az idegesít, amikor látványosan tévednek a játékvezetők, de ez egy másik téma, és nem szeretnék ismét passzív vitába kezdeni.
Én egyébként kedvelem, ha hozzánk átjönnek szurkolók, és az értelmeseket védeni is szoktam. Ugyanis ha csak egyféle álláspontból indulunk ki, az elfogultsághoz vezethet. Ehhez képest ha meghallgatjuk a másik fél véleményét is, akkor talán észhez térünk
A két honlapot nem szeretném összehasonlítani, természetesen elfogult vagyok a saját munkánkkal szemben, de ettől függetlenül sem érdemes ezen vitát nyitni.
Üdv. Prince a fórumon... Köszi, hogy életemben másodszor is megkaptam a szélsőséges jelzőt... (Az elsőt azért mert Ákost hallgatok:D)
Nem mondtam konkrétan senkire, hogy szélsőséges, általánosságban beszéltem mindkét szurkolótábor egy bizonyos rétegéről
Azt gondolom, hogy az indulatok hűtését végezd el odaát, hiszen az a Te pályád. Másrészt, ez a "mindkét fél részéről" nagyon sánta, és semmi szükség nincs rá. Ugyanis: ez a Barcelona drukkerek honlapja, így majd az eurobarca adminjai-moderátorai ezt elvégzik. Úgyhogy ne haragudj majd, ha a te kérésednek, ne adj Isten, felszólításodnak nem teszek eleget. Arra ott van lm19, Drigo, Tim és a többiek nagyszerű és pontos munkája. Hogy magyarán fejezzem ki magam: nekik van ehhez joguk, neked nincs - itt NINCS. Legalábbis az én irányomban semmiféleképp sem.
Tudod, nem csak figyelmeztetés létezik, mint ezek szerint elképzeled, hanem ép ésszel történő meggyőzés is, amihez nem kell moderátornak és adminnak lenni. Ehhez pedig egészen addig, ameddig megfelelek a moderálási szabályzatotoknak, jogom van