Rivaldo11 írta:lionelmessi19 írta:
KOmolyan mondom, Jorquerát is kipróbálnám már balszélen, ennél nem lehet gyengébb... mi az úristenért nem lehet próbálgatni? Ha valami tisztán látszik, az legalább az, hogy kockázatot nem vállalunk vele. Mért nem játszhat egyet a helyén Hleb?

Te miről beszélsz?
Hányszor bizonyítsa még Hleb hogy totál ALKALMATLAN a bal szélen? Hányszor? Egyszerűen nem hiszem el...Tán nézni kéne a meccseket.
Alapvető, hogy a játék minősége nem mindig a lőtt gólokon, sokkal inkább a kialakított ziccerek számán mérhető. Ebben is gyengén állnánk?
Hát aránylag ritkán látom bal szélen. Azthiszem idén kb 3szor, abból kétszer csereként. Legutóbb talán január elején, bajnokin, Iniestával karöltve a balon hülyére szivattak mindenkit. A hétközi kupameccsnek csak az eredményét ismerem, lehet hogy játszott a balon.

Előtte nemigen.
Azthiszem a legelső meccs volt idén amit kihagytam, de holnap megnézem, fel van véve..
Nemtudom már ki(k) írták:
mindig általánosságban beszélek a 3 csatárnál az egy fölösről, és most éppen Henry volt az. Az előző bajnokin azthiszem, Eto'o. Őt neveztem talán akkor.
Balboa.. amíg ugyanezzel a problémával szembesülök, miért ne írnám le sokszor? Te unod, én meg nem. Ha itt olyan emberek lennének kizárólag, akik erre azt írják, hogy hmm, igazad van, ott fejezném be. De amíg sokan nem is értik hogy miről beszélhetek folyamatosan, holott meccsről meccsre tisztán látszik a dolog... hát én leírom. Sajnálom ha zavar.
Igen, ez a két probléma. Szerintem igen is próbálgatni kell több variációt, és sok helyzetben egyáltalán nem a 3 csatárt kell alkalmazni. Ma tökmind1 volt, ezek tipikusan azok a meccsek amin mind1, az előző sok nem volt olyan. Ettől függetlenül ma is érződött hogy ennél lehetne jobbat.
Az pedig, hogy Hleb nem játszhat középpályán, vagy bal oldalon, holott 15 (?) millió eurót költöttünk rá, szerintem igen gáz. Arról már nem is beszélve, hogy tehetségesebbnél tehetségesebb fiatalok ülnek a padunkon.
Engem nem érdekel az eredmény, nagyvonalakhoz képest ezek csak finomságok, olyan kisebb dolgok, amiken szerintem lehet javítani, de több mint 30 szezon beli meccs után semmi javulást látva.. néha kicsit mérges vagyok. Szó sincs róla hogy ezeken állnak vagy buknak meccsek, max egy-egy kiélezett helyzetben, de szerintem sok dolgot nem próbálunk ki, pedig akár még javulást is eredményezhetne a játékon, rengeteg lehetőséget nem aknázunk ki.
Mikaos, hol van már a dream team? Engem ők nem izgatnak annyira, mint a jelen csapata. Ha a közelmúltba tekintesz vissza, hát igen ritkán játszottunk mi két klasszikus középcsatárral, meg még egy harmadik féligmeddig csatárral. 3 támadós rendszer, az nem jelent három klasszikus csatárt. Nem rohangászhat a pályán 2,5-3 olyan ember a 10ből, akiket főként csak úgy lehet hasznosítani, ha kiszolgálják őket..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila