Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Durva..még vkinél lehetett volna 2 treff, akkor még többet nyersz
Csoppy írta:srácok!
nem akartok élőbe játszani?
ritkásan írok ide, mert ritkán tudok csak feljönni, szóval most megírok mindent egészen promó jelleggel, remélhetőleg nem jár érte ban az ortttől
A hely amiről beszélek a keleti mellett van, 3 asztallal, lehet tournament, cg, mindenféle dolgot csinálni, olcsó büfé, cg alatt ingyenes üdítő, normális osztók, normális teremfőnök, minden megoldható. Ha össze szeretnétek ülni, szervezzétek le, tudunk mindenben segíteni, és/vagy csak szóljatok rá a teremfőnökre telefonon.
a klub adatai:
Green Island SE Poker Club
Bp Rottenbiller utca 29/b
Teremfőnök: Szabó Gergely 06206279108
hajráf
mypeter írta:Miki: Vége a póker bajnokságoknak?
továbbra is ez a helyzetozsimiki írta:
negatív, olyan termet,ahol lehet állítani a zseton mennyiséget nem igen találtam,találtunk, szóval bárki talál vmit bátran tolja. poker th-val azt hiszem beszélhetek többek nevében: végeztünk. amíg nem lesz megfelelő progi a cuccra, fel van függesztve a dolog.
Ezt nézd meg! www.triplejack.com Én is ott játszotkMichaaBee írta:Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol ingyen és akármilyen program letöltése nélkül lehet pókerezni?![]()
asszem itt a bwinen tudszMichaaBee írta:Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol ingyen és akármilyen program letöltése nélkül lehet pókerezni?![]()
Morminho írta:
Jó dobás volt?![]()
negatív, olyan termet,ahol lehet állítani a zseton mennyiséget nem igen találtam,találtunk, szóval bárki talál vmit bátran tolja. poker th-val azt hiszem beszélhetek többek nevében: végeztünk. amíg nem lesz megfelelő progi a cuccra, fel van függesztve a dolog.miihii írta:Van már esetleg vmi fejlemény a bajnokságot illetően?Ugye volt egy félbeszakadt döntő,amit gondolom nem sikerült még lezárni (legalábbis nem találkoztam vele itt).Plusz a márciusi etapra sincs már sok időLehet tudni róla vmit,h h áll a dolog?
Slither írta:Ha jól tudom, party pokeren van privát asztal lehetőség...
Leszedtem az Octogon Pokert. Ott is lehet csinálni privát asztalt!Slither írta:Ha jól tudom, party pokeren van privát asztal lehetőség...