Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ebbe ne menjünk bele... off: Nm találok 1 nyári munkát:Zsolti írta:Nagyon nagy figura!Énis azt bírom benne,hogy olyan laza,meg minden,casi,meg olyan besavanyodott.Mr. Master írta:Ja, ez szerintem is igaz. De sokkal jobban bírom a fura fazonokat, mint a "jómunkásembereket".
Valdes a kedvenc!
Nagyon nagy figura!Énis azt bírom benne,hogy olyan laza,meg minden,casi,meg olyan besavanyodott.Mr. Master írta:Ja, ez szerintem is igaz. De sokkal jobban bírom a fura fazonokat, mint a "jómunkásembereket".
Valdes a kedvenc!
Mi lenne? Perec papa egyik álma Nisterroy, Eto'o Ronaldinho, Henry, meg mindenki mellet... de nekem nem kell az a mufflonA. Gábor írta:má sorry, azt nem mondtam hogy jobb VV, mint a Casi, csak azt hogy idén ő kapta a lejobb kapus díját...![]()
Casi még jobb, de lehet hogy 1-2 év mulva nem így lex...![]()
Ja és a Buffon ügyetekkel mi van???
nézd ezen most kár vitázni h melyik ér többet, mert azt azért elég tekintélyes létszám is elismeri TŐLETEK h Casillas a legjobb kapus, tehát VV elmehet a díjával a ***baA. Gábor írta:anélkül h kötekedni akarnékColin írta: anélkül h kötekedni akarnék: Nem csaka reál, de egész spanyolország legjobbja... Ugye ő kapta a díjat... megelőzve AlonsotSzép volt Casillas! Büszkék vagyunk rád! (Na jó nem mindenki de én igen:))
ki lett a Zamora díjas???
anélkül h kötekedni akarnékColin írta: anélkül h kötekedni akarnék: Nem csaka reál, de egész spanyolország legjobbja... Ugye ő kapta a díjat... megelőzve AlonsotSzép volt Casillas! Büszkék vagyunk rád! (Na jó nem mindenki de én igen:))
anélkül h kötekedni akarnék: Nem csaka reál, de egész spanyolország legjobbja... Ugye ő kapta a díjat... megelőzve AlonsotA. Gábor írta:Mire??? hogy ekkorát csuvál????Colin írta:Hát attól függ kiA. Gábor írta:off : Casi éppen le akarja köpni az egyik csatárt.....![]()
![]()
De lehet irigykedni a kapusunkra
![]()
Jó, az igaz hogy a real legjobbja. Engem nem zavar!
Mire??? hogy ekkorát csuvál????Colin írta:Hát attól függ kiA. Gábor írta:off : Casi éppen le akarja köpni az egyik csatárt.....![]()
![]()
De lehet irigykedni a kapusunkra
![]()
nah itt is van. Ezzel nem Ordog-ot akarom idegesíteni, csak gondoltam beteszem. De lehet h ki is töröltetemOrdog írta:De engem személyszerint Casillas feje annyira idegesít... Nagyon ostoba arca van.![]()
Colin most öntötte ki a lelkét, megválaszották az közt. elnököt, már csak az aláíráson kell változtatni. Essünk túl gyorsan mindenen...![]()
Hálistennek.. az kéne még h a példaképem bárkás legyen! + még Yeste is volt évközbe téma h barcás lesz... ha ez a 2 átmenne hozzátok igencsak bizonytalan lennék... De! Hálistennek ilyen probléma nem fenyegetredlions írta:Én örülnék neki ha ez az "ostoba arc" minden héten Barça mezben lépne pályára!Colin írta:őő ez elvileg fix kép de ugyis lecserélem még a mai nap folyamán:) mondjuk Casillasra:) Báár Ordog szerint ostoba arca van CasinakBár ez csak álom...
Én örülnék neki ha ez az "ostoba arc" minden héten Barça mezben lépne pályára!Colin írta:őő ez elvileg fix kép de ugyis lecserélem még a mai nap folyamán:) mondjuk Casillasra:) Báár Ordog szerint ostoba arca van Casinak
De csak ha nem fintorog...Colin írta:őő ez elvileg fix kép de ugyis lecserélem még a mai nap folyamán:) mondjuk Casillasra:) Báár Ordog szerint ostoba arca van Casinakredlions írta:Colin!
Owent és Beckhamet vehetnéd kisebbre....
őő ez elvileg fix kép de ugyis lecserélem még a mai nap folyamán:) mondjuk Casillasra:) Báár Ordog szerint ostoba arca van Casinakredlions írta:Colin!
Owent és Beckhamet vehetnéd kisebbre....
Hát végülis megfelelő.. Mert inkább legyél ideges a vizsgák miatt meg inkább legyél 'hangulatember' mint h vmi komolyabb, konkrétabb dolog lenne emögött a néhol érthetetlen viselkedés mögöttCharlie írta:Colin: Semmi bajom,csak 1kicsit ideges vagyok mostanában,rohadt vizsgaidőszak!De semmi bajom veled...cask 1szer ilyen vagyok,egyszer meg amolyan.Remélem megfelelő válax volt,és érted mi az oka.
C.
na mindegy akkor ez nem jött beBoixos írta:egyáltalán nem azért, hanem mert sztem az ilyen jellegű "viták" (ha egyáltalán vitának lehet ezt nevezni), inkább ide valók. a humor topikba a humoros dolgok kerülnek (ki gondolta volna??) egyébként a másikban is mod vagyok.Colin írta:akkor folytassuk itt... De itt modi vagy csak azért akartál ide jönni
egyáltalán nem azért, hanem mert sztem az ilyen jellegű "viták" (ha egyáltalán vitának lehet ezt nevezni), inkább ide valók. a humor topikba a humoros dolgok kerülnek (ki gondolta volna??) egyébként a másikban is mod vagyok.Colin írta:akkor folytassuk itt... De itt modi vagy csak azért akartál ide jönni