Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ezért játszok én a sima 9.1.0-ás verzióval, ez már csicskaság ez a 9.3.0. Roma kieső első évben, Juve 16. Fiorentina bajnok.Victor_Valdes írta:Ekkora sz*rt még nem láttam.
Remélem nálam köt ki a Roma pár jó playája, pl: Vucinic, Aquilani (vagy ki), Mexes, Juan, Ochoa, Ménez.
Pénzem lesz dögivel, 100 misinél több.
Elsősorban gyere Irc-re, te már jártál ott, és imáid meghallgatásra találnaksocio66 írta:Az online fm-esekhez!
Érdekelne az online játék.
Elsősorban szükségem lenne a taktikai segédletre,amit ugyan le lehet tölteni fm-hungary-ról is,de nekem nem nyitja meg semmi a fájlt..
Nem értem, nekem működik.Z.Chris írta:Firefox-al nem lehet letölteni,Internet Explorel-el ha letöltöm és megnyitom a könyvtárat akor nem látszik semmi se!Nem tudnád elküldni MSN-en?A profilomban van a cimem!
Keresek nem sokára.Z.Chris írta:VV akor majd tudsz lökni 1 linket PÜ-ben?![]()
Ezt az oldalt az egyik fm-es társunk szerkeszti.socio66 írta:Ez volt a baj,köszi!Victor_Valdes írta:Túl sok edződ van, a játék egy kalap alá veszi a különféle edzőket. Pl.: lehet 20 edződ, neked van 21 (mert néha enged többet is) ha kirúgod az egyiket már lehet nem enged a helyére felvenni.
Gratulálok válogatottunk győzelméhez!
Am ez az online efemezés tök komolynak tűnik.Van ranglista meg minden. Ezt az oldalt pl. ki üzemelteti? Meg ki tette fel a kérdéseket?
Ez volt a baj,köszi!Victor_Valdes írta:Túl sok edződ van, a játék egy kalap alá veszi a különféle edzőket. Pl.: lehet 20 edződ, neked van 21 (mert néha enged többet is) ha kirúgod az egyiket már lehet nem enged a helyére felvenni.
Ezzel én is találkoztam már, rejtély.socio66 írta:Az miért lehet hogy kirúgtam a csapatnál az egy szem Fitness coach-ot és nem engedi a klub hogy újat vegyek fel,mondván már elég ilyen ember van?
Nem vírus, csak egyes vírusirtók annak látják.Z.Chris írta:Leszedtem a Reload-os verziót!Ha valahonnan megpróbálom leszedni az fm91_t1 nevezetü fájlt akkor a gépem azt jelzni, hogy virusos de bármelyk oldalrol akarom letölteni!Valaki nemtudna segiteni?![]()
Ha 07, akkor mindenképp figyelmedbe ajánlanék két brazil srácot: Egyikük Michel Schmoller vkp, vk( Figueirense-ha jól emlékszem, 2009 körül már nagyon jó. A játék indulásakor még nem is lehet igazolni, mert csak 16 éves, de késöbb megéri nagyon is!), a másik Lucas Winck( fogalmamnincsholjátszik, de nagy csatár lesz belőle 2011 tájékán)Perrero írta:Untam magam picit, így a 07et letöltöttem, de nem emlékszem, h ebben ki volt "Aquino" súgnátok-magyarul, jó fiatalok kellenek
-ebben még benne van Orbán Viktor is
Guardadoért szépen harcolok a Reallal, Arsenallal, és a Milannal