Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te kis kegyetlen......Charlie írta:Mondjuk én nem büntetném azzal hogy menjen börtönbe,csak azzal hogy fogyassza el amival elkapták 1nap alatt.![]()
C.
Emberek!A real megelözött minket.....Maxi írta:Kicsit meglepődtem először hogy a bayarn vezet de után rájöttem hogí német oldal!Azé' ott vagyunk a harmadik helyen!
A világ szégyene ez az ember.remélem örökre abban a börtönben fog megrohadni!Charlie írta:Való Világos Segalról van szó gondolom,köszönöm szépen,végre letartóztatták ezt a kis semmirekello maffiózott,Miskolc szégyene volt eddig is,rohadna meg!Enrique írta:Kiit?? Ki ez a segal? Steven Segal?Kitfisto írta:Végra lettartoztatták ezt a Segal gyereket!
C.
Való Világos Segalról van szó gondolom,köszönöm szépen,végre letartóztatták ezt a kis semmirekello maffiózott,Miskolc szégyene volt eddig is,rohadna meg!Enrique írta:Kiit?? Ki ez a segal? Steven Segal?Kitfisto írta:Végra lettartoztatták ezt a Segal gyereket!
Akkor én nem veszem magamra,mert nem azért mentem ki Nürnbergbe,az Ausztrál ellenire mert épp volt 1 kis felesleges pénzem..Badi írta:Amúgy érzitek, hogy a Brazil-Argentin meccs után nagyon elszaporodtak az Argentin drukkerek...
(akinek nem inge, ne vegye magára)