Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én azt mondom úgy lehet érteni,h van aki jobban ért hozzá.De mi ezzel a baj?Benga írta:Amúgy nem kötekedésből, de lehet úgy értelmezni, hogy nem értessz hozzá vagy úgy, hogy van aki jobban ért hozzá.
más:
Tiszta rossz kilyukadt a cipőm alja
Valami tipp, hogy mi húzza betonon valameddig?
Aha.Értem.Ha Te leírtad,h egyértelmű les akkor az úgy is van?Varga Tamás írta:Ez nem üldözési mánia, hanem ok-okozati összefüggés, bármennyire is hihetetlen. Ugyanis:
Én leírtam, hogy egyértelmű les volt, mire Te írtad, hogy egy hozzáértő véleményére lennél kíváncsi. Ergo, én nem értek hozzá. Nem kell hozzá egyetemi diploma, hogy az összefüggést meglássam.
Nincs, de ennek eldöntéséhez nem is kell. Szerintem úgy 20-21 év meccsnézés ennek eldöntésére kellő tudást biztosít. Elég hozzá a lesszabályt ismerni.Bányász írta:Mondtam ilyet egy szóval is?Varga Tamás írta:Ezek szerint én nem értek hozzá...
Nem tudok róla,h van játékvezetői vizsgád vagy bármi hasonló Etookának van ezért gondolom hozzáértőbbnek mint Te vagy én vagy bármelyikünk.De ha esetleg Neked is van akkor elnézésedet kérem.Értesz hozzá.Mint mindenhez...
Tamás!
Üldözési mániád van?Az ember ír egy hszt és Te egyből mindig a negatív dolgot hozod ki belőle...
Mondtam ilyet egy szóval is?Varga Tamás írta:Ezek szerint én nem értek hozzá...
Én a múlt héten befürödtem velelionelmessi19 írta:Lesz, azthiszem áprilisban kezdődik, ha jól emlékszem arra, amit Kis Ádám mondott a végén..kudu írta:Nem tudja valaki, hogy az RTL Klub-on mikor kezdődik a Showder Klub tavaszi szezon?
ha lesz ilyen...
Ez végülis úgy működött, hogy a novembert végig pihentem a sérülés után, decemberben megpróbáltam térdvédővel, megrándult, januárban szintén így jártam, azóta pedig ha sietek akkor szokott roppanni a térdem és bedagad. Tehát nem erőltetem, mert érzem, hogy gyenge.Etooka írta:Ráadásként ha a csont nem sérült, akkor végképp nem értem az 5 hónapot
![]()
Lesz, azthiszem áprilisban kezdődik, ha jól emlékszem arra, amit Kis Ádám mondott a végén..kudu írta:Nem tudja valaki, hogy az RTL Klub-on mikor kezdődik a Showder Klub tavaszi szezon?
ha lesz ilyen...
Rándulás és 5 hónap?barca99 írta:...
Sosem fociztam még sehol csak hobbibólbarca99 írta:Kiki, neked pedig hogy jött ez a nagypálya? Vagy régebben is fociztál, csak én nem tudtam róla?![]()
Jó kérdés.Etooka írta:...
Valóban szükségünk van rátok, de attól még igaza a hsz-od első fele is.vicky.girl írta:Ach, ezek a pasik... Hiába mondjátok, hogy nektek nem kell csaj... Meg hogy kiállhatatlanok vagyunk és nehéz velünk... Ez mind igaz, csak amikor végre felnőtök, rájöttök, hogy nélkülünk egyszerűen nem tudtok élni, szükségetek van ránk!
Hali!barca99 írta:...
ezek a nők!... amúgy ki mondott ilyet? az vagy meleg vagy ... nem is tudomvicky.girl írta:Ach, ezek a pasik... Hiába mondjátok, hogy nektek nem kell csaj... Meg hogy kiállhatatlanok vagyunk és nehéz velünk... Ez mind igaz, csak amikor végre felnőtök, rájöttök, hogy nélkülünk egyszerűen nem tudtok élni, szükségetek van ránk!
Melyik volt az az elvetemült, aki ezt mondta?!vicky.girl írta:Ach, ezek a pasik... Hiába mondjátok, hogy nektek nem kell csaj... Meg hogy kiállhatatlanok vagyunk és nehéz velünk... Ez mind igaz, csak amikor végre felnőtök, rájöttök, hogy nélkülünk egyszerűen nem tudtok élni, szükségetek van ránk!
Köszönjük szépen! Hát, ami azt illeti, volt ordítás rendesenVIII.Henrik írta: Rivaldo11, természetesen gratulálok Neked és a Társaidnak a győzelemhez! Utolsó két percben lőni a győztes gólt?! Hát mit mondjak, nem kis katarzis lehetett.![]()
Természetesen.VIII.Henrik írta:Barca99, első az egészség azért tudod Te is! Remélhetőleg épen léphetsz hamarosan a pályára, és sokáig rúghatod a bőrt a többi fórumos focistával!