Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Fernando
Llegenda del Barça

2009.03.13. 23:44:43

Monti írta:Jo izlese van Pepnek :) Nagyon nagy zene.
Kint voltam a meccsen es fel is tunt hogy mi fene.Altalaban 80as 90es evek beli zene szokot lenni ha van ,most is volt AC/DC .Aztan egyszer csak ez..Jo volt , egyik kedvenc szamom
Menny te a.... :lol: :lol: :lol: Irigyellek, hogy kint lehettél :x :P
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.13. 23:41:16

Eddig én sem hallgattam őket, de az a szám nekem is tetszik. Amugy sztem mindent elmond róla, h a Youtubon 40 millióan nézték meg :!:
Andris
Adminisztrátor

2009.03.13. 23:41:03

Nem azt mondom én h nem tetszik, nincs vele semmi gond, de nem hallgatnám magamtól.. az meg végképp kizárt, hogy egy ilyen lapos jellegű számra felpörögjek... furcsálnám is ha a fiúknak ez segítene, nekem csak olyan bulvár szaga van ennek az egésznek, 100% értékben. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
albicelesteX
A Vadász

2009.03.13. 22:57:01

Nem vagy egyedül Andris!(Ha szólíthatlak így!)Nekem sem jön be!Nem szeretem ezeket a zenéket!És speciel engem nem is igazán motiválna vagy pörgetne fel! :D
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.03.13. 22:40:51

Hát ez már eléggé OFF, de nekem tetszik a szám. 2 számuk van meg, ez az egyik és szoktam hallgatni. Kaptak pár Grammy díjat a CD-ért, meg ez a szám ugy kinőtte magát.
De, h annyira ne legyen OFF hozzáteszem, h jol felrázta vele a srácokat.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.03.13. 22:40:30

Danka00792 írta:
lionelmessi19 írta:Hát asszem egyedül maradok, legalábbis úgy látszik, de én semmi extrát nem találok ebben a számban. Nem rossz, de különösebben nem fogott meg. Amúgy nemigen ismerem a Coldplayt..
Én sem ismerem öket, de ez a szám nagyon adja! Meghallgattam több számukat a többi nem olyan jó, de ez. Szívesen ott lettem volna a stadionban, és ott hallgatni.
Én nagyon szeretem őket,és örülök annak is ,hogy Pepnek ilyen jó az izlése :D

De Akkor gyorsan ajánlok nektek 1-2 Coldplay számot,esetleg youtube-n LIVE-ban nézzétek sokkal jobb.
Scientist, Yellow, Lost, Violet Hill, Strawberry Swing, Clocks
Én is ugy voltam vele,hogy csak a Viva la Vida,de egyre többször meghallgattam ezeket,is és rájöttemh,hogy milyen jók :)
Danka00792
Director del Fútbol

2009.03.13. 22:37:07

lionelmessi19 írta:Hát asszem egyedül maradok, legalábbis úgy látszik, de én semmi extrát nem találok ebben a számban. Nem rossz, de különösebben nem fogott meg. Amúgy nemigen ismerem a Coldplayt..
Én sem ismerem öket, de ez a szám nagyon adja! Meghallgattam több számukat a többi nem olyan jó, de ez. Szívesen ott lettem volna a stadionban, és ott hallgatni.
Andris
Adminisztrátor

2009.03.13. 22:33:57

Hát asszem egyedül maradok, legalábbis úgy látszik, de én semmi extrát nem találok ebben a számban. Nem rossz, de különösebben nem fogott meg. Amúgy nemigen ismerem a Coldplayt..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.03.13. 21:57:28

Pep vagy Fifázott vagy csak nagyon jó az ízlése nemtudom hogy ez annak a jele hogy barca szurkoló vagyok de a viva la vida már nemtudom miota az egyik kedvenc számom :D jo választás Pep bácsi :wink:
Kép
Kép
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.03.13. 18:50:36

Pep az újítások mestere :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=2zN7SoPHYXY
Még mozdulatok is hasonlóak 8) 8) 8)
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
Katalán88
Capitá del Barça

2009.03.13. 14:30:31

Pár hónapja írták a KS-ben, a Coldplay-os cuccot. Nagyon jó ízlés! :wink:
Am hogy, ha én is csak Coldplay-t hallgatok, akkor úgy fogom nyomni, mint Messi? :roll: :D
Kép
Monti
Jugador d'estrella

