Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
teljesen Teljesen jól látod sztem.sajnos azt is tudomásul kell venni,hogy Puyol is már öregszik,egyre lassabb,sokan lefutják,és egyre több a hiba is.mondjuk marqezt is.marad a rutin...Piqué és Alves sztem most ők a oszlopok.a Yaya gyenge,lassú simán átmennek rajta az angolok...a középpálya ok,ugyan így a csatársor.a Man ,és a Pool maradhatna a végére...a többi üthető..szajko írta:A támadó szekcióba igen!Danka00792 írta: Végre láthattuk az igazi Barcát.
De a védelem nagyon gyenge a Lyontól 2-t kapni itthon? - Sok
Akkor egy MU rúghat ugyanúgy 2-t, akár 3-at.
És egy MU ellen 5 nem sűrűn megy be.
Védelemmel valalmit csinálni kell!
A támadó szekcióba igen!Danka00792 írta: Végre láthattuk az igazi Barcát.
Egy hét múlva Pénteken.skadi írta:és tudja valaki,mikor lesz a sorsolás?
Nem ide kértem, hanem a "Minden más" témakör "Portrék" topikjába!splinter írta:Kérlek alássan.....
Szóval! 26 éves Épületgépész technikus vagyok és kb 9 éves korom ota vagyok barca fan(vagyis 1991) a gyengébbek kedvéért....sok mindent megéltem a barca házatályán ez idő alatt....én még láttam Sztolycskovon élőben a gránátvörös-kék polot...
Nap mint nap olvasom az eurobarca.hu-t ide csak véletlenül regisztráltam magam.......hátha tudok egy kis ''okosságot' én is hozzátenni a kollegák írásaihoz, észrevételeihez vagy netalán véleményeihez....
elnézést kérek az 'tinis' írásért..de általában a forumokban csak igy értik meg az írásokat...szal nem ledegradálni akartam magam mr krojf.......
Ja még valamit..... ami furcsának tünhet...nem Focizok!!! teremlabdarugtam haverokkal régen..de ennyi....
capoerista és versenytáncos vagyok.....
Obrigado
splinter írta:Kérlek alássan.....
Szóval! 26 éves Épületgépész technikus vagyok és kb 9 éves korom ota vagyok barca fan(vagyis 1991) a gyengébbek kedvéért....sok mindent megéltem a barca házatályán ez idő alatt....én még láttam Sztolycskovon élőben a gránátvörös-kék polot...
Nap mint nap olvasom az eurobarca.hu-t ide csak véletlenül regisztráltam magam.......hátha tudok egy kis ''okosságot' én is hozzátenni a kollegák írásaihoz, észrevételeihez vagy netalán véleményeihez....
elnézést kérek az 'tinis' írásért..de általában a forumokban csak igy értik meg az írásokat...szal nem ledegradálni akartam magam mr krojf.......
Ja még valamit..... ami furcsának tünhet...nem Focizok!!! teremlabdarugtam haverokkal régen..de ennyi....
capoerista és versenytáncos vagyok.....
Obrigado
Szervusz kedves splinter koma!splinter írta:hi! Új vok itt!! SZal ugy tünik megtaláltuk a nyerő cipőket....
Na meg annyi még... A Barca meccsekre azok a hülye bírok mé nem bírnak má narancs vagy zöld trikóban vezetni?????????????????
Mást nem zavar? csak engem???
Csatlakozom Ozsihoz.Nem értem miért érzitek erősebbnek a Poolt...A bajnokságban mutatottak alapján semmiképp,a BLben pedig..Ez ellen a RM ellen a MU,Cselszkij is ütött volna párat meg sztem a Juve-Inter ellen sem mentek volna tovább.Jah és persze mi is tömtük volna őket.Szal sztem azért csalóka az a 4:0 a visszavágón.Ennyire azért nem olyan húdenagy a Liver FC,csak kellemes ellenfelet kaptak.Ennyi van a reálban.Uh érzésem szerint a MU nagyobb falat most is,de persze az ősriválisát sem írom le.De ha kijön nekünk a lépés,akkor nem lenne gond sztem egyik ellen sem.Most tényleg jöhet akárki!CSAK A BARCAAAA!!!ozsimiki írta:Azért a Pool szntem semmivel sem erősebb a M.U.-nál, bőven látszik abból,h míg a M.U. a bajnokságban is tudja tartani a szintjét,és a blben is,addig a pool csak a blben. ráadásul ha már ellenfelek szintje,azért ez az Inter jelentősebb erőt képviselt mint az a Madrid, játékban is. mégse forgott igazán nagy veszélyben itt sem a továbbjutás.Sanama írta:...
BARCA támadórészlege kimagaslik a mezőnyből, középpálya is nagyon magas szintet képvisel,de utána szntem a M.U. következik a sorban. majd meglátjuk, remélem lesz egy M.U.-Pool,és bebizonyítják a Sir-ék,h ki jobb csapat kettőjük közül.
+szintem minden M.U. mecset is láttam az idényben,és mostanában is, ez a formájuk már majdnem ott van ahol tavaly. Igaz szerencsére a BARCAé meg sokkal jobb mint tavaly.
Azért a Pool szntem semmivel sem erősebb a M.U.-nál, bőven látszik abból,h míg a M.U. a bajnokságban is tudja tartani a szintjét,és a blben is,addig a pool csak a blben. ráadásul ha már ellenfelek szintje,azért ez az Inter jelentősebb erőt képviselt mint az a Madrid, játékban is. mégse forgott igazán nagy veszélyben itt sem a továbbjutás.Sanama írta:...
Jó,igazad van kaphatott volna sokkal többet az Inter is.ozsimiki írta:...
volt szerencsém azt a meccset is megnézni, ha már szerencse, ennyi erővel az Internek volt szerencséje,h nem kapott 6ot, két meccset tekintve pedig 12őt, kb reálisan így nézett volna ki az összesített 12-5 a M.U. javára. attól kell elájulni,h az Inter már vesztett állásban támadgatni kezdett? otthon fel sem fogták első félidőben,h hol vannak, a M.U. kicsit máshogy kezdte az otthoni meccset, ahogy illik. Mint ahogy a BARCA is.Sanama írta:Én meg azt mondom,hogy jöjjön a MU.
Tegnapi meccsen nem nyújtottak valami hatalmasat,szerencsén múlott,hogy az Inter nem egyenlített.
Ameddig tudjuk tartani a jó formát,addig jöjjön a MU.
Ronaldo sem a tavalyi,Messi egyre jobb.
Én nem vagyok elájulva a MU-tól. Van egy hó kapusuk,védelmük,meg egy Ronaldo.
Én örülnék nekik,sokkal inkább,mint egy Poolnak.