2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát nem mind1. Mert ha Ő játszik középen akkor Samu v a szélen játszik vagy pedig padozik. Samut sokáig nem szabad padoztatni mert hiszti lesz ha hisztizni kezd akkor bomlasztja a csapatot és elúszhatnak a címek. Mert Samu ugyebár a szélen elég kis béna. Henryt pedig meg kell becsülni mert annak ellenére hogy középső attól még szélen is egész jó teljesítményt nyújt míg mikor Samu van kinn a szélen akkor a kameruni teljesen eltűnik.palmiki írta:henry nem egy cselgép ezt mindenki tudja, ő azért van a pályán, hogy gólt lőjön az mindegy hogy baloldalon vagy középen kezd
Szia Norbi!Nóbi írta: Attilának ismét igaza van![]()
Bár emellett azért ott van még a labdabirtoklás és az ebből indított hirtelen ritmuváltások, de ehhez valóban elengedhetetlen a gyorsaság, gyorsulás.
Titre pedig idén nem nagyon lehet rosszakat mondani. Az Arsenalos önmagához képest valóban gyenge, viszont a korábbi Barcás önmagához viszonyítva a statisztikai mutatói szépen feljavultak. Azonban Ő sem lesz már fiatalabb, az utódjáról lassan el kell kezdeni gondoskodni (Ini és Hleb nem hosszútávú alternatívák, nekik inkább a középpályán a helyük, Bojan pedig a középcsatár pozíciójában hatékony). Nagyon örülnék Silvának, vagy Agüeronak.
A csapatjátékra értettem. Annyit mondok h labdabirtoklás. Ennyi.Drukker írta:Nem-e??????? Akkor csak annyit mondok hogy Lionel Messi. Ennyi.xbalix írta: de valljuk be a Barca játéka nem is a gyorsaságra épül.
És aztán felébredsz, letörlöd a szádat, szépet álmodtál....aztán visszarázódhatsz a való világba ..palmiki írta:messi és agüero már lehet hogy zavarnák egymást a pályán
biztos lennének jó meccseik de lehet hogy hosszútávon nem kifizetődő a dolog
Attilának ismét igaza vanDrukker írta:Nem-e??????? Akkor csak annyit mondok hogy Lionel Messi. Ennyi.xbalix írta: de valljuk be a Barca játéka nem is a gyorsaságra épül.
nem kell eladni, egy szóval se mondtam ilyet!Varatrix írta:Másrészt Agüero és Messi a válogatottban is megférnek egymás mellett. De amíg Henry ilyen nagy formába játszik addig nem kéne az eladásán gondolkozni.
nem zavarnák egymást, mert Messi jobb oldalon játszik, Agüero meg baloldalon szokott tudtommalpalmiki írta:messi és agüero már lehet hogy zavarnák egymást a pályán
biztos lennének jó meccseik de lehet hogy hosszútávon nem kifizetődő a dolog
3 gólt szerzett eddig a BL-ben.palmiki írta:megtudná nekem valaki mondani hogy henry hány gólt lőtt a bl-ben, mert én úgy olvastam hogy 2őt de 3ra emlékszem