Josep Guardiola
Nem azt mondom hogy vernyogjon, hanem azt hogy ne nyilatkozzon butaságot. És éppen a második fejezeted miatt találom furcsának a mostani interjúkat. Mert a 4-0 után is szerény bírt maradni, de most nem... most felkavarodott. Én így látom.Monti írta:Hat vernyoghatna is de annak semmi ertelme.Az csak tovabb melyitene a kis hullamvolgyet.Aprieto írta:„A szezon során eddig még soha nem éreztem ilyen erősnek, magabiztosnak és optimistának a csapatomat, mint most. Ugyan jelenleg egy kisebb hullámvölgyben vagyunk, de szerintem ez is a menetelés, a sorozatterhelés része. Viszont figyelnünk és törekednünk kell arra, hogy minél hamarabb lezárjuk ezt a negatív szériát, mivel a következő meccsek nagyon fontosak!”-
Ha ez nem ellentmondás egy mondaton belül, akkor nem tudom micsoda.![]()
Neharagudj Guardiola, ha egy csapat a legjobb pillanatában van, akkor nem lenne az utolsó 5 meccsén siralmas a kapott gólok száma, a játék képe és egyáltalán.. szerintem egyáltalán nincs jó formában a csapat!
Ugyanezt nyilatkozta le Ő is, Xavi is és a többiek 2 hónapja, ezt nyilatkozták 1 hónapja és most is. Unalmas és nem állja meg a helyét. Persze, mi leszünk a bajnokok. Igaz hogy az utóbbi 3 meccsünkön 8 pontot vesztettünk, ugyanennyivel közeledett a legfőbb riválisunk, de oda se neki.
Én nem azt mondom hogy pánikba kell esni, de az ilyen nyilatkozatokat én nem tudom hova tenni. Mondaná azt, amit az idézetem második felében és nem is lenne baj.
De ez hogy "úgyis mi leszünk a bajnokok mert csak" ez semmi jóra nem vezet.
Alázat és tisztelet. Az vezet valahová.
Szerintem ilyet kell nyilatkozni,lehet semmi hatasa ,de akkor is ,ha mar az edzo sem onbizalmat sugaroz akkor ki?
Emellett biztos vagyok benne ,hogy csapaton belul minden erovel azon van ,hogy a hibakat javitsa,es lehet hogy ez az en hulyesegem..de elhiszem neki ,hogy tudja mi a gond.
Alazat es tisztelet?? Eddig miket nyilatkozott?? 4el vertuk a Valenciat es ugy nyiltakozott mintha semmi sem tortent volna.Oktattuk az osszes spanyol csapatot,szereny maradt.
Emlekszem a Benidorm ellen mar felnevettem olvasva a nyilatkozatat,nem hogy tiszteli az ellenfeleket mar-mar ugy tunt hogy nekik drukkol.
Hajra Pep!Hajra Barça!
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
No tessék, Sir Alex is "hozzászólt" a témához...
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/fe ... 24577.html

