Lord_Xy írta:Szegény VV nagyon egy nyomi kapus

Én megye 3-ban védek de ott sem látni olyan bakikat ,mint amiket ő elszokott követni, pedig nem valami nagy a színvonal. Elismerem hogy neki is volt egy-két jó idénye és még talán tavaly sem volt ennyire bizonytalan, mint idén (pedig akkor is voltak furcsa megmozdulásai) Számomra érthetetlen hogy miért nem vettek már egy jobb kapust! (Tudnám ajánlani pár hálóőr kollégámat

) Én tuti leigazolnám Akinfejevet. Mi a véleményetek róla? Az EB-n jól nyomta szetem.
Akinfeev:Hát igen az Eb-n jól nyomta, de azon kívül?(inkább nem mondok semmit kb. akkor lehetne ezt megítélni ha hétről hétre látnám,látnánk a meccseit de hát így.
"nyomi kapus" -> ezt nem kommentálnám.
egy-két jó idénye -> hát ,igen volt egy két jó idénye köztük a 2004-05-ös amikor 0,71-es gólátlaggal fejezte be a szezont és Zamora
-díjat kapott.Hát igen ilyenre is képes.
Tény ,hogy bravúrokat és bakikat is követ el szép számmal de azért ez egyrészt nem ok feltétlen egy új kapus megvételére másrészt meg a gólok jelentős hányada hatalmas védelmi hiba ,szerintem.
Tény nem a legjobb.De aki jobb nála jobb az mozdíthatatlan vagy rutintalan. szerintem.