Humor
-
- Capitá del Barça
hát tudod az a nagy helyzet h már én is elvesztettem a fonalatBadi írta:Értelek, de akkor nem tudom, hogy jön ez ide..

REAL MADRID C. DE F.
Értelek, de akkor nem tudom, hogy jön ez ide..
-
- Capitá del Barça
de azokat nem is linkelgetjük (linkelgetem) be ide... az ilyen Figo10 nevű kölykön meg röhögni kell... Bemocskolja a Real Madrid nevet... /És mielőtt vki elsütné: semmi szükség rá h valaki benyögje h azt már nem lehet jobban bemocskolni vagy hasonlóBadi írta:Ez így van. viszont ez a kép sohova nem jön azokhoz képest

REAL MADRID C. DE F.
Ez így van. viszont ez a kép sohova nem jön azokhoz képest
-
- Capitá del Barça
Boixos: Ugye? nem véletlenm ide tettem
Badi: az anti-barcás oldalon lévő képeket a madridisták egyszerű humornak gondolják de a barcások (teljes joggal) utálják. Ha te beteszel egy ilyen képet akkor a barcások egyszerű hu,ornak gondolják a reálosok viszont...
Ugye? Egyszerű ez...

REAL MADRID C. DE F.
Colin írta:én is tudnék anti-barcás képeket berakni de nem teszem. 2 okból: az 1. ez a ti oldalatok tehát ha ez tetszik nektek ám legyen én nem reagálok rá. a 2.: sztem ezek igencsak elmebeteg képek, kb mint ami az anti-barcelonán van... és azokat se teszem be még a madridista fórumra semBadi írta:na ez már pojén![]()
azért ne hasonlítsd már ezt a képet azokhoz. ugyan már..
-
- Llegenda del Barça
Colin, eddig ez volt a legjobb vicced! ez télleg a Humor topikba való.Colin írta: de háát igaz ami igaz a Reál a legjobb csapat a földkerekségen... nem tudunk vele mit tenni... Hala Madrid!
GYENGE PRÓBÁLKOZÁS!
C.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Bújj el..majd megkeresünk..de ezt jó,hogy ide írtad a "humor" topicba,mert oda való kb.Colin írta:de háát igaz ami igaz a Reál a legjobb csapat a földkerekségen... nem tudunk vele mit tenni... Hala Madrid!Charlie írta:Colin!Nahát kibújt a szög a zsákbólColin írta: azért ez nem mindennapos dologBadi: igaz... De hát mit tegyen? Ha a Madridot szereti... költözzön át
Én is szeretem a Barcát azért 1kicsit,Forca Barca!![]()
Inkább Barcás vagy te mint madridista. C.
GYENGE PRÓBÁLKOZÁS!
C.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Capitá del Barça
én is tudnék anti-barcás képeket berakni de nem teszem. 2 okból: az 1. ez a ti oldalatok tehát ha ez tetszik nektek ám legyen én nem reagálok rá. a 2.: sztem ezek igencsak elmebeteg képek, kb mint ami az anti-barcelonán van... és azokat se teszem be még a madridista fórumra semBadi írta:na ez már pojén![]()
REAL MADRID C. DE F.
-
- Capitá del Barça
de háát igaz ami igaz a Reál a legjobb csapat a földkerekségen... nem tudunk vele mit tenni... Hala Madrid!Charlie írta:Colin!Nahát kibújt a szög a zsákbólColin írta:azért ez nem mindennapos dologSaviola írta:Ez jó messze van a poéntól..
Badi: igaz... De hát mit tegyen? Ha a Madridot szereti... költözzön át
Én is szeretem a Barcát azért 1kicsit,Forca Barca!![]()
Inkább Barcás vagy te mint madridista. C.
GYENGE PRÓBÁLKOZÁS!
C.
REAL MADRID C. DE F.
na ez már pojén

-
- Capitá del Barça
nem is hiszem h különösképp dicsekszik vele... ez a neten van ráadásul gondolom név nélkül...Badi írta:például. vagy húzódjon megColin írta:Badi: igaz... De hát mit tegyen? Ha a Madridot szereti... költözzön átSaviola írta:Ez jó messze van a poéntól..
REAL MADRID C. DE F.
- Charlie
- Öreg Harcos
Colin!Nahát kibújt a szög a zsákbólColin írta:azért ez nem mindennapos dologSaviola írta:Ez jó messze van a poéntól..
Badi: igaz... De hát mit tegyen? Ha a Madridot szereti... költözzön át
Én is szeretem a Barcát azért 1kicsit,Forca Barca!

C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Neked ez fikázás volt?Nem ismerx te engem.C. Ha ezt mondjuk 1 barcás "testvéretek" linkelte volna be akkor max max beszólsz h nem tetszik neked, vagy nem is reagálsz rá... De mivel én tettem be ezért nem álltad meg h ne fikázzál már 1 kicsit![]()
![]()
C.
-
- Capitá del Barça
hát igen télleg lehet unalmas lenne kissé ha nem kapnék 2hetente pár sértegető privit meg beszólást h huzzak a rákbaOrdog írta:Colin már megint csak a hülyeséget csinálod...
Vigyázzá, mert ki leszel tiltva, és unalomba fullad majd az életed...

REAL MADRID C. DE F.