Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Azért a Pool szntem semmivel sem erősebb a M.U.-nál, bőven látszik abból,h míg a M.U. a bajnokságban is tudja tartani a szintjét,és a blben is,addig a pool csak a blben. ráadásul ha már ellenfelek szintje,azért ez az Inter jelentősebb erőt képviselt mint az a Madrid, játékban is. mégse forgott igazán nagy veszélyben itt sem a továbbjutás.Sanama írta:...

Jó,igazad van kaphatott volna sokkal többet az Inter is.ozsimiki írta:...
volt szerencsém azt a meccset is megnézni, ha már szerencse, ennyi erővel az Internek volt szerencséje,h nem kapott 6ot, két meccset tekintve pedig 12őt, kb reálisan így nézett volna ki az összesített 12-5 a M.U. javára. attól kell elájulni,h az Inter már vesztett állásban támadgatni kezdett? otthon fel sem fogták első félidőben,h hol vannak, a M.U. kicsit máshogy kezdte az otthoni meccset, ahogy illik. Mint ahogy a BARCA is.Sanama írta:Én meg azt mondom,hogy jöjjön a MU.
Tegnapi meccsen nem nyújtottak valami hatalmasat,szerencsén múlott,hogy az Inter nem egyenlített.
Ameddig tudjuk tartani a jó formát,addig jöjjön a MU.
Ronaldo sem a tavalyi,Messi egyre jobb.
Én nem vagyok elájulva a MU-tól. Van egy hó kapusuk,védelmük,meg egy Ronaldo.
Én örülnék nekik,sokkal inkább,mint egy Poolnak.

A legjobb védelmünkben ősszel is a Rafa-Pique páros tolta. Akkor a mexikói és szélen Alves is jobb formát mutatott, volt Abidal és sokkal jobb volt a középpályás védekezésünk is. Főként ez utóbbi a kulcs, mert most nagyon harmatosak vagyunk ott. Ősszel max 2-3x jutottak el a büntető területünkig az ellenfelek, most majdnem minden támadással átszaladnak rajtunk.Fecooo írta:most nem azért, de sokan mit vártak ettől a védelemtől?
az őszi, szinte atombiztosan védekező 4esből 2 sérült, abból egyik a kapitány...

Puyi addigra felgyógyul. Szerintem meg a védelem nem volt annyira rossz csak 4:0-tól egy kicsit félválról vették az egészet.Léfe írta:Én is örülök, de... A védelem Pique kivétlével nulla. Egy MU rendesen nyomni fog és ott nem rugunk 6 golt. Ettől félek, ezen bukhatunk.