2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát igen annak nincs értelme, hogy most sietessék a visszatérését. Ez nem egy kicsi húzódás vagy valami ilyesmi.LG írta:Szegény, hihetetklenül sajnálom. De jól teszi, h nem sietteti el, hiszen tudjuk: Jobb később mint soha. És bizony ha túl korán térne vissza, és rásárülne, abból lehet soha lenne.
alex27 írta:Sajnos úgy tűnik Gabi Milito a következő egy hónapon belül nem tér vissza. Ezt a katalán Sport napilap közölte. Milito a következő 10-12 napra a gyakorlatok fokozását tervezi, annak kiderítésére hogyan reagál a térde a terhelésre.
Szerintem pedi egy szinten mozognak Marquez es MilitoDrukker írta:LG a BL döntő még messze van egy nehéz göröngyös út végén. De Militot ha láthatnám a BL döntőben Barca színekben a pályára kifutni asszem ikevésbé félnék a védelmünk hibáitól mintha a mexikói futna ki dez ez még naon-naon messze van:S
Hát valoszinűleg még hónapokba bele fog telni, mire Milito újra felveszi a ritmust, de talán az uccsó meccseken, pl. egy BL döntőn már komolyan számithatunk rá.Nóbi írta:Hát ha így is lesz, szerintem max csereként jut szóhoz. Erre a katasztrófális védelemre ráférne egy jó formában játszó hátvéd segítsége, sajnos nem sok esélyt látok rá, hogy éppen Gaby adna stabilitást egy ilyen hosszú sérülésből visszatérve, de NE legyen igazam. Hosszútávon viszont mindenképpen hasznos tagja lesz a hátsó alakzatnak, ebben biztos vagyokmaister6000cm3 írta:Már 100%os edzéseket produkált multhéten
Szerintem hétvégén játszani fog.
Hát ha így is lesz, szerintem max csereként jut szóhoz. Erre a katasztrófális védelemre ráférne egy jó formában játszó hátvéd segítsége, sajnos nem sok esélyt látok rá, hogy éppen Gaby adna stabilitást egy ilyen hosszú sérülésből visszatérve, de NE legyen igazam. Hosszútávon viszont mindenképpen hasznos tagja lesz a hátsó alakzatnak, ebben biztos vagyokmaister6000cm3 írta:Már 100%os edzéseket produkált multhéten
Szerintem hétvégén játszani fog.
Már 100%os edzéseket produkált multhétenLeomessi14 írta:Ketsegtelenul nagyon fontos tagja a vedelemnek es alig varom hogy visszaterhessen serulesebol.Am ki tudja megmondtani mikor ter visszaMessa írta:Nagyon várom már, hogy ismét láthassam focizni, jelenleg szvsz. borzasztóan hiányzik a védelemből. Tavaly magabiztosságot sugárzott, egy ideig.
Reméljük mihamarabb visszatér.
Ketsegtelenul nagyon fontos tagja a vedelemnek es alig varom hogy visszaterhessen serulesebol.Am ki tudja megmondtani mikor ter visszaMessa írta:Nagyon várom már, hogy ismét láthassam focizni, jelenleg szvsz. borzasztóan hiányzik a védelemből. Tavaly magabiztosságot sugárzott, egy ideig.
Reméljük mihamarabb visszatér.
Marquez, Puyi sem alkotott az elmúlt hetekben maradandót, pedig folyton bizalmat kapnak ill. valamit letettek már az asztalra. Most mondjuk azt, ha nem játszanak minden rendben??!LG írta:Már megint a hülyeség. Ha alig kap lehetőséget szerencsétlen gyerek, akkor hogy játszon jólVaratrix írta: Cáceres no comment. Ő ha nem játszik, akkor minden rendben.
Már megint a hülyeség. Ha alig kap lehetőséget szerencsétlen gyerek, akkor hogy játszon jólVaratrix írta: Cáceres no comment. Ő ha nem játszik, akkor minden rendben.