Jövőre a Real felnő a Barca szintjére, és sokkal nehezebb lesz minden. Jövőre tiszta lappal kezdődik minden a Bernabeuban.
Az teljesen nyilvánvaló, hogy minden tiszta lapról indul nálunk, de az, hogy ilyen szintre fejlődjön a Madrid mint a jelenlegi formában lévő Barca, szinte lehetetlen. És arra sem lehet hivatkozni, hogy a Barca a tavalyi rossz év után megtudta csinálni, mivel nektek azért mondhatni, egy igen erős alap is megmaradt abból a csapatból. (Eto'o, Messi, Henry, Xavi, Iniesta, Touré) Nálunk meg az egy dolog, hogy a keretből rengeteg embert elküldenek, de ezzel nemfog javulni még semmi sem. Még, akkor is hogyha nagyobb neveket hoznak... Ilyen méretű vérfrissítésnél, amire számítani lehet idő kell ahhoz, hogy acélosodjon a csapat. És ami még engem zavar, hogy nagyon sokan álomvilágban élnek, hogy Perez visszatér, és az ő szavára mindenki mosolyogva fog majd jönni. Hiába, hogy annak idején elhozta azt akit ígért. Változott azóta a világban sokat az átigazoláspolitika. Nem válnak meg a nagyobb nevektől olyan könnyen csak, ha igencsak mélyre nyúlnak, vagy még akkor sem.
A hétvégi játékot összehasonlítva pedig már annak is örülni fogok a Classicón, ha x lesz. És akkor még lehet, hogy sokat mondtam. Pedig optimista ember vagyok, mindig reménykedek és szorítok a végéig, de a legelfogultabbaknak is el kell ismernie, hogy hatalmas szakadéknyi különbség van a két csapat között. És grat. a hétvégi teljesítményhez.