Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.03.30. 13:52:49

Táppénz. "Hurrá"!!

Most nézhetek filmeket. A tv-ben most forog az A múlt nélküli ember, aztán a Páran párban, régi, de annál nagyobb kedvenc vígjáték sorozatomat nézem meg. Most kezdtem el a 3., utolsó előtti évadot, de már most sajnálom, hogy nem lett 5. évad.

Este pedig újra Showder klub?! Végre! Bödőcs 4ever! :D
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.03.30. 13:42:03

már nagyon itt volt az ideje, kedvencem a showder klub :D :D
amúgy mennek az ismétlések 15:00-kor a cool-on hétközben, szombaton pedig 22:00-kor

amúgy mindenkit csípek, egyedül egy embert küldenék el onnan, mert idegesítő néha és egyhangúak az előadásai, ő pedig TraBarna

először még vicces volt a belső égésű motorokkal, de a harmadik negyedik alkalommal már unalmas kicsit
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
skadi
Capitá del Barça

2009.03.30. 11:42:02

helló!
lehet hogy már kitárghyaltátok,söt,valószínü,de mindenki,aki még nem látta, nézze meg az A Mágus (The Illusionist) c. filmet..
10es skálán minimum egy 9es!
lui1698
Llegenda del Barça

2009.03.30. 10:49:49

Perrero írta:22:15 RTL Klub - SHOWDERKLUB!!!
na végre, már elvonási tüneteim voltak :lol: \:D/
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.03.30. 00:18:46

Simpson, Family Guy, Animék :D

filmsorozat: Smallville és csillagkapu :D
ennyi :D
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.03.29. 23:35:40

Van aki néz anime sorozatokat? Sok jó van... Ha nem hát nem... (De ha valaki mégis akkor meg tudná mondani nekem, hogy mikor lesz a Bleach folytatása???)
FCBarca88
Capitá del Barça

2009.03.29. 22:32:04

lui1698 írta:Ki ismeri a Family Guy-t?

Most kezdtem el nézni, borulok rajta.
Nincs olyan jó, mint a SP, de király :!:
Ízlések és pofonok,de nekem ez a kedvencem, persze Homer Simpsonékkal együtt.
Stewie a fő kedvenc :) ja és a halál:) nem sok részben van, de amibe bekerült... :D
Egyik kedvenc jelenet
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
lui1698
Llegenda del Barça

2009.03.29. 22:23:43

Ki ismeri a Family Guy-t?

Most kezdtem el nézni, borulok rajta.
Nincs olyan jó, mint a SP, de király :!:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Szandi
Főnökasszony

2009.03.28. 20:24:30

Bányász írta:Szandi!
Where the Wild things are trailer

A film amiről valahova képet is linkeltél.Egyébként nálam a várólista tetején van.Amúgy gyaníthatóan el fog veszni vagyis nem fogod ezt olvasni de majd írok pü-t is nemsoká. :wink:
Kösziii szépen. Fujdenagyon várom. Spike Jonze azért egy garancia sztem. :) Emlytettem Zozznak a Zuhanást, és azóta megint bele vagyok őrülve abba a filmbe... be kéne tiltani vagy nemtudom, de ha egyszer megnézed, nem lehet többé szabadulni tőle baaasszus :)

Ma, ha isten is úgy akarja, 21.45kor ÁDÁM ALMÁI A DUNA TV-N!
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.03.27. 16:35:33

Megnéztem a Seven Pounds(Hét élet) című filmet.Erősen ajánlós.Szerintem iszonyat jó film.Nagyon tetszett.Will Smith nagyon jól játszik benne.

