2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És mekkora lenne már,ha tényleg elindul és megválasztják?socio66 írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7834
![]()
Ez az év vicce..hirtelen ránéztem a naptárra..de még nincs április elseje..
Álljanak sorfalat, és nyerjük meg utána a meccset!barca500 írta:Épp ma beszéltam a haverokkal erről, szerintetek mi a jobb?
-Bajnokként menni Madridba, persze az ellenfél sorfalat áll?
-Vagy ott szerezni meg a bajnoki címet?
Tök mindegy hogy, de nyerjünk végre bajnokságot.barca500 írta:Épp ma beszéltam a haverokkal erről, szerintetek mi a jobb?
Nálam ez nem kérdés, a sorfal, de erre sztem nagyon csepp esély van, nem is tom hanyadik fordulóban játszunk a madriddal, de ha madrid tartja a formáját, nem hiszem, h bármelyik is összejön függetlenül attól, h bajnokok leszünk.barca500 írta:Épp ma beszéltam a haverokkal erről, szerintetek mi a jobb?
Hát persze. Botránnyal sokkal könnyebb jó pédányszámot elérni, igy menden kis ügyet felfújnak. Mindkét oldalon.ő speciel annak is őszintén tud örülni, ha a Real Madrid leány kosárlabdacsapata kap ki. Ezt az érzést Madridban és Barcelonában különböző előjelekkel nagyon sokan osztják, és csak az a furcsa, hogy ezeket az egészségesen alantas ösztönöket a helyi sajtó ennyire készségesen hajlandó kiszolgálni.
Igen, tudom. De az öreg intézményesen utálja a madridot, úgyhogy had engedtessék ez meg nekem is forditva.Azért tudod,h elég így ebben a formában ez elég lekicsinylő,becsmérlő jellemzés a világ egyik (ha nem a ) legkiválóbb edzőjéről Idea
Sztem bőven virulna a fejed,ha egy fél ilyen "vén alkoholista" ülne a padotokon.
Del Bosqueval sem nyertünk mindig BL-tés a végére még annyit: lehet hogy ti már egy ilyen vén alkoholistát fél év után elküldtetek volna, mert nem sikerül a BL-ben továbbjutni,
Ramost még nem küldtük el, igaz még nem is nyert bajnokságot. Capellot én birtam, de odahaza nem tartozok a többség közé.Először is, ha egy edző nyer egy bajnokságot, az nem elég, elküldjük pl. Capello, J.Ramos
Azért tudod,h elég így ebben a formában ez elég lekicsinylő,becsmérlő jellemzés a világ egyik (ha nem a ) legkiválóbb edzőjérőlIvánC írta: Csak fergie meg egy vén alkoholista.
Én simán kinézem a Madrid vezetőségéből, h valóban ezért igazoltákIvánC írta:Csak fergie meg egy vén alkoholista.fergie találta ki hogy csak azért vettük meg hogy CR könnyebben jöjjön madridba...
a tegnapi Barca ellen senkinek nem lenne esélye szerintem(csak az első 60-70 percre gondolok, ameddig Xavi és Ini a pályán volt) zseniális meccset játszottunk, ilyen játékkal az angol csapatoktól se kel rettegni, és a Münchentől sem(de tisztelni mindenképp kell) tudom, hogy erősebb a védelmük, de egyszerűen szerintem tegnap akárkit lejátszottak volnakanty írta:Sztem ezeknek az igazolásoknak nagyobb lesz a füstje. mint a lángja. smég ha sikerül is leigazolni azokat a játékosokat)amit kétlek) úgyse lenne eséelye a realnak a köv. szezonba, mert képtelenség, h annyi új játekos ossze szokjon ilyen rövid idő alatt. sztem akármennyi sztarral tele tüzdelt realnak sem lenne esélye a tegnapi barca ellen.
Édekes mód itt vannak értelmesebb madrid szurkolók és nem a madridista.hu-n. Már egy ideje koptatom a számat, az átigazolási terveik megvalósíthatóságával kapcsolatban és csak azt kapom, hogy hülye barcás, meg nagy a pofám.ReggieHammond írta:Az teljesen nyilvánvaló, hogy minden tiszta lapról indul nálunk, de az, hogy ilyen szintre fejlődjön a Madrid mint a jelenlegi formában lévő Barca, szinte lehetetlen. És arra sem lehet hivatkozni, hogy a Barca a tavalyi rossz év után megtudta csinálni, mivel nektek azért mondhatni, egy igen erős alap is megmaradt abból a csapatból. (Eto'o, Messi, Henry, Xavi, Iniesta, Touré) Nálunk meg az egy dolog, hogy a keretből rengeteg embert elküldenek, de ezzel nemfog javulni még semmi sem. Még, akkor is hogyha nagyobb neveket hoznak... Ilyen méretű vérfrissítésnél, amire számítani lehet idő kell ahhoz, hogy acélosodjon a csapat. És ami még engem zavar, hogy nagyon sokan álomvilágban élnek, hogy Perez visszatér, és az ő szavára mindenki mosolyogva fog majd jönni. Hiába, hogy annak idején elhozta azt akit ígért. Változott azóta a világban sokat az átigazoláspolitika. Nem válnak meg a nagyobb nevektől olyan könnyen csak, ha igencsak mélyre nyúlnak, vagy még akkor sem.Jövőre a Real felnő a Barca szintjére, és sokkal nehezebb lesz minden. Jövőre tiszta lappal kezdődik minden a Bernabeuban.
