Barcaman14 írta:MIvel nincs dani alves igy kiváncsi leszek mennyire fog tudni együtt müködni puyol és messi(Ha valoban puyol lesz a szélső)Rem most hogy nem jáccik alves ez nem fogja beolyásolni messi játékát!!Egyébként meg sztem golt azt biztos kapni fogunk..a bilbao számomra egy reme gárda!!Abban bizom hogy a csapat mostmár tényleg összeszedi magát mert a madrid most lerázhato mivel sztem az Atletico egy pontot simán elhozhat a blancoktol!!Sajnos nem látom a meccset ugyhogy ha vki megtudná mondani mikor ismétlik azt meköszönném..
azthiszem sokan vagyunk hasonló cipőben, az utolsó négy meccs igencsak bizonytalanná tett mindenkit, hiába próbálják egyesek parttalan bizalommal álcázni, hogy minden rendben van, illetve ami még rosszabb rögtön az aggódókon verik el a port, hogy azok úgymond nem igazi szurkolók!
Még annyit, Messi-hez, hogy nem is tartom törvényszerűnek, hogy a jobb bekk lássa el labdával, bár nyilván láttam hogy ez időnként jól összejött, inkább a közép pály lenne erre hivatott. Amikor pedig olyan mozgékony csatár van a jobb szélen(is) mint pl. Agüero jobb is lenne, ha hátrébb játszana.
Szóval jöjjön a jó játék, sok szerencse, és egy jó bíró akkor biztos nam lehet baj!