de egészen más értelemben mint a madridista kolléga értette.
Irtam egy hozzászólást amivel egyértelműsitettem mire gondolok, de az valamely okból eltűnt.
Perez még el sem indult

HÁP-HÁP-HÁP-HÁP-HÁP
Jerzy Dudek, Julien Faubert, Fabio Cannavaro, Michel Salgado, Javier Saviola, Fernando Gago, Mahamadou Diarra, Gabriel Heinze, Guti, Royston Drenthe, Daniel Parejo, Christoph Metzelder, Javi Garcia, Rafael van der Vaart, Ruben de la Red
1.Dudeknek lejár a szerződése, régen tudni, hogy megy, lassan visszavonul.
2.Faubert idáig fél órát játszott, fél évre van vészmegoldásnak.
3.Cannavaro- na ő egy jó kérdés, lejár a szerződése, ő még maradna egy évet, de jelnleg senki nem foglalkozik az ilyen ügyekkel, mert ugye, rendes vezetése sincs a csapatnak....
4.A jó öreg csupasziv Michel valószinűleg visszavonul. Mekkora jobbhátvéd volt, te atya ég.
5.Saviola kiegészitőember volt rohadt nagy fizuval. Semmire sem vitte, nem is fog hiányozni senkinek.
6.Gago marad, remélem Diarra is.
7.Heinze pápá, ha jön helyette Navarro(mellesleg Barcelona nevelés, meg voltam vádolva azzal, hogy csak azokat látom, akik a szemembe vannak tolva, hát nem), akkor nagyon elégedett leszek.
8. Drenthe, Parejo - loan
9. Metz - vagy ő vagy Canna megy. Inkább ő menjen. Még német válogatott akar lenni, érthető, hogy játszani akar, sosem értettem, mit keres a spanyol bajnokságban.
10. Javi Garciat remélem soha többé nem látom a Real közelében, VDV meg mehet nyugodtan vissz a Bundesligába egy 15ösért.
11. De La Red szerintem marad, bár ki tudja, mit mondanak az orvosi vizsgálatok.