Ez tök érdekes egyébként.Hihetetlen jó színészek vannak Amerikában.Mármint az ilyen akció meg nem igazán komolyan vett színészek is nagyon nagyokat tudnak játszani.Will Smith ebben meg a Boldogság nyomában is nagyot játszik,de említhetem Ben Stillert a Reign Over Me-ből vagy épp Will Ferrelt a Felforgatókönyvből...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.27. 11:52:31

Lost S05.E10:

Lassabb rész volt mint az előzőek ,de így is tetszett, a vége meg elég nagy wtf,bár abban a pillben tudtam, h Ben nem fog meghalni, ill gondolom, kicsit fura lenne, meg kb az egész sorozat értelmetlenné válna. majd a sziget vhogy meggyógyítja. vagy ismét Jack, bár akkor lebukna.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.03.27. 11:41:30

A héten láttam az Elrabolva (Taken) című filmet.Pozitív csalódás volt,mert úgy indultam neki,hogy sablon sztori,sablon jelenetek.Ennek ellenére nagyon pörgős,s kevésbé irreális (persze azért az is van benne rendesen,mármint irrealitás),szóval ajánlom figyelmetekbe. :wink:

A sorozatokat kedvelőknek pedig pár,általam nem rég felfedezett sorozatot ajánlanék,ha unatkoznak:

Friday Night Lights:Amerikai foci,középiskola,fordulatok,nekem az első szezon tarolt,a második kicsit laposabb,most a közepén járok.Aki pl. szereti a Tuti Gimit (One Tree Hill) annak ez is ajánlós,mert szerintem még jobb is,mint az elődje és egyes mellékszerepekben feltűnnek az OTHból jól ismert szereplők is. :wink:

Fringe:Már elindult az egyik magyar tv csatornán is Rejtély címen.Pörgős,érdekes,a Dr. Walter Bishopot alakító John Nole szerintem eszméletlenül jól játszik a sorozatban,emellett még feltűnik a Dawson és a haverokból Joshua Jackson is,az egyik főszerepben.Nekem ez is bejön. 8)

Dollhouse:Nem rég landolt a sorozat piacon,még csak az első részen vagyok túl,de érdekesnek tűnik.Az első kettő sorozatnál,amit az előbbiekben "elemeztem" nem jobb,de szerintem érdemes belekezdeni.A főszereplő Eliza Dushku,aki elég jól ismert a férfi nézők körében (bár nekem nem nyerő),szóval már ezért megéri megpróbálni a sorozatot. :)

S persze maradtak a régi kedvencek.A Supernatural tetszik,bár kicsit zavar Dean,új,depressziós énje és Sam baromságai,mert így kevesebb a jó beszólás és csak a komolykodás megy,de a story jól alakul.Vannak benne nagy bakik,pl. az angyalok ököllel irtják egymást,ami szerintem nevetséges megoldás .A Heroes is beindult,az előző szezonhoz képest ez a szezon hatalmas előrelépés,mert sokkal izgalmasabb és összetettebb,mint a második volt,ahol tőlünk majdnem cancelt kapott.A How I Met Your Mother zseniális,mint mindig,bár itt is becsúsztak gyengébb részek,de ez szerintem természetes.Most kezdtem el a családdal elölről,s így negyedszerre néztem meg az első szezon részeit,s kb. harmadszorra nézem a második szezont,megunhatatlan.A Prison Break is jön lassan,ismét,kíváncsi leszek,hogy fejezik be az egész sztorit. :)

Hát,ennyit a filmekről,most megyünk a héten a 3D-s Véres Valentinre,bár nagyon parás vagyok,éppen ezért nem rajongok a horror filmekért,de drága barátnőm megígértette velem,így elmegyek vele,kíváncsi leszek,hogy milyen 3D-ben.Emellett még tervben van a Spirit - a Sikító város című film is,amit most adnak a magyar mozik,de arra valszeg csak jövő héten kerül sor.Azt eléggé lehúzták,szóval..de majd kiderül. 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
miihii
KHAL

2009.03.27. 02:19:42

Megnéztük a Csak lazán (Be Cool) c. filmet.
Nem olyan új már,de eddig nem volt terítéken.NAgyon ajánlós!
Chili Palmer újra a pályán :D HAtalmas dumák,óriási sztárparádé.(Pölö: Travolta,Thurman,The Emperior,The Rock,André 3000,Keitel...)
Egy énekes kicccssajt be kéne futtatni.Erre meg is lenne a jelentkező.Több is 8) Itt kezdődik a gubanc.
Jó kis film.A Szóljatok a köpcösnek! folytatása,de önmagában is élvezhető és szórakoztató.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
miihii
KHAL