http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/fe ... 24577.html

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
-
- Jugador d'estrella
Hat vernyoghatna is de annak semmi ertelme.Az csak tovabb melyitene a kis hullamvolgyet.Aprieto írta:„A szezon során eddig még soha nem éreztem ilyen erősnek, magabiztosnak és optimistának a csapatomat, mint most. Ugyan jelenleg egy kisebb hullámvölgyben vagyunk, de szerintem ez is a menetelés, a sorozatterhelés része. Viszont figyelnünk és törekednünk kell arra, hogy minél hamarabb lezárjuk ezt a negatív szériát, mivel a következő meccsek nagyon fontosak!”-
Neharagudj Guardiola, ha egy csapat a legjobb pillanatában van, akkor nem lenne az utolsó 5 meccsén siralmas a kapott gólok száma, a játék képe és egyáltalán.. szerintem egyáltalán nincs jó formában a csapat!
Ugyanezt nyilatkozta le Ő is, Xavi is és a többiek 2 hónapja, ezt nyilatkozták 1 hónapja és most is. Unalmas és nem állja meg a helyét. Persze, mi leszünk a bajnokok. Igaz hogy az utóbbi 3 meccsünkön 8 pontot vesztettünk, ugyanennyivel közeledett a legfőbb riválisunk, de oda se neki.
Én nem azt mondom hogy pánikba kell esni, de az ilyen nyilatkozatokat én nem tudom hova tenni. Mondaná azt, amit az idézetem második felében és nem is lenne baj.
Szerintem ilyet kell nyilatkozni,lehet semmi hatasa ,de akkor is ,ha mar az edzo sem onbizalmat sugaroz akkor ki?
Emellett biztos vagyok benne ,hogy csapaton belul minden erovel azon van ,hogy a hibakat javitsa,es lehet hogy ez az en hulyesegem..de elhiszem neki ,hogy tudja mi a gond.
Alazat es tisztelet?? Eddig miket nyilatkozott?? 4el vertuk a Valenciat es ugy nyiltakozott mintha semmi sem tortent volna.Oktattuk az osszes spanyol csapatot,szereny maradt.
Emlekszem a Benidorm ellen mar felnevettem olvasva a nyilatkozatat,nem hogy tiszteli az ellenfeleket mar-mar ugy tunt hogy nekik drukkol.
Hajra Pep!Hajra Barça!
Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Sziasztok !
Ez lesz az első hozzászólásom, de semmi esetre se pozitív
És nem a játékosokat vagy edzőt fogom "szídni", hanem a hozzászólókat
Milyen divatszurkolás van itt????
Két vereség, és máris mindenki a zsepiről beszél??
Ez a Barca olyan dolgot művelt ősszel, ami UTÁNOZHATATLAN
Aki nem látta az elmúlt 2 évet, annak nem fogom magyarázni
Valami nem megy, akkor nem kitartani kell a csapat mellett?
Egyszerűbb hányni valakire, és okokat keresni??
Tessék egy ok, amin rágódhatnak az elégedetlenek
Mi ott vagyunk a kupába...
Több meccset játszunk (és nem mindig a tarcsi)
Vezetjük a bajnokságot
Előny van a kupába (és egy döntetlen a BLben (idegenben))
Kérdem én, hol itt a probléma?
Előre temetni?
Bocs, de ezt le kellett írnom
Pep, meg olyan edzőnek, mint játékosnak volt
Csupaszív, és eltökélt
Akkor miért nem szólt senki a cserélési stílusáról, amikor 3-4-5-6 gólokat rúgtunk?
Akkor miért volt néma?
Ennyi lett volna az észrevételem, és persze, akinek nem inge....
További szép napot mindenkinek
Gino
Ez lesz az első hozzászólásom, de semmi esetre se pozitív
És nem a játékosokat vagy edzőt fogom "szídni", hanem a hozzászólókat
Milyen divatszurkolás van itt????
Két vereség, és máris mindenki a zsepiről beszél??
Ez a Barca olyan dolgot művelt ősszel, ami UTÁNOZHATATLAN
Aki nem látta az elmúlt 2 évet, annak nem fogom magyarázni
Valami nem megy, akkor nem kitartani kell a csapat mellett?
Egyszerűbb hányni valakire, és okokat keresni??
Tessék egy ok, amin rágódhatnak az elégedetlenek
Mi ott vagyunk a kupába...
Több meccset játszunk (és nem mindig a tarcsi)
Vezetjük a bajnokságot
Előny van a kupába (és egy döntetlen a BLben (idegenben))
Kérdem én, hol itt a probléma?
Előre temetni?
Bocs, de ezt le kellett írnom
Pep, meg olyan edzőnek, mint játékosnak volt
Csupaszív, és eltökélt
Akkor miért nem szólt senki a cserélési stílusáról, amikor 3-4-5-6 gólokat rúgtunk?
Akkor miért volt néma?
Ennyi lett volna az észrevételem, és persze, akinek nem inge....
További szép napot mindenkinek
Gino
- miihii
- KHAL
Teljesen igazad van...Aprieto írta:„A szezon során eddig még soha nem éreztem ilyen erősnek, magabiztosnak és optimistának a csapatomat, mint most. Ugyan jelenleg egy kisebb hullámvölgyben vagyunk, de szerintem ez is a menetelés, a sorozatterhelés része. Viszont figyelnünk és törekednünk kell arra, hogy minél hamarabb lezárjuk ezt a negatív szériát, mivel a következő meccsek nagyon fontosak!”-
Ebben a helyzetben inkább tűnik kincstári optimizmusnak,amit mond.Attól függetlenül,h én is úgy érzem,h meg tudjuk nyerni a bajnokságot,nem ilyen nyilatkozatokra számítottam.
Eddig nagyon korrekt megnyilvánulásai voltak Pepnek is és az egész teamnek is.Amikor száguldott a szekér,akkor sem nagyzoltak,folyamatosan óvatos,visszafogott,"két lábbal a földön" véleménnyel voltak.
Most meg egy kicsit már "robotpilótának" tűnik az egész.Bemagolt szövegnek:holnaptól jók leszünk,most vagyunk a legjobbak,stb...Ez nem igazán fedi a valóságot és vhogy furán hat.Ezek szerint nem csak rám