2009.03.13. 14:27:13

Jo izlese van Pepnek :) Nagyon nagy zene.
Kint voltam a meccsen es fel is tunt hogy mi fene.Altalaban 80as 90es evek beli zene szokot lenni ha van ,most is volt AC/DC .Aztan egyszer csak ez..Jo volt , egyik kedvenc szamom
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2009.03.13. 13:57:21

Ez jó.
Évek óta a kedvenceim, örülök, hogy Pepnek és a csapatnak is tetszik.
Rijkaard meg a U2-t szereti.Király 8)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.03.13. 13:13:41

Hehe :D
Pep begyűjtött +1 jó pontot nálam,egyi kedvencem a Coldplay :D
Ha ez szerencsét hoz,halgassák csak :P
Fernando
Llegenda del Barça

2009.03.13. 09:54:10

Coldplay. Jo ízlés Peptől. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.03.13. 09:31:31

barca99 írta:Sporton ott a cikk is, remélem Etooka lefordítja, és kint lesz a főoldalon. :)
OFF:Én meg remélem,hogy sikerült az igényeknek megfelelően és szórakoztatóra megírnom :)

ON:Amúgy tényleg jó szám, meg is értem, miért hallgatják max hangerőn :) Ezért is grat Pep :lol:
.
barca99
Llegenda del Barça

2009.03.12. 18:42:23

Pep állítólag ezzel spanolta fel a srácokat a Lyon ellen. :)

Sporton ott a cikk is, remélem Etooka lefordítja, és kint lesz a főoldalon. :)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.03.12. 12:09:12

Jól felkészítette a csapatot a tegnapi meccsre agyilag, és taktikailag is. Bár utóbbihoz erősen statisztált a rosszul védekező Lyon az első félidőben. Nem ment nekik ez a "bevédekezünk mind-a-11-en" taktika, óriási területeket hagytak üresen (ennek ellenére), ahol mi szabadon pöckölgettük a labdát. Második félidőre -ha észrevettétek ti is- szintén védekeztek és kontráztak, de sokkal feljebb volt tolva a védelmük! Ezáltal a rövid passzolgatós játékunk már nem ment olyan könnyen - ilyenkor nekünk szerintem több kontrázás kellett volna, de 4-1-nél persze nehéz a motiváció, meg Barca amúgy sem "kontra-bajnok".

Szerintem a Lyont meglepte amúgy is, hogy a Barca milyen erőkkel támad. Nagyon nagy lendülettel kezdtük a meccset, és én ebben Pep nagyon jó, klasszis döntését látom. Gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy a Lyon ne lőjön gólt, ezért nekünk kellett többet lőni. És ez sikerült, ráadásul hogy?!! Örömfoci volt a javából. Hovatovább Pep a lehető legjobb felállítást küldte pályára (mármint a jelenleg választhatóból). És a cserék is rendben voltak, időben is. A középpályánk érezhetően lanyhulni kezdett 65-70. perc környékén***. Bojan becserélése is jó időben volt, időhúzás jellege is volt, és akkor már biztosnak tűnt a győzelem.
Részemről egy 5-ös osztályzat Pepnek, kihozta a max-ot a csapatból.

*** szerk.: Keita becserélése ráadásul a mi bal oldalunkat erősítette (ahol Sylvinho már érezhetően fáradt). A Lyon pedig állandóan a mi bal oldalunkon erőltette a támadást, majd egy váratlan húzással a mi jobbunkra adták a labdát, ezért jó ötlet volt Keita által lezárni még jobban ezt a bal oldali területet.
LM10
Director del Fútbol

2009.03.08. 09:48:36

Hihetetlen nagy arc. Év elején is ezt mondta hogy majd kapunk ki még párszor mi meg kissé vészjóslóan "vártuk" azt a vereséget és csak 22 meccs után jött ez a dolog. Remélem most is így lesz :wink: Am tegnap nem volt gond hogy nem cserélt a Lyon ellen is ez a csapat lesz a pályán(Touré,Alves visszatérhet) és így megint hangolódott a csapat.
albicelesteX
A Vadász

2009.03.08. 08:44:00

Én is nagyon érdekesnek találtam, hogy megint nem cserélt!Aztán a vége felé kezdtem félni,hogy agyon rúgják valamelyik játékosunkat és akkor bajban leszünk!De ő megint nem cserélt!Egyébként gondolkoztam rajta lehetséges hogy azért nem cserél mert gyengélli a padon ülőket?!
Kép
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.03.08. 03:27:22

lionelmessi19 írta:mi az úristenért nem lehet próbálgatni? Ha valami tisztán látszik, az legalább az, hogy kockázatot nem vállalunk vele. Mért nem játszhat egyet a helyén Hleb? Miért nem kap lehetőséget Pedro, vagy Bojan?

