Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Csak Adler nem katalán és még nem is spanyol. Kapus poszton biztos vagyok hogy nem lesz külföldi még jó pár évekig, nemhiába akarják meghosszabítani V.V. szerződését.Rivaldo11 írta:LM 10:Nem. Csak egyszerűen gyenge volt, mint a harmat, a labda úgy dadogott a kezében, hogy logopédust kellett volna hívni.
Semmivel nem jobb Valdesnél.
Szerk.: Adlert aláírom. Ő tényleg elképesztően jó kapus lesz, akárcsak Neuer.
De attól, h mi nem láttuk sokat vádeni, még lehet jó kapus is, azért vmiért mégis csak nagy tehetségenek tartják, Valdest meg a Barca leggyengébb pontjának. Ha nem lenne katalán, biztos vagyok benne, h nem ő lenne az első számú kapusunk. Én nem mondom, h kéne új kapus, mert azért nem megy el számottevő meccs Valdesen, de azért lehetne jobb kapusunk is.Rivaldo11 írta:Nézzük csak: Akik Valdes helyére igazolnának, azok vagy elérhetetlen játékosokat vennének-Buffon, Casillas, Cech, stb., vagy FMbetyárokat. Komolyan...Akinfeevet hányszor láttuk védeni? Ellenben az Fm-ben komoly értékei vannak...Ilyen tipikus Fm-es ötlet még egyébként Ochoa is.
Akk nem rajongsz érte...pedig sokkal jobb kapus mint V.V.Rivaldo11 írta:Már láttam. Kritikán alul teljesített.LM10 írta:Én Reinát látnám legszívesebben a Barca kapujában( Casillas-on kívül)
Akinfeev:Hát igen az Eb-n jól nyomta, de azon kívül?(inkább nem mondok semmit kb. akkor lehetne ezt megítélni ha hétről hétre látnám,látnánk a meccseit de hát így.Lord_Xy írta:Szegény VV nagyon egy nyomi kapusÉn megye 3-ban védek de ott sem látni olyan bakikat ,mint amiket ő elszokott követni, pedig nem valami nagy a színvonal. Elismerem hogy neki is volt egy-két jó idénye és még talán tavaly sem volt ennyire bizonytalan, mint idén (pedig akkor is voltak furcsa megmozdulásai) Számomra érthetetlen hogy miért nem vettek már egy jobb kapust! (Tudnám ajánlani pár hálóőr kollégámat
) Én tuti leigazolnám Akinfejevet. Mi a véleményetek róla? Az EB-n jól nyomta szetem.
Egy-két bajnoki senkinek sem jó Valdesnek és Pintonak sem!messideco írta: Szerintem nem fognak venni. De Pintot en egy-ket bajnokira beallitanam...
Hát igen. Nyomós ok. Miattad veszünk akkor új kapustSubic_10 írta:En szemely szerint azt mondom h az nyaron egy uj kapus utan kellene nezni...lehet sokak szamara jol ved de az en szemembe NEM...
Már ezt is meg kell becsülni nála! Legyünk hálásak neki.dnske írta:Szeretném jelezni, hogy a tegnapi meccs végén is volt egy elrontott kifutása, amikor megint kipottyant a laszti kezei közül, most szerencsére nem lett belőle baj.kanty írta:A Bilbao elleni mecset hiba nelkul vegig vedte![]()
Hál istennek nem mutatták utána profilból a rágózását, miközben előkotorja a hálóból a labdát
Szeretném jelezni, hogy a tegnapi meccs végén is volt egy elrontott kifutása, amikor megint kipottyant a laszti kezei közül, most szerencsére nem lett belőle baj.kanty írta:A Bilbao elleni mecset hiba nelkul vegig vedte![]()
Öhm..Már elkezdődött a meccs..Drukker írta:
szerintem kezdeni fog és én is nagyon remélem hogy kijavítja a hibáit amiket védett