Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sajnosSanama írta:Giovinco megint nagyot játszik,gólpasszt is jegyez már.
Roma elég gyatra meglátszik a sok sérült.
Szerintem a Juve még 1et lő és behúzza a meccset.
Ronaldinho meg ahogy elnéztem, uújabb kilókat szedhetett fel, hihetetlen mennyire lassú és kötött lett a mozgása. A 88 sztem lehetne akár a tömege is.Sanama írta:Ez igaz . Inzaghi 300gólnál tart,gratula neki.ozsimiki írta:kész röhej ez a milán3 helyzet 3 gól,közben semmit sem csinálnak, már múlt héten is hasonló volt. jaj de jó,h idén se nyernek semmit sem.
Roma közben meg 2-1es hátrányban van a Samp ellen.
Multkor tripla,most dupla.
ettől függetlenül se bajnokságot se semmit nem fognak nyerni idén sem.
ui: Shevat sajnalom. 5-1nél mutatták,ahogy tapsol.. Mi lett belőle is,hogy elrontotta a karrierjét egy Angliai kiruccanással
Pffff,ezt durván eltalálta,bakker!Game90 írta:Ibra 2. gólja:
http://www.youtube.com/watch?v=zKqUyQI3XI4
Frey ütötte rá a labdát...Fecooo írta:mutatok egy képet:
http://static.nemzetisport.hu/db/03/26/ ... 7dd2bb.jpg
a címe: Ibra, the handball player
Gyerekek ez semmire se lenne nélküle szinte értelmetlen, mivel ott játszik, csupán irigységre utal ( mondom ezt úgy,h nem szeretem az intert, nagyon nem és nem is tartom egy jó csapatnak). A Mu meg szeretitek bevonni ebbe a körbe, de ez sztem butaság, más dimenzió ezekhez képest, egy zseniális edző csapata, amely azért nem antifocit játszik mint az Inter,hanem képes nagyon sokszor jó futballra is, kevés a gól,mert rossz a helyzetkihasználásuk. Persze nem játszanak olyan focit mint a barca, még olyat sem mint az Arsenal, de közel vannak hozzá. A Chelsea meg a pool akkor már sokkal inkább.Fecooo írta:az a poén, h a "hűűdekirályinter" semmi se lenne nélküle...socio66 írta:Te jó isten mekkora gól Ibrától!![]()
Még Frey is inkább visszahúzta a kezét..![]()
109 km/h-el küldte kapura a labdát a svéd..vazze
inter=real=mu szinte...
mind3 csapat eredményfocit játszik, sajnos eredményesen és nem kevés mákkal...
(jah és mind3 unszimpatikus nekem, csakh enyhén fogalmazzak...)
most olvasom, h megint kézilabdázott az inter...konkrétan ibra az első gólja előtt...
zsinórban kb a 4. meccsük, ahol a javukra tévednek... persze az egész bajnokságban sajnos ez már megszokott, de akkor is undorító...
és ez már a real-t segítő ítéletekhez se hasonlítható...
Mondtam,hogy nem?Egy szóval sem,de nem ezen múlt,hogy kikapott a fio,hanem a 0 helyzetkihasználásukon.Nem kéne minden győzelmet a csalásra fogni,mert már nevetségesek vagytok.bando8 írta:5 sárga??... mit csinált a Santon a szegény gyerek kb agyonrúgta szegény fiorost. simán azonnali pirosat érdemelt volna... ott is az inter kárára tévedett a bíró.
Saviola írta:Ezt jelzi a 5 sárga és egy piros (Muri) szemben a fio 1 sárgájával.Komolyan viccesek vagytok.Fecooo írta:zsinórban kb a 4. meccsük, ahol a javukra tévednek... persze az egész bajnokságban sajnos ez már megszokott, de akkor is undorító...
és ez már a real-t segítő ítéletekhez se hasonlítható...