Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ejha..bekezdtek a laziós fiúklluisllach89 írta:Háát... 4 perc után 2-0 a LazionakBoixos írta:
remélem, most is meg fogtok égni, ne mondd, h nem szóltam előre.
Háát... 4 perc után 2-0 a LazionakBoixos írta:
remélem, most is meg fogtok égni, ne mondd, h nem szóltam előre.
mert ez a világ rendje amigo.el fuero írta:....Tavaly fordítva volt a képlet. Nekünk ment a szekér, riomma döcögött és mégis megvert minket.
azért annyival jobb idén az inter a milannál, mert kétszer, de talán háromszor is többet futnak, mozognak egy meccsen. a malacképű ancelotti egyszerűen nem tudja motiválni, feltüzelni a csapatát egy-egy meccsre, és hagyja, hogy menyjen 90 percig a lötyögés, lazsálás. igaz, soha nem tud egy teljes kerettel bajnokira készülni, mert mindig akad egy halom sérültje, de ezt is magának köszönheti a csapat, mert évek óta járókeretes playákat igazolnak. azok meg nem bírják már lehúzni a szezonokat... de ha akarnak játszani a sztárok, akkor szép focit nyomnak, ezt bizonyítja a legtöbb lőtt gól a bajnokságban.Varatrix írta:Ozsinál van az igazság, siralmasan gyenge az olasz bajnokság.
Ha csak azt nézzük, hogy egy olyan fos mint az inter képes vezetni a bajnokságot.
Egyszerűen visszataszítóan játszanak.
A Milant egyszerűen nem értem. Viszonylag jó kerettel nem képesek semmit mutatni.
A Roma csak hullámvölgyben van, év végén érkezik néhány jó fiú Pl: Podolski aztán rendben leszünk!
Ne haragudj, tényleg.Varatrix írta:Ozsinál van az igazság, siralmasan gyenge az olasz bajnokság.
Ha csak azt nézzük, hogy egy olyan fos mint az inter képes vezetni a bajnokságot.
Egyszerűen visszataszítóan játszanak.
A Milant egyszerűen nem értem. Viszonylag jó kerettel nem képesek semmit mutatni.
A Roma csak hullámvölgyben van, év végén érkezik néhány jó fiú Pl: Podolski aztán rendben leszünk!
Az Interrel az lehet a baj, mint mostanában a Reál túl nagy a játékosvándorlás a játékosok nem a klubért, hanem a fizetésért küzdenek. Ezért nem szimpatikusak ezek a csapatok. Pedig játosállományt tekintve az Intert semmivel se érzem gyengébbnek a Munál. Adriano, Ibra, Cambiasso, Maicon remek játékosok. Csak nincs csapatépítés.úgy összességében azért az olasz klubfoci sehol sincs , annyira nem is bánom, maradt az Udinese mint zászlós hajó, az Uefában.
A 2. felejtsd el.Fecooo írta:nekem már csak 2 dolog lenne fontos a Serie A-ban:
1. a Roma érje el a 4. helyet
2. ne az inter legyen a bajnok...