A hétvégi játékot összehasonlítva pedig már annak is örülni fogok a Classicón, ha x lesz. És akkor még lehet, hogy sokat mondtam. Pedig optimista ember vagyok, mindig reménykedek és szorítok a végéig, de a legelfogultabbaknak is el kell ismernie, hogy hatalmas szakadéknyi különbség van a két csapat között. És grat. a hétvégi teljesítményhez.
Az teljesen nyilvánvaló, hogy minden tiszta lapról indul nálunk, de az, hogy ilyen szintre fejlődjön a Madrid mint a jelenlegi formában lévő Barca, szinte lehetetlen. És arra sem lehet hivatkozni, hogy a Barca a tavalyi rossz év után megtudta csinálni, mivel nektek azért mondhatni, egy igen erős alap is megmaradt abból a csapatból. (Eto'o, Messi, Henry, Xavi, Iniesta, Touré) Nálunk meg az egy dolog, hogy a keretből rengeteg embert elküldenek, de ezzel nemfog javulni még semmi sem. Még, akkor is hogyha nagyobb neveket hoznak... Ilyen méretű vérfrissítésnél, amire számítani lehet idő kell ahhoz, hogy acélosodjon a csapat. És ami még engem zavar, hogy nagyon sokan álomvilágban élnek, hogy Perez visszatér, és az ő szavára mindenki mosolyogva fog majd jönni. Hiába, hogy annak idején elhozta azt akit ígért. Változott azóta a világban sokat az átigazoláspolitika. Nem válnak meg a nagyobb nevektől olyan könnyen csak, ha igencsak mélyre nyúlnak, vagy még akkor sem.Jövőre a Real felnő a Barca szintjére, és sokkal nehezebb lesz minden. Jövőre tiszta lappal kezdődik minden a Bernabeuban.
De. Ezért akarták sokan őt az elnöki székbe a nyáron. De szerintem így sincs gázPerrero írta:Ronaldinhot nem Sandro Rosell "intézte"
Minden évnek így indulunk neki, amikor meglátjuk a két csapat keretét, hogy na végre egy év amikor mindkét csapat kb azonos erőt fog képviselni....aztán a 21. században még nem is volt olyan hogy a két csapat egyszerre legyen jó a bajnokságban. Jó lenne végre tényleg egy olyan év, amikor mind a két csapat olyan formában lenne, hogy érdemes legyen nézni a meccseiket. Én pl szívesen néztem a Ronaldo-Zidane féle Real-t, mert nagyon jól és szépen játszottak. De ettól eltekintve sosem ültem bele egy kád savba ha kikaptakbali 15 írta:A Madrid-nál most pont az játszódik le mint a Barcánál tavaly. Káosz, mindenki mutogat a másikra. De nekik anyagi hátterük is sokkal stabilabb hogy kilábaljanak a lekvárból. Az edző már megvan. Eddig is minden átigazolási hír a Madrid körül forgott, csakhogy a nyáron a pletykák nagy része igaz is lesz és valóra is fog válni. Jövőre a Real felnő a Barca szintjére, és sokkal nehezebb lesz minden. Jövőre tiszta lappal kezdődik minden a Bernabeuban. (Mondja egy Realdrukker haverom hogy Heinzet nemfogják eladni mert CR7 jó haverja, hát ha ez igaz akkor valamire hasznos lesz még mielőtt kirúgják.)
Másik téma. Txiki-nek igenis sokat köszönhet a csapat. R10,Deco Eto.
Aztán még ott van Gio akit most mindenki visszarinyál Abidal helyére.
R10 pedig a legjobb üzlet amit ez a klub valaha kötött.
Deco is remek transzfer volt. Quaresmát odadobta cserébe. Erre Deco nyert egy újabb BL-t és Quaresma továbbra sem nyer semmit.
fergie találta ki hogy csak azért vettük meg hogy CR könnyebben jöjjön madridba...(Mondja egy Realdrukker haverom hogy Heinzet nemfogják eladni mert CR7 jó haverja, hát ha ez igaz akkor valamire hasznos lesz még mielőtt kirúgják.)