2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
na végre, már elvonási tüneteim voltakPerrero írta:22:15 RTL Klub - SHOWDERKLUB!!!
Ízlések és pofonok,de nekem ez a kedvencem, persze Homer Simpsonékkal együtt.lui1698 írta:Ki ismeri a Family Guy-t?
Most kezdtem el nézni, borulok rajta.
Nincs olyan jó, mint a SP, de király
Kösziii szépen. Fujdenagyon várom. Spike Jonze azért egy garancia sztem.Bányász írta:Szandi!
Where the Wild things are trailer
A film amiről valahova képet is linkeltél.Egyébként nálam a várólista tetején van.Amúgy gyaníthatóan el fog veszni vagyis nem fogod ezt olvasni de majd írok pü-t is nemsoká.![]()
nagyon jó, érdemes megnézni, nekem a vége is tetszett, kicsit olyan silent hill-hez hasonló a végeLeomessi14 írta:Latta valaki a "Mirorrs" cimu filmet??
én nem vagyok (már) fan, de barátnőm mondta (mert ő az)miihii írta:Hősök fanoktól kérdezném:
a héten nem volt új része a sorozatunknak?
Mert nem naon akaródzik találkoznom vele sehol.
Illetve 1 site-on igen,de 1 találat van csak,ez is igen fake gyanús...
Am nem tom Ti h vagytok vele,de a 3. évad folytatásának az eleje elég lagymatag volt,annyira nem voltam oda tőle.De most,ahogy haladnak a dolgok,egyre inkább bejön. Sylar vs Apu elég komoly volt pölö.
Bányász írta:Egyébként vannak értelmetlen részek.Pl a full szétpáncélozott agyonfegyverelt kamiont,h nem tudják otthagyni?Ez számomra rejtély..