2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért a túlzott magabiztosság néha pofáraeséssel jár.Krojf írta:Amely csapatot kapjuk azt kell megverni!
Ez nem kívánságműsor, nem Bényi Ildikó vezeti.
Itt már bármelyik csapat jön szembe velünk át kell rajtuk gázolni!
Hívhatják akárhogyan is!
K.
na még egyszer de helyesen:))valaki kérdezte,.vasárnap a sport klub leadja a lyon elleni meccset:))Gabesz Barca írta:valaki kérdezte,vasárnap a sprtklubb leadja a lyon eleni meccset...
Azért Liverpoolnak vagy Mu-nak sem örülnének sokanpuma írta:Sziasztok!
Szerintem a nyolc közé került csapatok közül mindenki a Barcát szeretné elkerülni.Tény, jelenleg ilyen gólerős csatársor nincs egyetlen csapatnak sem.Lyon ellen ezt fényesen bizonyította a csapat.Remélem májusban ott leszünk Rómában!
Igen, köszi.gyuri03 írta:itt a kép linkje http://kepfeltoltes.hu/view/090313/eto- ... es.hu_.jpg
Enjoy írta:Hali!
A O.Lyon elleni hazai bl meccsen a 4. gól után lévő gólörömről van valakinek képe? Amikor Eto'o és Henry tiszteleg
Nagyon nagy jelenet volt
Nem olyan stílusú, mint mondjuk Lassana a Realban akit talán Davidshoz hasonlít leginkább, nagyon jó játékos. Régebben én is figyeltem ezt Yayánál, hogy mintha más dimenzióban mozogna, mint a többiek, mégis a végaredmény a lényeg, és azt gondolom, az kitűnő. Néha félpályárol felcselezi magát az ötösig, labdákat szerez,nagyon jól tartaja meg és tőle nem nagyon veszik el, hihetetlen fizikuma van. Tökéletes megoldás a posztján.manuel írta:Eléggé lassan fordul meg a labdával a pályán és ez visszont igaz!!! aki ezt nemigy látja az vagy hülye vagy vak.
teljesen Teljesen jól látod sztem.sajnos azt is tudomásul kell venni,hogy Puyol is már öregszik,egyre lassabb,sokan lefutják,és egyre több a hiba is.mondjuk marqezt is.marad a rutin...Piqué és Alves sztem most ők a oszlopok.a Yaya gyenge,lassú simán átmennek rajta az angolok...a középpálya ok,ugyan így a csatársor.a Man ,és a Pool maradhatna a végére...a többi üthető..szajko írta:A támadó szekcióba igen!Danka00792 írta: Végre láthattuk az igazi Barcát.
De a védelem nagyon gyenge a Lyontól 2-t kapni itthon? - Sok
Akkor egy MU rúghat ugyanúgy 2-t, akár 3-at.
És egy MU ellen 5 nem sűrűn megy be.
Védelemmel valalmit csinálni kell!
Ez nem lenne rossz, bár én egy keményebb ellenfelet szeretnék és a Villarealnak a verhető Portot. Mégpedig azért, hogy egy kis szerencsével 2 spanyol lehessen a 4 közt, megtörve ezzel az angol hegemóniát. Persze mondhatjuk,h akkor nem a hegemónia törne meg, hanem a villarealnak lenne szerencséje ( ami részben igaz is) ,de szívesebben látnám őket akkor is. Nekünk pedig egy erősebb ,de nem a bivalyerős kategóriából szeretnék ellenfelet. Pl Bayern vagy Arsenal. A Chelsea, pool, Mu hármasból valaki maradhat az elődöntőre meg a döntőre.Mental_Theo írta:Barcelona-Porto
Arsenal-Villarreal
Bayern-Liverpool
Chelsea-Manchester
mondjuk ezt elviselném,dehát majd lesz ami lesz. (valóssínűleg Chelsea-t kapunk)
teljesen Teljesen jól látod sztem.sajnos azt is tudomásul kell venni,hogy Puyol is már öregszik,egyre lassabb,sokan lefutják,és egyre több a hiba is.mondjuk marqezt is.marad a rutin...Piqué és Alves sztem most ők a oszlopok.a Yaya gyenge,lassú simán átmennek rajta az angolok...a középpálya ok,ugyan így a csatársor.a Man ,és a Pool maradhatna a végére...a többi üthető..szajko írta:A támadó szekcióba igen!Danka00792 írta: Végre láthattuk az igazi Barcát.
De a védelem nagyon gyenge a Lyontól 2-t kapni itthon? - Sok
Akkor egy MU rúghat ugyanúgy 2-t, akár 3-at.
És egy MU ellen 5 nem sűrűn megy be.
Védelemmel valalmit csinálni kell!
A támadó szekcióba igen!Danka00792 írta: Végre láthattuk az igazi Barcát.
Egy hét múlva Pénteken.skadi írta:és tudja valaki,mikor lesz a sorsolás?