2009.03.25. 23:52:48

Találtam egy pár király stand upos pakkot torrentben.
2 napja ezt hallgatom,fetrengek :D
Showder Klubos srácok előadásai. 8)
Már nagyon várom az új részeket,csípem az arcokat :P
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.03.25. 23:25:48

Szandi!
Where the Wild things are trailer

A film amiről valahova képet is linkeltél.Egyébként nálam a várólista tetején van.Amúgy gyaníthatóan el fog veszni vagyis nem fogod ezt olvasni de majd írok pü-t is nemsoká. :wink:

A filmbuzin látható egy elég klafa kis Jégkorszak 3 trailer meg egy Crank 2.Amibe ugyan nincs sok újdonság de a dizájn az nagyon frankó.

Szóval a rajongók sztem csekkolják.

Én is megnéztem mostanság pár filmet.

Role Models:
Jobbra számítottam.Legalábbis a szereplőgárdát ismerve.Sokkal jobbra.Néha nevettem azért de többet vártam.Egy nézést tán megér.

Marley meg Én:
Családi film.Kisgyerekkel vagy barátnővel.Barátnő nélkül sztem ne erőltessétek bár ízlések és pofonok.A kutya jó fej benne meg Jennifer Aniston szép...

Madagaszkár 2:
Nekem már az egy se tetszett.A kettő meg végképp nem.Nem sikerült megnevettetniük...nekem lapos nagyon.

Puskás,Hungary:
ŐŐő érdekes.Jó,méltó emléket állít Öcsi bácsinak.Remekül érzékelteti mekkora ember volt.Viszont nekem kicsit kevés.Vagyis szerettem volna sokkal többet megtudni róla.De így se panaszkodom mert tényleg jó film!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Titinho
Director del Fútbol

2009.03.25. 11:05:23

Na megnéztem én is egy pár filmet, íme néhány:

Ausztrália - Nekem nagyon bejött ez a film. Igaz, hogy néha már a fülemen folyt a nyálam, van egy-két nyálas filmrészlet benne, de belefért. Az összképet tekintve mindenképpen pozitív, nagyon izgalmas és tele van fordulatokkal a film. Én nem csak egy Oscar-jelölést adtam volna neki. Nálam 10/9-es. :wink:

Spíler (RocknRolla) - Az ilyen filmekre mondják, hogy "vagány" egy film. :) Gerard Butler jót játszott, de a többiek is jók voltak. Jó kis pörgős film, tényleg hasonlít egy kicsit a Blöff-re. Guy Ritchie jót alkotott ismét. Nálam 10/8.

Sasszem (Eagle Eye) - Az előzetesek alapján egy teljesen más filmet láttam, mint amire számítottam, de így is tetszett. Ez a film is folyamatosan pörgött, nem sűrűn állt le, voltak jó akciók, látványos autóborulások benne. Egy unalmas hétvégi délutánon, megfelelő kikapcsolódást nyújt. Nálam 10/7,5.

A szabadság útjai (Revolutionary Road) - Ezt a filmet előzetesen nagyon vártam, hiszen hallottam róla jókat. Hát nekem nem nagyon jött be... :? A film felénél már néztem, hogy mikor lesz már vége, mert sejtettem a végét. Jó hogy megkapta Kate Winslet érte a Golden Globe-ot, de elég unalmas egy film na. Egy kritika az egyik filmes portálról:
Jó alaptörténet, remek színészek, mégis néha unalmassá és kiszámíthatóvá váló filmdráma rosszul eltalált zenével.
Nekem is ez a véleményem. Nálam 10/5.

