Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most akkor egálban megállapodunk barátom! Remélem ez így korrekt és elfogadható vélemény mindkettőnk számáraRivaldo11 írta:Lélektanilag valóban nem mi vezetünk, de ezt le kell győznünk. Épp lélektani szepontból lenne jó, ha végre a madrid pontot veszítene-ez minden meccsen benne van a játékukban-és ezzel ismét hízlalni egy picit az előnyt. Megyőződésem, ha ez a 4 pont nem csökkenni, hanem nőni fog, onnantól már nálunk lesz ez a bizonyos lélektani előny.
Gábor Barátom!Rivaldo11 írta:Lélektanilag valóban nem mi vezetünk, de ezt le kell győznünk. Épp lélektani szepontból lenne jó, ha végre a madrid pontot veszítene-ez minden meccsen benne van a játékukban-és ezzel ismét hízlalni egy picit az előnyt. Megyőződésem, ha ez a 4 pont nem csökkenni, hanem nőni fog, onnantól már nálunk lesz ez a bizonyos lélektani előny.
Igen,tavasszal minden befelé pattant,mostanra átfordult és sajna "kifele" jönnek a dolgok elöl.Van ez így időnként,de ennek az lesz a következménye,h hamarosan vki bele fog szaladni a késbe ellenünk.Afféle Murphy törvény ez...Bányász írta:Jó kis meccs volt ez no.
És MÉG MINDIG(én így állok hozzá) 4 pont az előny.A bajnoki táblázaton még legalább két fordulón keresztül a Barca neve szerepel az első helyen.És még mindig a Realon van győzelmi kényszer szvsz.
Ebből és abból,h ilyen gyatra játékkal is partnerei tudtunk lenni az Atleticonak lehet erőt meríteni szerintem.(ráadásul szvsz jobb focit játszunk mint a Real csak nem szegődik mellénk mostanság a szerencse)
Azt meg nem is említem,h ha egy kicsit pontosabbak vagyunk a kapu előtt akkor ismét győzelmet ünnepelhettünk volna.
Hát ha divatdrukkernek nézel, akkor valamit nagyon benéztél. Azt hiszem erről még a kedvenc vitapartnereim is meg tudnak győzni. Gáborral is éppen beszélgetek, ha netán zavar, ne szólj bele, Ő érti, hogy miről beszélek és nem hinném, hogy bármi gondja lenne vele.gergo9 írta:
Ne légy te is olyan mint pár divatdrukker aki 10 hsz-el oltogat. Mire alapoztad volna hogy a sporting elleni meccsünk után hogy 3 meccs mulva 4pont az előny? Semmire. Mire alapoztad volna az első két meccsünk után hogy fogjuk 12 ponttal vezet a ligát? Semmire. Ez az a csapat aki ősszel elgázolt mindenkit aki szembe jött. Rendbe kell rakni a fejeket és meglesz a liga![]()
kb olyan 20-10 volt a kapuralövések aránya nekik. Volt egy szabályos megnem adott gólja az ATMA-nak. És vagy 5 meccse gyatrán játszunk. Én nem vagyok ennyire bizakodó. Hasonlít ez a 2 évvel ezelőtti bajnokságra, mikor az utolsó fordulóban buktuk az aranyat.Bányász írta:Jó kis meccs volt ez no.
És MÉG MINDIG(én így állok hozzá) 4 pont az előny.A bajnoki táblázaton még legalább két fordulón keresztül a Barca neve szerepel az első helyen.És még mindig a Realon van győzelmi kényszer szvsz.
Ebből és abból,h ilyen gyatra játékkal is partnerei tudtunk lenni az Atleticonak lehet erőt meríteni szerintem.(ráadásul szvsz jobb focit játszunk mint a Real csak nem szegődik mellénk mostanság a szerencse)
Azt meg nem is említem,h ha egy kicsit pontosabbak vagyunk a kapu előtt akkor ismét győzelmet ünnepelhettünk volna.
nah azt én se írnám,h jobb a játékuk, még ma is jobban toltuk mint ők tegnap,de eredményesség szempontjából jobbak mostanában. természetesen változhat ,csak tenni kell érte, mármint mi részünkről, gondolom abban te is egyetértesz,h minél előbb ki kell kászálódni a jelenlegi helyzetből, mert a JELENLEGI helyzetben nincs okunk hátradőlni.Rivaldo11 írta:Majd a végén kiderül, kinek lesz igaza. Mindenesetre nincs fárasztóbb a pesszimista szövegnél. Olyat meg kijelenteni, hogy a madrid játéka jobb...
muhahaha. Ezt azért ne.Megértem az óvatosabb hangokat is, de ez azért kemény.