Egyszerűen minden adott hozzá, de nem.

Továbbra is óriási hiányosságnak érzem ezt a dolgot pepnél. Hatalmas hibák (mostmár) sorozatának. Jó játékosokat szúrhatunk el rajta.
Na, a bennhagyott résszel egyetértek... :)
És a többi játékos pihentetése miatt tényleg kihasználhatná a három cserét, mert mégha azon is parázna, h hátha lesérül valaki, akkor is elég lenne csak egyet bennhagynia... :?

Az én emlékeim szerint Hleb a bal oldalon valamit azért alkotott, mégha világmegváltó nem is volt (legalábbis eddig, igaz, lehetősége sem volt túl sok), de a jobb oldalon tényleg nulla, fel nem foghatom, h miért kell ezt erőltetni?

++Az utolsó perces cserék taktikai jellegűek, időhúzásra jók... :wink:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
chi omega
Entrenador del Barça

2009.03.08. 01:02:06

kovinho írta:
Rivaldo11 írta: :?: Te miről beszélsz?
Hányszor bizonyítsa még Hleb hogy totál ALKALMATLAN a bal szélen? Hányszor? Egyszerűen nem hiszem el...Tán nézni kéne a meccseket.
Bal szélen nem biztos hogy alkalmatlan, jobbon viszont tényleg az.
Még pár meccse volt év elején a bal szélen, bizakodtam is, hogy az lesz az ő helye majd, cserének. Erre Pep állandóan (?) jobb szélen szerepelteti, ami meg abszolút nem megy neki.

Egyébként én sem értem, miért nem lehetett behozni Bojant. Meg miért kell az első cserét a nyolcvan akárhányadik percben elkövetnie?
"Még pár meccse volt év elején a bal szélen, bizakodtam is, hogy az lesz az ő helye majd, cserének."

HAHAHA.
év elején meg az ment, hogy nem jó a balon, próbáljuk ki a jobbon.
de komolyan.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.03.08. 00:55:23

Varga Tamás írta:Hogy mi alapján állítja össze a csapatot, az ő dolga. Ő látja a játékosokat edzésen, ő ismeri a mindennapjaikat, ezért hagyjuk meg Neki a lehetőséget, hogy úgy állítsa össze a csapatot, ahogy Ő jónak látja.
Én már ezt mondtam és amikor írtam egy cikket akkor ezt is megemlítettem benne,h sztem ez a válasz az 1. pontban említettekre...(már ha érted mire gondolok)
Varga Tamás írta:. Minden meccsen minimum egy csere bennmarad. Pihentetés szempontjából is jó lenne, ha élne vele.
Én ezt nem is rónám fel neki.Személy szerint én nem is nagyon vagyok híve az utolsó perces cseréknek mert sztem nincs sok értelmük.

Egy 10-15 perccel a meccs vége előtt megejtett csere se sokkal jobb.Mert hát aki beáll az ennyi idő alatt úgyse tud felpörögni aki meg lemegy annak pedig pihenés szempontjából ez a kis idő már úgyse számít.(persze ez posztfüggő...de én csak csatárposzton pártolom az utolsó perces cseréket,illetve hát egy fiatal játékosnak sokat jelenthet egy ilyen csere...de nálunk most nincs nagyon olyan a csapatban,Bojan sztem más kategória)
Varga Tamás írta:Én úgy gondolom, hogy Pep munkáját - eddig - az eredmények igazolják.
Ez pedig a kulcsmondat! :)

És ugyan már írtam de tényleg úgy néz ki,h a hullávölgyből is kifelé jövünk tehát nálam eddig hibátlan :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.08. 00:44:49

Én úgy gondolom, hogy Pep munkáját - eddig - az eredmények igazolják.