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
„A szezon során eddig még soha nem éreztem ilyen erősnek, magabiztosnak és optimistának a csapatomat, mint most. Ugyan jelenleg egy kisebb hullámvölgyben vagyunk, de szerintem ez is a menetelés, a sorozatterhelés része. Viszont figyelnünk és törekednünk kell arra, hogy minél hamarabb lezárjuk ezt a negatív szériát, mivel a következő meccsek nagyon fontosak!”-
Ha ez nem ellentmondás egy mondaton belül, akkor nem tudom micsoda.
Ha ez nem ellentmondás egy mondaton belül, akkor nem tudom micsoda.

Én a tegnapi meccsért nem bántanám. Nem ő tehetett róla, h a védelmünkön még az is át ment, aki nem is akart.
Hali!
Bennem felmerült mostanság az a kérdés, hogy miért nem látoim azt amit Pep ígért? Azt mondta hogy több módon fogunk felállni. De én még 4-3-3-on kívül nem láttam semmit. Pedig igencsak jót tenne pl, ha Eto'o -Titi kettős középen lenne, és szélre mondjuk Ini. Jobb lenne a szélső játékunk, és a variációs lehetőségek is megnőnének. De ez csak az én meglátásom. Megbízom Pep-ben. Eddig igazolják az eredmények.
üdv.
Bennem felmerült mostanság az a kérdés, hogy miért nem látoim azt amit Pep ígért? Azt mondta hogy több módon fogunk felállni. De én még 4-3-3-on kívül nem láttam semmit. Pedig igencsak jót tenne pl, ha Eto'o -Titi kettős középen lenne, és szélre mondjuk Ini. Jobb lenne a szélső játékunk, és a variációs lehetőségek is megnőnének. De ez csak az én meglátásom. Megbízom Pep-ben. Eddig igazolják az eredmények.
üdv.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- xbalix
- Jugador d'estrella
Igen, most minden kiderül! Most eldől milyen edző Pep, akit eddig mindenki istenített. Mondjuk ő mindig a földön maradt, most is ezt tette. De nekem akkor is furcsa volt h nem nagyon mer belenyúlni a meccsbe. 1 csere volt Sylvinho helyett Cáceres. Oké védekezőbb csapatot akart... De nem vok benne biztos h pont Cácerest kellett behozni főleg nem balhátvédbe, ahol még eddig nem is játszott! Én biztos h Guddyt kaptam vna le, lehet jól játszott, de Busquests 3-2-nél biztos jobban szűrt volna nála! Onnan már meg kellett volna nyerni a meccset! Az a lehetőség volt h védekezünk, vagy a támadásba menekülünk. De sztem Pep 1iket se akarta, inkább megpróbált a kettő között maradni.
Ja amúgy Eto'o-t is lehoztam volna, mert látszott h nem megy neki! 2 ziccerből kettőt kihagyott: Ilyenre utoljára nem is tudom mikor volt példa... A helyére Bojant vagy Hlebet hoztam volna, talán inább a fehéroroszt, mert ő mégse igazi csatár. A lényeg: 12 pontból maradt 4, 3 meccs alatt 8 gólt kaptunk be, és 9 pontból 1et szereztünk. Hatalmas [auto_cenzúra] lenne innen elbukni a bajnoki címet, de ha a BL és a kupa is meglenne, talán elnézném Pepnek. De csak akkor!