Persze hogy tudtam, de nem hagyhattam ki.ozsimiki írta:Természetesen elírtam, 07et akartam,de tudod te eztRivaldo11 írta: Miki: Én remélem, hogy 06 szelleme kísérteni fog. Bajnoki címmel, meg Bl győzelemmel gondolom kiegyeznél. Az meg egy dolog hogy én mit gondolok, de rossz nézni a sok nyávogást. Előre kell tekinteni, nem hisztizni.![]()
![]()
én se tartozok a hisztisek közé,soha nem is tartoztam,de most kell lépni, nem pedig abban bízni,h kippukad a Madrid. motiválás, koncentráció,és akkor egyetértek veled,de jelenleg e kettő nagyon nincs rendben. Pep remélem megoldja.
Ne légy te is olyan mint pár divatdrukker aki 10 hsz-el oltogat. Mire alapoztad volna hogy a sporting elleni meccsünk után hogy 3 meccs mulva 4pont az előny? Semmire. Mire alapoztad volna az első két meccsünk után hogy fogjuk 12 ponttal vezet a ligát? Semmire. Ez az a csapat aki ősszel elgázolt mindenkit aki szembe jött. Rendbe kell rakni a fejeket és meglesz a ligagekkodan írta:Gábor! Nem tudom mire alapozod, hogy a Real Madrid pontokat fog hullajtani. Rendre sokkal jobban hozza a meccseit, ráadásul most az Atletico elleni meccs után (ami ráadásul otthon lesz), Bilbao, Almeria, Valladolid, stb....Rivaldo11 írta:Az a véleményem, hogy várható vol a hullámvölgy, de tragédia nincs. A jó ősznek köszönhetően még ez is belefér. Ha most tudnánk mi is nyerni zsinórban 3-4 meccset, akkor megint összejöhetne 7-8 pont előny. Ne állítsuk már be úgy a dolgokat, mintha elvesztettük volna a ligát...
Még mindig helyet cserélne bárki velünk.
Nem kéne erre alapozni, mert úgy fog megégni a bokánk, mint a csuda. Arról nem is beszélve, hogy a Madrid hatékonysága és játéka jelenleg nem említhető egy lapon a Barcáéval. Ég és föld.
Természetesen elírtam, 07et akartam,de tudod te eztRivaldo11 írta: Miki: Én remélem, hogy 06 szelleme kísérteni fog. Bajnoki címmel, meg Bl győzelemmel gondolom kiegyeznél. Az meg egy dolog hogy én mit gondolok, de rossz nézni a sok nyávogást. Előre kell tekinteni, nem hisztizni.
Hát igen, ma eléggé kritikán alul teljesítettek, de bízzunk benne, hogy bejutunk a Kupa döntőbe, és így önbizalommal telve a fiúk is kicsit feljavulnak!Rivaldo11 írta: Ami bosszant, az nem a 4 egységre olvadt előny, hanem az, hogy egy zsebben lévő meccset buktunk el, és az, hogy a Puyol-Marquez kettős olyan hibákat vétett, amiért nálunk, kispályán tockos járna. Ez bosszant, nem a fogyó előny.
Gábor! Mikinél a pont ismét. Jelen helyzetben sem a Madrid játéka, sem a mi játékunk alapján nem jelenthetsz ki ilyeneket. Magabiztosságod indokolatlan, alaptalan, ráadásul az elmúlt 2 év nem téged igazol. Nincs ezen mit szépíteni és pont az említett védőink miatt mondom azt, hogy a lélektani versenyben ma hátrányba kerültünk. Ahogy 2 éve folyamatosan. Szóval légy óvatosabb barátom és maradj a realitás puha talajánRivaldo11 írta:2004-2005-ös, és a 2005-2006-os szezonban isvolt olyan, hogy elapadt a viszonylag nagy előnyünk 4,( érdekes, akkor szintén egy Atletico meccs után csökkent 4 pontra az előnyünk) illetve 6 pontra. Mégis mi örülhettünk a végén. Most sem lesz másképp.
Ami bosszant, az nem a 4 egységre olvadt előny, hanem az, hogy egy zsebben lévő meccset buktunk el, és az, hogy a Puyol-Marquez kettős olyan hibákat vétett, amiért nálunk, kispályán tockos járna. Ez bosszant, nem a fogyó előny.