Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen találóan elneveztem 2 éve, amikor leigazoltuk nem?Ronaldinho&Barca írta:Nem hiába "szikla" a beceneve.Ámulok és bámulok, ismét kalapot emelek. Nagyjából egész bayern támadásokat elintézte.. hátul már csak a labda lepasszolása maradt a fiúknak.
CSAK A YAYA TOURÉ!!!
tökéletesen egyetértek!Etooka írta:Ismét újabb szintre lépett![]()
Nem sorolom fel a pozitív jelzőket, mert a mai játékára is ráillik az összes...
A védekező középpályás
amikor 2 éve megérkezett, mindenki azt kérdezte, hogy ő az Arsenalos Touré testvére? mostmár mindenki az Arsenalosról kérdezheti, hogy ő a YaYa testvére?Etooka írta:Ismét újabb szintre lépett![]()
Nem sorolom fel a pozitív jelzőket, mert a mai játékára is ráillik az összes...
A védekező középpályás
Valóban "jókor jött" a sérülése.barca99 írta:Két hét gyengusz, soha jobbkor.
Mondjuk Kerrik' is igen messze áll Yayától...sőt, Cambiassonál is jobbnak tartom-nem is kevéssel.gekkodan írta:Ne vicceljünk már. Fletcher?Nyilasi18 írta:csá. Nem tudom hogy miért istenitik Yaya Tourét.Szerintem Fletcher sokkal hasznosabb,jobb és megbízhatóbb játékos.
Nyilasi18![]()
![]()
Legalább egy Essient, vagy egy Cambiassot írtál volna testvérem. De ha már Manchester, akkor Carrick. Semmiképpen sem Fletcher.....
Ez most komoly ?gekkodan írta: Mivel védekező középpályásról van szó, nézzük a rájuk legjobban jellemző adatot, a labdaszerzéseket.
2008/2009:
Yaya Touré: 197 labdaszerzés
Na várom az adatokat
Igazad van Essient ki is cserélem Mascheranoval!Afrikába nagyon jó védekező-középpályások vannakmenczel írta:Hát nálam is benne van a top3 ban de utána és elötte teljesen más következik az én listámon. Sztem Essien a legjobb majd Yaya és CambiassoSkeraj írta:Sztem Yaya Touré benne van a világ 3 legjobb védekező-középpályása között Sissoko-val és Mascherano-val együtt!És hát nem csak a védekezésbe jó,elég ha csak a Mallorca ellen lött góljára gondolunk.Fletcher nem érheti utól.
Hát nálam is benne van a top3 ban de utána és elötte teljesen más következik az én listámon. Sztem Essien a legjobb majd Yaya és CambiassoSkeraj írta:Sztem Yaya Touré benne van a világ 3 legjobb védekező-középpályása között Sissoko-val és Mascherano-val együtt!És hát nem csak a védekezésbe jó,elég ha csak a Mallorca ellen lött góljára gondolunk.Fletcher nem érheti utól.
Figyelem a M.U. meccseket is, nem azt írom, hogy Fletcher gyenge játékos, de ha te figyelnéd a BARCA meccseket,már tavaly is akár, Toure játéka semmivel sem rosszabb,sőőőt. +elég egyértelmű,h kollegád miért írta amit, több hasonlóra én személy szerint nem is reagálok. Yaya-tól is lehetne bőven meccseket sorolni,amikor világklasszis teljesítményt nyújtott.©@ς& írta:Egyetértek Nyilasival, Fletcher sokkal sokszínűbb játékos mint IgenIgen Touré. Az hogy néhányan elítélik mert nem olyan nagy név mint pl Ronaldo, de nem egyszer nyilatkozták hogy hihetetlen fontos szerepe van Macnhester-ben, mindig bevethető, szívvel-lélekkel játszik, és egyre ügyesebb. Belső középpályáshoz képest pedig kifejezetten gyors. Nagyon alul van értékelve, de aki figyeli a MU meccseket tudja hogy egy kíváló játékos. Nem véletlen játszik általában a rangadókon.
Természetesen a nézd meg ezt című szókapcsolatom "enyhe" iróniával volt fűszerezve...Nyilasi18 írta:Akkor nézd meg a tavalyi Real elleni 4-1-es meccset v. a Numancia ellenit.
Nyilasi18 írta:csá. Nem tudom hogy miért istenitik Yaya Tourét.Szerintem Fletcher sokkal hasznosabb,jobb és megbízhatóbb játékos.
Nyilasi18
fiatalság, bolondságNyilasi18 írta:csá. Nem tudom hogy miért istenitik Yaya Tourét.Szerintem Fletcher sokkal hasznosabb,jobb és megbízhatóbb játékos.
Nyilasi18
Nézd meg a MU-Pool 1-4-et ilyen alapon...Nyilasi18 írta:Leírtam már hogy megbízhatóbb meg hasznosabb. Egyébként nézd meg h a Chelsea ellen hogyan játszott (MU - Chelsea 3-0)