-
- Jugador del Barça
Nagyon szomorú vagyok. Most fog kiderülni, hogy Pep milyen edző! Eddig csak szerencséje volt, hogy ment a csapatnak, vagy tényleg az ő érdeme. Valami nagyon megváltozott. Mert az nem véletlen, hogy 11 játékosból 9-nek egyszerre nem megy. Valamit rosszul csinál. vagy az edzettséggel, vagy a motivációval, vagy egyszerüen a teherrel van gond. Nem akarom az ő nyakába varrni, de... Szerintem még nem volt egy olyan meccs a szezonban, amit ugy nyertünk volna, hogy menet közben belenyúlt, taktikát váltott. A csúcsrajáratássail is baj van. Fergusson Muja most kezd belelendülni, amikor kell. A szezon elején milyen sz@arok voltak, és őket akartuk a Blben. A tegnapi formában játszva ez a Mu nagyon elpicsázna minket.
3 kupát akarunk nyerni. lehet meglesz, de valjuk be, a blben becsúszhat egy rossz meccs, és kiesünk. de a bajnokságot 12 pontról elveszíteni, rajtunk röhögne mindenki.
Tehát most minden kiderül.
Szerintetek?
Hajrá Barca, nagyon bízok a csapatban!
3 kupát akarunk nyerni. lehet meglesz, de valjuk be, a blben becsúszhat egy rossz meccs, és kiesünk. de a bajnokságot 12 pontról elveszíteni, rajtunk röhögne mindenki.
Tehát most minden kiderül.
Szerintetek?
Hajrá Barca, nagyon bízok a csapatban!
- albicelesteX
- A Vadász
Tavaly frank kapott olyan kritikát, hogy akkor ment a csapatnak amikor Ronaldinho varázsolt!És nem is Riijkaard volt az ész hanem Ronaldinho vitte a hátán a csapatot és mikor Ronaldinho besült a varázslat eltűnt!Kérdem Én!Most ezt nem lehet felvetni Pepre is esetleg?Messi varázsolt szaladt a szekér!Hullámvölgy Messinek barca botlik Pep tehetetlen!Mert az!Február óta tehetetlen!

Egy normálisan,ésszerűen gondolkodó emberbe fel sem vetődik hogy Gurdiola maradhat-e a kispadon, el innen divatszurkolók!
- miihii
- KHAL
Nagyon nagyon nagyon sűrűn bólogatokMikaos írta:Sokan elfelejtitek, hogy egy óriási hullámvölgyből kecmergett ki a csapat a szezon elején. És ebben nagyrészt az ő keze volt benne.
Sőt, az első két forduló egy óriási csőd volt, gondoljatok már bele, utána összerántotta a csapatot, és azóta csodák történnek (kivéve utolsó 4 meccs).
Nem értek egyet azokkal a hozzászólásokkal, hogy Guardiola-nak még nem kellett megmérkőznie kemény problémákkal. Ez teljesen nem igaz, hiszen már az elejétől kezdve komoly gondokkal küszködik.
Egy totálisan a padlón lévő csapatot sikerült felemelnie újra, bár igaz: még a koronát nem sikerült a fejükre tenni. De azért azt lássuk be, hogy a tavalyi produkció után messze felülteljesítenek a srácok, és végre tudnak már küzdeni is!!! Annak ellenére mondom ezt, hogy ma épp az Atlético küzdött jobban (meg szerencsésebb volt).
Tavaly hol láttunk olyat, hogy vert helyzetből fordítottunk?
Vagy hol láttunk olyat, hogy egyenlítettünk? (nem sokszor). Ebben az évben ez már sokszor sikerült.
Ezt kéne látni végre, és nem egy-két balszerencsés meccs után ítélkezni.
- Pep tehetett arról, hogy a buta bíró kiállította Keitát, ezzel odaadva az ajándék győzelmet az espanyolnak?
- Pep tehetett arról, hogy ráadásul kapott egy potyagólt Valdés azon a meccsen?
- Pep tehetett arról, hogy a Lyon meccsen egy elég potya-gyanús-gólt kaptunk, majd utána egy betömörülő és őrületesen veszélyes kontrákat vezető Lyonnal találtuk szembe magunkat? (amire nem sok esély volt)
- Pep tehetett arról, hogy ma a 100%-os ziccereink negyedét nem lőttük be?
Ilyenkor kellene higgadtnak maradni. Nem kellenek a "fehér zsebkendők". Fantasztikus eredményeket ért el eddig is ez a csapat, és mindezt csodálatos, közönségszórakoztató játékkal tette. Azonban a lényeg még mindig a táblázaton található: 4 pontos előny a Reál előtt. Persze, megértem a félelmeteket, de ne essetek túlzásba. Nem szimpatikus ez a hozzáállás, hogy eddig "Pep a minden", majd most 4 meccs miatt már gyakorlatilag el akarjátok küldeni (természetesen akinek nem inge, ne vegye magára).

Teljes mértékben a saját gondolataimat olvasom vissza ebben a postban.Ez a fehér zsebkendős hasonlat már nekem is eszembe jutott a meccs utáni dolgokat olvasva.

Én továbbra is kitartok Pep mellett,hisz' eddig is már túlszárnyalta a legmerészebb álmaimat erre a szezonra.Érzek benne annyi potenciát,h időben vissza tudja hozni a csapatba a tüzet és nagyon boldogok leszünk a szezon végén.Nem alapozom semmire,ez csupán egy megérzés.
Vhogy jobban is esik szurkolni a csapatomnak ahelyett,h már elvesztett bajnokság miatt a kardomba dőljek...

VISCA EL BARCA!VISCA GUARDIOLA!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
nyilván nem kell tüntetni pep ellen, de kritizálni azért lehet, ő sem szent, ő is hibázhat. nem azért, mert gonosz ember, hanem mert ő is csak ember.
"még a koronát nem sikerült a fejükre tenni. De azért azt lássuk be, hogy a tavalyi produkció után messze felülteljesítenek a srácok, és végre tudnak már küzdeni is!!!"
ez szépen hangzik, de korona nélkül semmit sem fog érni ez a "feltámasztás". csak egy újabb tőr lesz a barca-szurkolók szívébe. akkor inkább bár ne lett volna a 12 pontos előny, bár ne látták volna, hogy a csapat végigveri a mezőnyt. inkább vezetett volna a madrid.
sajnos most úgy néz ki, hogy a csapat elhitte, ez már megvan. és sajnos ezt csinálta két éve is. tavaly pedig azt hitte, majd úgyis meglesz. ez az aggasztó.
"még a koronát nem sikerült a fejükre tenni. De azért azt lássuk be, hogy a tavalyi produkció után messze felülteljesítenek a srácok, és végre tudnak már küzdeni is!!!"
ez szépen hangzik, de korona nélkül semmit sem fog érni ez a "feltámasztás". csak egy újabb tőr lesz a barca-szurkolók szívébe. akkor inkább bár ne lett volna a 12 pontos előny, bár ne látták volna, hogy a csapat végigveri a mezőnyt. inkább vezetett volna a madrid.
sajnos most úgy néz ki, hogy a csapat elhitte, ez már megvan. és sajnos ezt csinálta két éve is. tavaly pedig azt hitte, majd úgyis meglesz. ez az aggasztó.
Sokan elfelejtitek, hogy egy óriási hullámvölgyből kecmergett ki a csapat a szezon elején. És ebben nagyrészt az ő keze volt benne.
Sőt, az első két forduló egy óriási csőd volt, gondoljatok már bele, utána összerántotta a csapatot, és azóta csodák történnek (kivéve utolsó 4 meccs).
Nem értek egyet azokkal a hozzászólásokkal, hogy Guardiola-nak még nem kellett megmérkőznie kemény problémákkal. Ez teljesen nem igaz, hiszen már az elejétől kezdve komoly gondokkal küszködik.
Egy totálisan a padlón lévő csapatot sikerült felemelnie újra, bár igaz: még a koronát nem sikerült a fejükre tenni. De azért azt lássuk be, hogy a tavalyi produkció után messze felülteljesítenek a srácok, és végre tudnak már küzdeni is!!! Annak ellenére mondom ezt, hogy ma épp az Atlético küzdött jobban (meg szerencsésebb volt).
Vagy hol láttunk olyat, hogy egyenlítettünk? (nem sokszor). Ebben az évben ez már sokszor sikerült.
- Pep tehetett arról, hogy a buta bíró kiállította Keitát, ezzel odaadva az ajándék győzelmet az espanyolnak?
- Pep tehetett arról, hogy a Lyon meccsen egy elég potya-gyanús-gólt kaptunk, majd utána egy betömörülő és őrületesen veszélyes kontrákat vezető Lyonnal találtuk szembe magunkat? (amire nem sok esély volt)
Ilyenkor kellene higgadtnak maradni. Nem kellenek a "fehér zsebkendők". Fantasztikus eredményeket ért el eddig is ez a csapat, és mindezt csodálatos, közönségszórakoztató játékkal tette. Azonban a lényeg még mindig a táblázaton található: 4 pontos előny a Reál előtt. Persze, megértem a félelmeteket, de ne essetek túlzásba. Nem szimpatikus ez a hozzáállás, hogy eddig "Pep a minden", majd most 4 meccs miatt már gyakorlatilag el akarjátok küldeni (természetesen akinek nem inge, ne vegye magára).
-
- Entrenador del Barça
Pep hiába hangoztatta ősszel, h mindenkiben bízik, most látszik, h nem így van. Amikor nagyon megy, akkor persze könnyű rotálni, hisz az alapcsapatból nyugodtan kihagyhatott 3-4 embert, úgy is simán nyertünk. Most(anában) viszont kiderült, h nem bízik Hlebben, Bojanban, Caceresben, Sylvinhoban..
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- Andris
- Adminisztrátor
Egyetlen cserével sem lettünk volna beljebb már.. a kezdőcsapat volt eleve, amiben több kifogásolni valót találtam.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ne gondolja senki, hogy ezek a meccsek a cseréken mennek el. Valószínűleg, mint edző tudja kit kell behozni, mivel személyesen ismerni a játékosokat. Míg nekünk külső szemlélőknek a játékosok csak nevek. Velük edz egész héten látja ki, hogy dolgozott, ki milyen fáradt szellemileg vagy fizikailag. Ha bibája van az biztos hogy nem a csapat összeállításában.
Egyékbént nem érzem, hogy olyan erős cseresorunk lenne, mint amilyet egy ekkora csapat igényelne.
Egyékbént nem érzem, hogy olyan erős cseresorunk lenne, mint amilyet egy ekkora csapat igényelne.
- Andris
- Adminisztrátor
A hibáztunk rész egyrészt egészen nyilvánvaló, másrészt ha nem is mindig mondja ki, teljesen érződik a mondandójában.BarcasKrisz írta:Nem stresszelek, csak a "hibáztunk, egy-két embernek el kell gondolkodnia" jellegű nyilatkozatokat azért elvárnám.
Mindenesetre az egy-két embernek el kell gondolkoznia című dolgot a sajtó előtt elereszteni... a létező legnagyobb edzői hiba.

