Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én biztos olyan témát választanék, ami mindenkit érdekel, a klub történelméből szemezgetve érdekességeket. A klub történelme száraz, egyszerű és unalmas a laikusoknak, játékosai, sikerei nem mindenkit érdekelnek.tomabence írta:Hellosztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy iskolában 1 prezidentációt kéne csinálni saját választott témában!
Én természetesen az Fc. Barcelonát választottam....!
Na szóval azzal a kérdésben fordulnék hozzátok, hogy a Barcán belül milyen témát kéne választanom! pl.: ( a klub történelme, aranylabdásai, sikerei, játékosai vagy nem tudom....) szóval milyen témát válasszak a power point-es prezi elkészítéséhez??? ( természetesen nem csak ezek a témák vannak amiket felsoroltam...csak példák voltak )
Várom BÁRMILYEN jellegű javaslataitokat....előre is köszönöm![]()
MINDÖRÖKKÉ BARCA!!!
Nem tud valaki olyat is ahol a magyar eurosport2-t is lehet ilyen TV formájában nézni?socio66 írta: Tegnap ezen néztük itt a TV6-ot:
http://tv.0n-line.info/
Tegnap ezen néztük itt a TV6-ot:Capon írta:Tudna valaki segíteni? Olyan oldalt keresek ahol mindenféle tv-t tudok nézni, pl.: RTL klub, TV6, Eurosport 2 stb.
Ma:Lionel Messi 10 írta:Milyen mecseket ad a TV 6
Előre is kösz!!!
Választhatsz:Szandi írta:
ha vkinek Amelie csodálatos életéhez ugyanez, akkor sikítson
Eggen, köszönöm szépen. Hihetetlen zenék.Fernando írta: Remélem torrent is jo.
http://www.mininova.org/search/?search= ... rack&cat=0
http://www.mininova.org/tor/890662
Remélem ezeket kerested.
Nincs mitsocio66 írta:Etooka,köszönöm az alapos válaszokat,most már tisztábban látok.
1.Én két hét múlva kezdtem volna,de most elkaszálták a térdemet, így sajna tolódiksocio66 írta: Okés,és akkor még pár:![]()
Te pl. hol tartasz,illetve mik a céljaid ezzel kapcsolatban?
Milyen meccset kell először vezetni,edzőmeccset,vagy netán már egy alsóbb osztályú éles találkozót?
Ugye a meccsekre az edzőszövetség(?) küld embereket,tehát akkor egy magasabb szintet elérve én tag leszek ebben a szövetségben? Vagy még itt is 'vizsgáztatnak'?
Bocs,h beleszóloksocio66 írta:És ez úgy működik,hogy jelentkezik x ember egy ilyen tanfolyamra,aztán van elméleti képzés,majd vezetni kell néhány edzőmeccset,vagy vmit és ha jó vagy akkor továbbmehetsz?Etooka írta:
Csak felsőfokúval vezethetsz felnőtt meccset? Illetve ha leteszed ezt,hol kaphatsz 'melót'?
+1: Meg lehet ebből élni?
1.Elméleti képzés után van egy gyakorlati vizsga(1 meccs és nem szoktak meghúzni,akármilyen béna az illető). Aztán van egy fizikai viizsga,aztán az írásbeli és a szóbeli vizsgasocio66 írta:És ez úgy működik,hogy jelentkezik x ember egy ilyen tanfolyamra,aztán van elméleti képzés,majd vezetni kell néhány edzőmeccset,vagy vmit és ha jó vagy akkor továbbmehetsz?Etooka írta:
Csak felsőfokúval vezethetsz felnőtt meccset? Illetve ha leteszed ezt,hol kaphatsz 'melót'?
+1: Meg lehet ebből élni?
gergo9 írta:Valaki tudna ájálani egy szám. gép konfigot 100k körül. Ebbe nem kell hogy legyen se monitor se egér,bill. Csak maga a gép. Aki benne van az ilyenekben az pls segítsen már főleg a proci+alaplap+vga érdekelne.
Minden megyében van egy oktatatásért felelős vezető, és ő szervezi meg az adott "hivatal" a tanfolyamot. Nekünk(Veszprém megye) most volt decembertől márciusig. Nem tudom,máshol mikor van.socio66 írta:Etooka,mintha valamikor említetted volna,hogy elvégeztél valamilyen játékvezetői tanfolyamot. Érdekelne hogy hol lehet ilyen képzésen részt venni és hogy mennyibe került. Valamint hogy ez is úgy működik-e mint az edzőképző,ahol vannak szintek,vagy itt csak egyfajta van.
Meg szóval az egész úgy kompletten érdekelne,a tanfolyam részétől kezdve az esetleges meccsvezetésig minden,ami beletartozik ebbe a dologba.
Előre is kösz.