2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sztem Iniesta majdnem minden poszton fantasztikus. Látthatuk már középályásként, szűrőként, balszélsőként, de 1x még balhátvédként is, és mindenhol megálta a helyét. Univerzális játékos, és sztem ugyanolyan jó középályásként, mint támadónak. Viszont most én is a kp-n adnék neki lehetőséget, Henry jó formában van, övé legyen a balszél. De az sem lenne rossz ötlet, ha Ini a padon maradna jokernak, és egy defenzivebb kp-val kezdenénk, Busquestel és Touréval Xavi mellett.petejke írta:Iniesta egy fantasztikus középpájás. Nagy hangsúly a KÖZÉPPÁLYÁS poszton.
Hogy a Lyon ellen támadóként játszon, szerintem nem ésszerű. Ha gólt akarnak szerezni a fiúk, akkor kell valaki aki gólpaszt ad nekik. Csak Xavi egyedül nem bírja el a középpáját.
Szerintem a legjobb felállás a maximális keretből:
KAPUS(mindegy ki-sajnos)-D. Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Xavi, Y. Touré, Iniesta - Messi, Eto'o, Henry
De a jelenlegi helyzetben:
KAPUS(mindegy ki-sajnos)-D. Alves, Piqué, Márquez, Cáceres - Xavi, Y. Touré, Iniesta - Messi, Eto'o, Henry
Ma este szerintem ez a variáció fog pályára lépni és a középpálya uralni fogja a pályát.
Hát igenLG írta:Iniesta kiváló játékos, labdatartásban, cselezésben a legjobbak között van, passzolni is jól, az egyetlen nagy hiányossága a lövőtechnika, gólszerzés. Ha ez a hiányosság nem lenne, akkora klasszis lenne mint Messi. De azért igy is nagyon nagy zsugás.
Háát, véleményes. Saját posztján valóban. De Xavit nem tudja helyettesíteni, Xavi szervező/irányító kp., Iniesta nem.messi1996 írta:Iniesta szerintem jobb mint xavi tén y hogy mást típusúak d e Iniesta kreatívabb és gyorsabb!![]()
Ez még akár igaz is lehet...de Xavi-nál nem is lehetne jobb helyen a karmesteri pálca , akárcsak a válogatottban ,Iniesta nem tudná ilyen komplexen irányitani/kézben tartani az egész a kpályát és szerencsére nem is kell neki....messi1996 írta:Iniesta szerintem jobb mint xavi tén y hogy mást típusúak d e Iniesta kreatívabb és gyorsabb!![]()
És ilyenkor jön az, hogy ki mennyi gólt szerzetttitán írta:mellesleg ha Messi címeket nyer idén a Barca-val akkor vélhetően Ini is.. és sztem a Bilbao elleni match legjobbja ezuttal nem Messi volt
Ez így van, akármi történhet.. nemisértem, hogy miért támadsz ezért a kijelentésért.. a kedvedért átfogalmazom: én naon szeretném ha Ini eccé megnyerné az aranylasztit (mellesleg ha Messi címeket nyer idén a Barca-val akkor vélhetően Ini is.. és sztem a Bilbao elleni match legjobbja ezuttal nem Messi volt).. és nemtom hogy vagytok vele mert ugyan legutóbb CR nyerte a díjat mégis örült a lelkem mert nem a MU -ot képviselte kettő játékos is..Nem mondtam semmi olyat, hogy Iniestánál egy sor jobb középpályás van! Arról szól a fáma -abból indultunk ki-, hogy Ő lehet a nagy vetélytársa év végén Messinek az Aranylaszti szavazáson... (igaz még ez is nagyon messze van, akármi történhet)...
szerintem mind a ketten zseniálisak, gerrard rutinja nagyobb, a hírneve is sokkal és a csapatban betöltött szerepe is. félre ne értsetek, imádom Iniestát, de Gerrard egy élő legenda, és nem is véletlen!Andrisveres írta:Gerrard vs Iniesta
Inieről már leírták mibenjobb ,mint Steven.
DE! Gerrard 1000szer több meccset dönt el , pl nem ritkán távoli lövésekkel. Sztem Gerrard előbb rúgja be 30 ról ,mint Iniesta a 16osról , kis túlzással.
Totti egy gólerős támadó kp, csak miután megkoptatta az idő és a sérülések, Spal feltette csatárnak, hogy ne kelljen visszajárnia védekezni.Varatrix írta:Totti középcsatár!
Vagy én tényleg ilyen hülye vagyok?
Varatrix írta:Nem sajnos!dnske írta:A másodikból "sajnos" mind
Ufff: DNSke
Ő egy becsületes gyerek, és sokak kedvence annak ellenére, hogy nem sztár emberke.
Ő egy üde színfoltot visz a Barca szürke játékába.
(Persze nem mindig szürke az a játék.)
Őt egy 50 év múlva eggyüt fogják emlegetni Xavival, Peppel és Luis Enriquével.
Nem sajnos!dnske írta:A másodikból "sajnos" mind
Ufff: DNSke