Hogy mi alapján állítja össze a csapatot, az ő dolga. Ő látja a játékosokat edzésen, ő ismeri a mindennapjaikat, ezért hagyjuk meg Neki a lehetőséget, hogy úgy állítsa össze a csapatot, ahogy Ő jónak látja.

Én két ponton látok kis hibácskát:
1. Bojan nagyon kevés lehetőséget kap bajnoki meccseken. Lehetne neki több lehetőséget is adni. A meccs végén, 20-25 percre - szerintem - feltétlenül beállhatna.
2. Minden meccsen minimum egy csere bennmarad. Pihentetés szempontjából is jó lenne, ha élne vele.

Ennyi lett volna a megjegyzésem.
Mivel eddig az eredmények igazolják a hozzáértését, és döntéseinek jogosságát, csak annyit tudok mondani: FORCA PEP!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.03.08. 00:35:02

Rivaldo11 írta:
lionelmessi19 írta: KOmolyan mondom, Jorquerát is kipróbálnám már balszélen, ennél nem lehet gyengébb... mi az úristenért nem lehet próbálgatni? Ha valami tisztán látszik, az legalább az, hogy kockázatot nem vállalunk vele. Mért nem játszhat egyet a helyén Hleb?
:?: Te miről beszélsz?
Hányszor bizonyítsa még Hleb hogy totál ALKALMATLAN a bal szélen? Hányszor? Egyszerűen nem hiszem el...Tán nézni kéne a meccseket.
Alapvető, hogy a játék minősége nem mindig a lőtt gólokon, sokkal inkább a kialakított ziccerek számán mérhető. Ebben is gyengén állnánk?
Hát aránylag ritkán látom bal szélen. Azthiszem idén kb 3szor, abból kétszer csereként. Legutóbb talán január elején, bajnokin, Iniestával karöltve a balon hülyére szivattak mindenkit. A hétközi kupameccsnek csak az eredményét ismerem, lehet hogy játszott a balon. :idea: Előtte nemigen.
Azthiszem a legelső meccs volt idén amit kihagytam, de holnap megnézem, fel van véve..

Nemtudom már ki(k) írták:

mindig általánosságban beszélek a 3 csatárnál az egy fölösről, és most éppen Henry volt az. Az előző bajnokin azthiszem, Eto'o. Őt neveztem talán akkor.

Balboa.. amíg ugyanezzel a problémával szembesülök, miért ne írnám le sokszor? Te unod, én meg nem. Ha itt olyan emberek lennének kizárólag, akik erre azt írják, hogy hmm, igazad van, ott fejezném be. De amíg sokan nem is értik hogy miről beszélhetek folyamatosan, holott meccsről meccsre tisztán látszik a dolog... hát én leírom. Sajnálom ha zavar.

Igen, ez a két probléma. Szerintem igen is próbálgatni kell több variációt, és sok helyzetben egyáltalán nem a 3 csatárt kell alkalmazni. Ma tökmind1 volt, ezek tipikusan azok a meccsek amin mind1, az előző sok nem volt olyan. Ettől függetlenül ma is érződött hogy ennél lehetne jobbat.

Az pedig, hogy Hleb nem játszhat középpályán, vagy bal oldalon, holott 15 (?) millió eurót költöttünk rá, szerintem igen gáz. Arról már nem is beszélve, hogy tehetségesebbnél tehetségesebb fiatalok ülnek a padunkon.

Engem nem érdekel az eredmény, nagyvonalakhoz képest ezek csak finomságok, olyan kisebb dolgok, amiken szerintem lehet javítani, de több mint 30 szezon beli meccs után semmi javulást látva.. néha kicsit mérges vagyok. Szó sincs róla hogy ezeken állnak vagy buknak meccsek, max egy-egy kiélezett helyzetben, de szerintem sok dolgot nem próbálunk ki, pedig akár még javulást is eredményezhetne a játékon, rengeteg lehetőséget nem aknázunk ki.

Mikaos, hol van már a dream team? Engem ők nem izgatnak annyira, mint a jelen csapata. Ha a közelmúltba tekintesz vissza, hát igen ritkán játszottunk mi két klasszikus középcsatárral, meg még egy harmadik féligmeddig csatárral. 3 támadós rendszer, az nem jelent három klasszikus csatárt. Nem rohangászhat a pályán 2,5-3 olyan ember a 10ből, akiket főként csak úgy lehet hasznosítani, ha kiszolgálják őket..
- József Attila
Válasz küldése