Majd most fogom megnézni a Benjamin Buttont (nekem ezt ajánlották sokan), a Gettó milliomost (Slumdog M., kíváncsi vagyok rá márcsak a 8 oscar miatt is), a Hét életet (Seven pounds), Elrabolva (Taken), Underworld - A vérfarkasok lázadása, Watchmen. Majd ha megnéztem ezeket is majd leírom, hogy hogyan tetszettek. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Stelios
Jugador del Barça

2009.03.24. 19:22:04

SM-hez csak annyit, hogy nem tudom felfogni, hogy hogyan lehet, hogy pár embernek nemhogy nem tetszik, még le is szrozza a filmet. :roll:

Az én örök toplistámon benne van az első 5-be. 8) Kötelező olvasmányok mellett belehetne vezetni kötelező filmeket is. Mert ez pl. az.

EZ a zene meg egyszerűen zseniális.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.03.24. 14:49:59

Martyrs juj, aki szeretik kicsit a brutalitást, szeretnek borzongni azoknak ajánlós film. Nagyon kegyetlen és beteg története van, van benne parás rész is, de nem az a típusú. Akinek a tini horrorok már betesznek az idegeinek, az nagyon ne nézze meg!

A mágus ha a Tökéletes trükk adta, érdemes megnézni. Nem übereli, de nagyon jó kis agyafúrt film.

A hullám jó kis ízelítőt ad abból hogy mennyi választ el minket az újabb világháborútól /szerintem/
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.03.24. 13:57:19

Leomessi14 írta:Latta valaki a "Mirorrs" cimu filmet??
nagyon jó, érdemes megnézni, nekem a vége is tetszett, kicsit olyan silent hill-hez hasonló a vége

amúgy erről jut eszembe: látta valaki a silent hill c. filmet? nekem abból a filmből a vége előtti rész nem volt tiszta amikor még a városban vannak... ha látta valaki mostanában elmagyarázná?
:wink:
miihii
KHAL

2009.03.24. 13:08:23

Van egy olyan problemom,h a WIRE 4. évadjának 5. és 6. részéhez nem találok sehol sem feliratot.Akinek megvan,esetleg el tudná juttatni nekem vmi úton-módon?
Előre is köszönöm!
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.03.19. 08:03:46

miihii írta:Hősök fanoktól kérdezném:
a héten nem volt új része a sorozatunknak?
Mert nem naon akaródzik találkoznom vele sehol.
Illetve 1 site-on igen,de 1 találat van csak,ez is igen fake gyanús...

Am nem tom Ti h vagytok vele,de a 3. évad folytatásának az eleje elég lagymatag volt,annyira nem voltam oda tőle.De most,ahogy haladnak a dolgok,egyre inkább bejön. Sylar vs Apu elég komoly volt pölö.
én nem vagyok (már) fan, de barátnőm mondta (mert ő az) :D hogy ezen a héten nem volt/lesz...
miihii
KHAL

2009.03.19. 07:47:01

Hősök fanoktól kérdezném:
a héten nem volt új része a sorozatunknak?
Mert nem naon akaródzik találkoznom vele sehol.
Illetve 1 site-on igen,de 1 találat van csak,ez is igen fake gyanús...

Am nem tom Ti h vagytok vele,de a 3. évad folytatásának az eleje elég lagymatag volt,annyira nem voltam oda tőle.De most,ahogy haladnak a dolgok,egyre inkább bejön. Sylar vs Apu elég komoly volt pölö.
abreu
Jugador d'estrella

2009.03.18. 17:22:20

Hello! Nem tudjátok véletlenül, hogy a "Gól!" cimű filmnek van-e 3-dik, része, ill. h lesz-e, és ha igen, mikor?
Az első két rész nagyon tetszett, és azt hallottam h lesz 3. része is. :roll:
Deus
Boixos Nois

2009.03.18. 17:16:56

Bányász írta:Egyébként vannak értelmetlen részek.Pl a full szétpáncélozott agyonfegyverelt kamiont,h nem tudják otthagyni?Ez számomra rejtély.. :)

gondolom azért mert állta az utat, kígyózott az úton + lerövidítette a pályát mellékutakkal
KépKép
Válasz küldése