Nagyobb mint a B csapatot kezdetni a BL döntőn.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Tényleg kezd Rijkaardra emlékeztetni, csak azzal a különbséggel, hogy szegény holland tavaly márciusban már tudta, hogy szezon végén mennie kell, persze ez csak később derült ki. Engem mindenesetre kezd aggasztani ez a tovább kell dolgoznunk és majd jó lesz minden szöveg.Ilúvatar írta:istenemre esküszöm, hogy pont ezt a bekezdést másoltam ki, s ide akartam beilleszteni s hozzáírni a véleményt.BarcasKrisz írta:"Volt egy 12 pontos előnyünk 3 meccsel ezelőtt, amiből mostanra leadtunk ugyan nyolcat, de egy cseppet sem aggódom emiatt! Keményen fogunk edzeni és újra nyerni fogjuk a meccseinket!”
Kezdenek egy kaptafára menni a nyilatkozatai, pont mint Rijkaard-nál...
Szóval:
TIPIKUS EDZŐI RIZSA. kezd már elegem lenni... és ha már a csapat lefogja adni a 11 pontot, vagy 10 pontot, akkoris ugyanezt fogja mondani, mi?
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Nem stresszelek, csak a "hibáztunk, egy-két embernek el kell gondolkodnia" jellegű nyilatkozatokat azért elvárnám.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
/Ismerős Arcok/
- Andris
- Adminisztrátor
Nemtudom mit vártok, mit mondjon?
Mást egész egyszerűen nem lehet mondani. Ennyi. Fogalmam sincs mit stresszeltek ezeken a meccs utáni mondatokon..

Mást egész egyszerűen nem lehet mondani. Ennyi. Fogalmam sincs mit stresszeltek ezeken a meccs utáni mondatokon..

- József Attila
- József Attila
- Deus
- Boixos Nois
istenemre esküszöm, hogy pont ezt a bekezdést másoltam ki, s ide akartam beilleszteni s hozzáírni a véleményt.BarcasKrisz írta:"Volt egy 12 pontos előnyünk 3 meccsel ezelőtt, amiből mostanra leadtunk ugyan nyolcat, de egy cseppet sem aggódom emiatt! Keményen fogunk edzeni és újra nyerni fogjuk a meccseinket!”
Szóval:
TIPIKUS EDZŐI RIZSA. kezd már elegem lenni... és ha már a csapat lefogja adni a 11 pontot, vagy 10 pontot, akkoris ugyanezt fogja mondani, mi?

- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
"Volt egy 12 pontos előnyünk 3 meccsel ezelőtt, amiből mostanra leadtunk ugyan nyolcat, de egy cseppet sem aggódom emiatt! Keményen fogunk edzeni és újra nyerni fogjuk a meccseinket!”
" A hazád nélkül, senki sem vagy
/Ismerős Arcok/
/Ismerős Arcok/