mess2009 írta:Titinhonak mondanám, vagy a hozzá hasonló "nagyszívű" szurkoló társaknak:
Ez a fórum -legalábbis zömében- egy egy meccs elemzéséről és a meccs adta érzelmek kifejezéséről szól.
Namár-most, ha egy vesztes meccsről ír az ember az okokat keresi, vagy a véleményét osztja meg másokkal, illetve megnézi hogy mások hogy látták!
Szeretném leszögezni, hogy az utóbbi 4-5 mérkőzés alapján nagyon is jogosan lehet elkeseredni, sokkal jogosabban, mint győzelmekről álmodozni!
Hogy mit mondok majd ha mégis győzünk? Örömmel konstatálom, hogy lám most x,y nem csak lézengett a pályán, hogy Guardiola jókor jól cserélt stb... bár így lenne!! Mert ha nem akkor csak az ábrándok maradnak! Persze értem én, hogy a hit az nagyon jó dolog de ez sajna alkati kérdés én bizony inkább szkeptikus vagyok, de mentségemre szolgáljon hogy az amit mostanában látok piszokul fáj!! nagyon szeretnék már örülni is.
Van egy "szurkoló" típus,aki akkor van elemében ha nem megy a csapatnak.
Általában az jellemző rá hogy az eredménytelenséget egy ember nyakába akarja varrni.Az edző a hibás,a védelemből egy ember,a kapus..mindegy de csak egy személy a felelős. Persze megvan győződve hogy most aztán itt a világvége,kiesünk a kupából,bl-ből,tán még az első osztályból is.
Nem gond,ha nekik ez a jó,ez a véleményük:elfogadom.
De nehogy már azt mondd hogy aki továbbra is bízik a csapatban az el van tévedve! Gondolom az őszi játék sem tetszett,ugye?
Persze nem kell hogy mindenki Barca szurkoló legyen,ott van pld. a MU,vagy a Madrid,hasonló kaliberű csapatok mint mi,valószínüleg megnyernek mindent.Miért nem inkább nekik drukkolsz? Csupa öröm lenne az életed,de komolyan!