2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pep rotál, ezáltal nem szoktak együtt játszani. Egyébként az, h szted mi a legjobb meg, h Pep szerint az két különböző dolog. Lehet, h ő máshogy látja a dolgokat. Sztem pl. nem ez a legerősebb csapatunk(amit te felvázoltál). De a szélső csatárainknak az is dolga, h helyzetbe hozzák társaikat, nem csak golt lőni. Na meg a látványos játék is szempont.Henry forever írta:Hali! Én nem értem, miért nem lehet a középpályán kezdetni Yaya-t, Xavi-t és Iniestát? Szerintem a csatársorral semmi probléma, mind a hárman képesek gólt-gólokat rúgni. Esetleg, ha valamelyiküknek nem menne, akkor behozni Bojan-t például.
www.rojadirecta.com és ott a justin tv-s linkekhez nem kell program, csak annyi, hogy ne firefox-szal hanem explorerrel nyisd meg, de ha letöltöd a SopCast nevű programot bárhonnan, tudod nézni azokat a linkeket is, és így tovább...mityu24 írta:mit javasoltok ha neten akarom követni élőben a meccset?melyik oldal? tks
Nem tudom, de hiányolom őt sokszor. Sztem tehetséges és szinte nem is játszott. Ha nem ő akkor Titi a szélre és Bojan középre.Fernando írta:Pedro nevezve van a meccsre?
gianni írta:)Hleb??????kabekabe írta:Nálam ma a kezdő:
V.V-Puyi,Rafa, Pique, Syl-Yaya,Keita-Hleb-Leo,Pedro-Titi.
Bl-ben meg:
V.V-Dani,Puyi, Pique,Syl-Yaya-Sergi,Xavi-Leo,Ini-Samu
Biztos hajtanának ma azok akik kevés lehetőséghez jutnak. Guddyt most egy pár meccsre jegelném.
Te jól vagy?Eddig a szezonig azt hittem,hogy Guddy a legsemmirevalóbb játékosunk de sajnos már nem így van(nem az ő játéka javult)de amig itt van (hleb)bízzzunk benne,amúgy mindkettőt egy csomagban ellkellene adnunk.
Hleb??????kabekabe írta:Nálam ma a kezdő:
V.V-Puyi,Rafa, Pique, Syl-Yaya,Keita-Hleb-Leo,Pedro-Titi.
Bl-ben meg:
V.V-Dani,Puyi, Pique,Syl-Yaya-Sergi,Xavi-Leo,Ini-Samu
Biztos hajtanának ma azok akik kevés lehetőséghez jutnak. Guddyt most egy pár meccsre jegelném.
azthiszem sokan vagyunk hasonló cipőben, az utolsó négy meccs igencsak bizonytalanná tett mindenkit, hiába próbálják egyesek parttalan bizalommal álcázni, hogy minden rendben van, illetve ami még rosszabb rögtön az aggódókon verik el a port, hogy azok úgymond nem igazi szurkolók!Barcaman14 írta:MIvel nincs dani alves igy kiváncsi leszek mennyire fog tudni együtt müködni puyol és messi(Ha valoban puyol lesz a szélső)Rem most hogy nem jáccik alves ez nem fogja beolyásolni messi játékát!!Egyébként meg sztem golt azt biztos kapni fogunk..a bilbao számomra egy reme gárda!!Abban bizom hogy a csapat mostmár tényleg összeszedi magát mert a madrid most lerázhato mivel sztem az Atletico egy pontot simán elhozhat a blancoktol!!Sajnos nem látom a meccset ugyhogy ha vki megtudná mondani mikor ismétlik azt meköszönném..
ha ez így van, akkor olyan támadást javaslok, mint volt az MTV székháza ellen! (csak ezúttal a retek klub ellen!CFirpo3 írta:Mi? A következő szezonra?tagore írta:Sziasztok,
jól látom, hogy akkor a sportklub vette meg az ÖSSZES spanyol bajnoki meccs közvetítését??? Ha így van, akkor felmászok a falra.
Hol olvastad?
Mi? A következő szezonra?tagore írta:Sziasztok,
jól látom, hogy akkor a sportklub vette meg az ÖSSZES spanyol bajnoki meccs közvetítését??? Ha így van, akkor felmászok a falra.
vhogy érzem, hogy a nagy fogadkozás, miszerint a csapatunkat legyőzték és ebből erőt merít az atletico, kamu szöveg lesz...minden csapat mostanában, amelyik minden erejét felhasználva pontot szerzett ellenünk, a real ellen egy hét múlva lefeküdt...tartok tőle, h ma is emiatt gálázni fog a real...Mental_Theo írta:atletico - real 1:2
2007/08
atletico - real 0:2
real -atletico 2:1
2006/07
atletico - real 1:1
real -atletico 1:1
2005/06
atletico - real 0:3
real -atletico 2:1
2004/05
atletico - real 0:3
real -atletico 0:0
2003/04
atletico - real 1:2
real -atletico 2:0
még 1999 ben tudott győzni utoljára az atletico madrid.